No Mood Blogging | Julia Johari
Booking.com

No Mood Blogging


To all my best friends commentator...
in my mind.... 

<<<Mesti u olls bosan kan baca entry Umi Qi??? ermmm :( >>>

25 comments:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    apa khabar hari ini

    ReplyDelete
  2. X de la. nape pulak nak bosan.

    Akk pulak x de idea nak buat entry pagi pgi ni. Mood malas nak keje. Banyak ke sopping kat ikea semalam.

    ReplyDelete
  3. y dear? what happen?? sharing is caring right... hihihi... ignore kan apa yg org kata k.... ^_^

    ReplyDelete
  4. lorrr asal ni dear??
    xprnh bosan bce entry sis tau..
    bykkn bersabar ye..

    ReplyDelete
  5. kak, jaga diri. ingat Allah sentiasa ada. kami always ada dgn akak :)

    chill n relax

    ReplyDelete
  6. tenangkan fikiran anda...
    tarik nafas...
    hembus...fuhhhhh

    ReplyDelete
  7. alooo nape ni dear? meh story sikit

    ReplyDelete
  8. mulut berkata ok tp mata tak boleh menipu..:)
    riak wajah tak boleh dilindungi jika hati tak ok..

    ReplyDelete
  9. kenapa mcm majok je ni Umi???
    jgn lah mcm ni.. selalu Umi ceria2 je kannn.. huhu

    ReplyDelete
  10. ngape ni umi qi? y...? ida tak pernah bosangggg punggggg.. udpate cepatannnnn... hehehee

    ReplyDelete
  11. zass!
    tuesday blues kah?
    bendera merah kah?
    rindu alisha kah?
    hurm..hurm..apa lg ek nak teka..hurm hurm hurm!
    muahhhss umi qi nih!

    ReplyDelete
  12. Kakak bagi idea Ju. Kalau tak ada masa/busy/no mood, tepek aje gambar Qi kan macam=macam gelagat, kakak suka. Tak payah explain apa-apa. Qi kan comel... semua org suka tengok.

    ReplyDelete
  13. rindu dengan qi yang comel tu...

    ReplyDelete
  14. Salam ziarah... Sometimes i also want to be hug ;)

    ReplyDelete
  15. Naper juui.sbb rara xupdate ju bosangg eh.hehehe

    ReplyDelete
  16. Kdg2 farah pn mood blogging kelaut jugak..hehehe..

    ReplyDelete
  17. Kdg2 farah pn mood blogging kelaut jugak..hehehe..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com