Part 2: VVIPs is coming! Yeyyy! | Julia Johari
Booking.com

Part 2: VVIPs is coming! Yeyyy!

Happy Monday u olls :p
Haaa sekarang Umi Qi yer story birthday Qi dah nak masuk Chapter 2....baru chapter 2 daaaa...another more part until Part 14 yea...hahahha berasap lah pale nk story bagai...Umi Qi mmg suka buat part by part....more interesting nak storylah beb...so sudah 23 hari sudah berlalu party Qi nih...semalam hari Ahad...Umi dan Walid dah dpt DVD gambar dari Mr Photografer kita...yehuuuuuuu!

Siap cover DVD beb! Mcm DVD pengantin2 plak rasa padahal budak Qi yer party...tp i really salute ler hasil gambar ke semua 500 ++ pic yang dlm DVD tuh.....banyak kan gambar? Haaaaaaaa i'm lovin it...mmg puas hati ooo tgk gambar banyak2 nih...tp kalu nk tgk 500 ++ pic tuh x dpt lah nk upload sini beb...kalu nak tgk sila pic kt wall Umi Qi yer FB ye...mmg hado lah semua pic tuh...itu pun sudah disunting tinggal 300 ++ pic only....kalu 500 ++ tuh nak upload dlm fb Umi Qi mau yer fengsaaaaaaaaaan syarikat FB tutup kedai wehhh hahahha...

Mari2 saksikan sedikit sedutan gambar2 panasssssssss!
Leaderboard! Aummmmmmmm!
Welcome VVIPs :)

Our teams...Rock n Roll kikikiki banyak tema kuninggggg bersih2!....Oh tidakkkk....kuning kan ceria betui x Qi...

Tetamu VVIPs Umi Qi dan Walid Qi sekarang tgh menyerang kami bertubi2...sorang demi seorang, keluarga demi keluarga bertamu...tgk lah Walid Qi dok dukung Qi sambil layan tetamu...cer tgk gelagat Umi Qi tu....hahahhaahha itu nak terjah tetamu tuh kasi tanjat besorrr...hape ingat umi Qi lupa lagi ke nama korang hahahhahahhah :p 
Sonok wehh tgk korang dtg... :)

See siapa datang? Mommy zaza and family....happy tgk muka gembira diorg nih....:) welcomeee dearrr mommy gojess!

Kak Sal with partner, Mama Sb and family serta my mother in law hujung tuh sekali tudung pink...tetamu awal yang hadir ialah Mama SB...terjerit Umi Qi panggil Mama SB!!!!!!!!!
Hahahha mana x jerit, dari Soromban yo datang....mmg most wanted yo!
Mekasih korang....sudi dtg majlis QI

Geng sahabat baik officemate...dari kiri Lina, Aifa dan Wani...semua geng2 adik2 nih...anak dara lawa lagi nih...TQ korang sayang korang....hadiah kemain besaq lagi...perghhhh! :)

Dari kiri, Moon and family, Umi Qi, Mommy Zaza, Sis Ameris dan Cikgu Azrine...ini adalah tetamu2 terawal yang datang...sebab tuh amik gambar awal2 kikikiki

Sekarang menjemah amik gambar ngan kak eja dan mama SB....hahahhaha tgk berapa banyak shout out kami pegang...mmg menjadi idea Umi Qi nk buat shout out nih...baru best nak bergambar..seakan gambar je leh menceritakan segalanya...weeeeeeeeee 

Inilah dia My Family....yeyyy datang dah!
Dari kiri my beloved mum, Walid Qi, my beloved abah, my mertua, Umi Qi, Adik Ina (bongsu) dan Adik Ita (adik kedua)
Terima kasih sayang korangggggggggg mmuahh :*

Daripada beratus2 gambar...gambar babah2 nih lah sgt menarik perhatian...sebabnya jarang benor tgk orang2 laki nih buat mesyuarat kt tangga mekdi hahhaha sakan kottttttttt...meeting apa tuh? hahhaha

Makin ramai lah geng babah Walid Qi ye....dari kiri suami kepada Mama Nia....dan kanan sekali suami kepada Mommy Zaza....suka sgt tgk gambar nihhhhhhhhhhh :D suke le tuh Walid Qi byk kawan2 baru hehhehe

Kt dalam bilik VVIPs kecohhhhh kecph sgt wehhh...hahahha time nih dok buat bermacam2 games utk anak2 VVIPs...pastu dok acara amik gambar berlambak2...habisssss kecoh satu mekdi kepong dibuatnya....hahhaha kalu korang nak tau Umi QI mmg suka korang buat kecoh baru meriahhhhhhhh :)

Kek 1st birthday Qi dah sampai...saje our incharge MCD sorok dulu kek Qi sebab habiskan 3 jenis games MCD dulu...last sekali baru sesi potong 2 bijik kek....perghhhhhhhhhh tali dah bukak....jeng jeng jeng... hahahaha

Sudah khatam entry Part 1 dan Part 1A?
Kalu belum click link atas tuh....

<<<Tunggu kemunculan Part 3 esok ye....pasal Kek Qi, VVIPs Gojes club and my family pictures....tunggguuuuuuuuu>>>

15 comments:

  1. hahahhaa adoiii tak tido mlm lah Zaza tggu part by part Umi ni tau.. hehehe
    alahi kenapa burok benor muka Zaza masa baru sampai tu Umi oiii hahahhaa
    fav pic Umi ni sampai dua tempek kat entry kali ni..kemain geng2 babah tu hehee

    ReplyDelete
  2. hahahaha....muka husband plak femess....muahahaha

    ReplyDelete
  3. amboiii yumieee.jemahhh sgt.yumie kan tu.pic last tu.bestnya~ ruginya xdtg~

    ReplyDelete
  4. bestnyer..bestnyer qi..meriah giler tu..hihi

    ReplyDelete
  5. Meriahnya bufday diaaa...untung Qi...

    ReplyDelete
  6. meriah sungguh ni..tak sabar plak nak baca next next next entry..

    ReplyDelete
  7. Bila kakak tengok semuanya senyum lebar nampak sangat gembiranya bukan kepalang...

    ReplyDelete
  8. semua gambar comel2...
    mak2 yg vogue de vass

    ReplyDelete
  9. bila bahagia ..seri akn terpancar di muka.. tambah mamanya..

    ReplyDelete
  10. hua...memang meriah sungguh...rugi2 tak datang majlis Qi....aci tak soh Umi Qi buat kat muar jer? hahaa

    ReplyDelete
  11. Sakan betyl..jenuh ni nak tunggu sampai part 14..hahaha..hebak..hebak

    ReplyDelete
  12. meriahnyaaaa..rugi tul tak dtg..wuwuwuw..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com