4th Photobook: Raya 2013 | Julia Johari
Booking.com

4th Photobook: Raya 2013

Alhamdulilah...bersiaran kita bersama Umi Qi di hari Rabu...
Semalam baru dapat parcel dari Skynet lagi, alhamdulilah...mcm biasa servis yer tip top sekali...langsung xnak buat orang sakit hati kan Pixajoy hahahha :p...

Kali ini keluaran keempat photobook Umi Qi beranak lagi hehehhe....yang ke-4 tau haaa orang dah buat berpuluh kita baru beranak 4 photobook...x mengapalah...biar lambat asal selamat x gitu...

Keluaran keempat nih bertemakan Raya 2013...
pertama kali beraya gan anak tercinta yang hendak menginjak umur setahun tika itu...sekarang dah setahun sebulan dah Qi pun...haishhh cepat masa berlalu...
Kali ini air tangan Umi Qi deco sesimple yang boleh...amik masa 2-3 hari je pun tempek2 dlm photobook nih...akhirnya siap seperti yang dijanjikan dalam jadual penerimaan...Terima kasih sekali lagi Pixajoy....

Umi Qi pernah bagi tahu bulan 3 yang lepas...ada voucher pembelian photobook RM10 je pun dari harga asal RM60 sebuah...so umi Qi pulun lah beli 4 voucher...so 2 voucher dah buat photobook...so tinggal 2 lagi photobook untuk buat 1st birthday Qi nanti bulan ini...chaiyok2 Umi Qi...

Inilah dia simple je photobook raya 2013....ada 10 muka surat mcm biasa...okey x? hahhaha

Nipis mcm biasa...mudah simpan nanti.

1st muka surat...pastinya Umi dan Qi gak posing hahahha dah tuan tanah yang deco harusss gila diri buh muka sendiri hahhaha uwekkkkk! 

Haaa ini muka surat lain nih...bukan kedua ke tiga...saje ambil secara rawak...inilah keluarga kecik kami...mcm2 telatah Qi pegang songkok hahahha

Raya style versi Qi...mcm2 gaya dia buat...esok dah dewasa nanti pasti Qi tahu inilah wajah dan telatah dia semasa baby sambut raya...merah gitu hahha

Bergambar kenangan bersama moyang kesayangan...sungguh! Umi Qi dulu pun x pernah jumpa moyang dan atok Umi Qi tau...untung sungguh Qi...dapat bermanja dengan moyang di Kuantan dan Terengganu

Ini adalah suasana hari raya kami di kg Walid Qi....meriah dengan mcm2 gelak ketawa dan sambutan...so biarlah gambar menceritakan segalanya... :)

Gambar paling last dalam photobook raya Qi...gambar mandi manda kt De Rhu Resort...sgt dekat gan umah mertuaku di Balok...so nak masuk time raya no hal lah...leh bayar utk masuk team park dia...beshhh sgt2...QI suka lah mandi hahhaha

Sangat2 suka simple deco belakang photobook raya Qi nih...cuba baca kata2 Qi ucapkan...pastu ada watermark blog Umi Qi...esok2 Umi Qi xd kt muka bumi Allah nih, tersimpan pelbagai wasiat didalam blog ini utk tatapan anak2 umi Qi bila besar nanti....sebab itu Umi Qi kalau buat photobook pasti ada link ke blog Umi Qi...khazanah yang tidak ternilai utk diwarisi dan dibaca utk anak cucu dan cicit....moga mereka suka dgn telatah penceritaan Umi Qi pada masa2 akan datang... :)

Minat nak tau photobook Umi Qi yang lepas cm ner, scroll sampai ke bwh ye...

<<<Tunggu jika ada rezeki beranaklah photobook Qi kali yang kelima dan keenam tidak lama lagi...sudah tentunya bertajuk 1st birthday Qi...stay tune gojesss>>>

29 comments:

  1. kenangan ni kan ju utk anak anak bila diaorang dah besar nnt ;)

    mesti Qi dan adik2 dia akan tersenyum tengok kecomelan diaorang masa kecik2 hehehe..

    ReplyDelete
  2. Kenapa rajin ju kenapa???
    Haha
    yt pnya dah expired... kasihan x. Ni gara2 x dpt line dok umah la ni...

    ReplyDelete
  3. Qi kalau pakai baju cerah-cerah macam merah/kuning/purple sangat hensem..

    ReplyDelete
  4. huaaaa sedihnya.knp lah rara punya xjadi kan.

    ReplyDelete
  5. Wa.. dengkinyer.. klo orang len dah berpuluh photobook, sha ada satu jer.. tu pun time gi honeymoon jer dulu.. ( huh nampak sgt kemalasan tu ) ekekeke..

    ReplyDelete
  6. Oklah tu Qi dah 4 ...OKje ni lagilah satu pun belum beranak lagi haha....
    Minat jugak nak try buat photobook ni...

    ReplyDelete
  7. comelnyaaaaa..rajin lah ju..tabikkk springggg..hehe

    ReplyDelete
  8. banyak la tu dah 4..zee ni baru 2..hahaha..

    kenangan ni tuk qi besar nanti..cam kita dulu takde pon nak buat gini..

    ReplyDelete
  9. Hai kak julia lama xjejak kat sini...
    Mally ada buat 1 photobook dgn pixajoy... Mmg tiptop servis dorang, sgt suka & skrg dok usha utk kumpul photobook utk rujuk pd masa dpn....tapi kak mally lupalah nk letak link blog kat photobook tu...
    Handsome Qi dlm sume gambar tue..

    ReplyDelete
  10. wah ade photobook...hehehe...teringt dulu album kahwin...nk buat sendiri sbb tkt org lain buat x cntik..last2...dh siap design sume...smpi kesudah x hntr print..hehe

    ReplyDelete
  11. Cntiknyerrrrr..teringinnn jugakkkkk :)

    ReplyDelete
  12. Akak ni download gambar je pas tu keras je kat situ entah bila nak jadi photobook akak tu.

    ReplyDelete
  13. umi Qi...tolong buatkan utk i boley? hahahaha

    ReplyDelete
  14. Ju.bln 3 yg kite beli ade satu yg expired.huhuhu

    Tp bru2 ni ade bli y hardcover.hihihi.klu lupa step mmg dtg kat blog ju senyap2 utk bc tutorial.

    ReplyDelete
  15. Teringin jgk nk buat photobook ni..

    ReplyDelete
  16. waa bestnyer ader photobook...saya ni design jer kemain bnayak gambar printnyer masih belum huhu

    ReplyDelete
  17. Cantik sangat..teringin nak buat jugak la..hehehe =D

    ReplyDelete
  18. cantik gambar...
    bagus juga ada photobook ni...

    ReplyDelete
  19. nory ada beli jugak voucher 10 hggt tu tapi tak sempat buattt...rugiinya lahaii...

    ReplyDelete
  20. sis..akk nak jugak la..jeles sangat!!

    ReplyDelete
  21. wahhh ada lagi....nak buat koleksi pic fayel la

    ReplyDelete
  22. sy pun nak buat photobook ni..tak terbuat2 hehehe...beshnye..dah ade 4 da

    ReplyDelete
  23. Rajin ju buat photobook ni. Zmn akk dulu mana ada ni.

    ReplyDelete
  24. tak pernah terfikir nak buat macam ni. leh curi idea tak? hehe

    ReplyDelete
  25. lagi simple berbanding album ...

    ReplyDelete
  26. Jelesssssssssssssssssssss kita nak jugakkkk hehehehe
    Umi, I strive to get my own.. nak jugak sama macam Umi punya photobook hehehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com