Rock 'n' Roll: Mom & Dad ♥ Me | Julia Johari
Booking.com

Rock 'n' Roll: Mom & Dad ♥ Me

Wehuuuuuuu! 
Sudah hari Khamis hari ini...nyata hanya tinggal 1 hari sahaja preparation simple mimple dari Umi Qi hahahaha....jgn ditanya apa deco2nya...non hado...hahahaha
Mesti ramai dok nak tanya dari awal lagi...
Apa tema Qi yer birthday....

Haaaaaaaa ini dia key wordsnya! 

Yeahhhhhhh! 
Rock 'n' Roll
Kemain rock kapak plak jadinya hahahah dah Qi suka bebenor joget dengar lagu...setiap kali dengar lagu mesti nak joget enjut2 so Umi dan Walid beli baju ala2 rock nk pakai masa besday 1st Qi nanti hahahhaha aduyaiiiii mak pak rock...anak jiwang karat....molek ler tuh...kikikiki

Mom & Dad ♥ Me
Omey x words baju Qi nih? hehehe simple je words but deep meaning....see!

Baju Warna Hitam - Walid Qi
Baju Warna Oren - Umi Qi
Baju Warna Kuning - Qi
Simple janji rockkkkkkkk star! hahahhaha

Baju nih semua readymade...pilih beli pakai...haaaa dh motto yer simple...harus baju pun simple...beli kt Pertama Kompleks Baju Umi dan Walid...manakala baju Qi beli kt Times Square...janji selesa pakai cukup memadai. :)

Pastu dpt 2 sticker free kt bawah nih weeeee besh2...dok pk nk tampal kt ne nanti ermmm

Tadaaaa...banner Qi dah siap semalam...balik je umah terus tggu walid Qi...terus tgk dlm kete walid Qi yer banner...wahhhhhhhhhhh rasa nk lompat bintang 100x...nsb baik badan x mengizinkan buat cenggitu hahahhaha....yeyy alhamdulilahh...menepati citarasa umi Qi...siap tunjuk kt Qi tau banner tuh...leh plak dia pi kt muka dia sendiri pi tgk lama2...agaknya dia fhm itu adalah dirinya sendiri...senyummmm jek dak bujang tuh seakan mengerti kami nak sambut 1st birthday yer...ya Allahhh...senyuman anak adalah segalanya2 kan gojessss???

Banner nih size standard je...biasa2...pastu diorg bg free tali nk gantung nanti...oh my mudah keje x yah cari tali lg best2... 

Esok lusa dh kena gantung...ermmmmmmm moga ia jadi kenangan seumur hidup Qi ye...if umi dan walid tiada nanti...kami buat sehabis mungkin utk anak2 akan dtg nanti, insyaAllah aminnn

<<<Ya Allah, permudahkanlah perjalanan perancangan kami ya Allah, permudahkanlah tetamu yang hadir selamat pergi dan pulang ya Allah, permudahkanlah kesihatan yang berpanjangan kepada kami semua ya Allah, kurniakanlah kegembiraan dan sinar bahagia kami semua berpanjangan ya Allah, sebaik2 perancangan dan menentukan segalanya ialah dari Mu Ya Allah, ku berserah dan memohon restu mu Ya Allah, Amin-amin yarabbalalamin>>>

19 comments:

  1. rock star! pon bole..huhu..x sabar nak tggu review umi qi lepas besday party nnti

    ReplyDelete
  2. amboi...ber rock n roll besdaynya

    ReplyDelete
  3. Bestnye tema..ju.ika xboleh nak attend besday qi..family in law dtg umah nak daftar adik ipo kat uia..huhu..

    ReplyDelete
  4. wahh meriahnya..hati dah berbunga2 ni nak rockstar bersama Qi nnt..

    ReplyDelete
  5. Sure hebak dab meriah ni sis ju..berdoa sangat hubs bg gi sabtu ni..

    ReplyDelete
  6. yayyyy..jadi rockstar la family QI..hehehe...banner dah siap...cantekkk...ummi QI... banner tu berapa kaki ek?

    ReplyDelete
  7. anez aminkan doa umi qi tulisan biru tu.. ;)

    ReplyDelete
  8. alaaa dah tak surprise lah outfit uolls untuk sabtu ni.. tapi tak apa janji uolls happy & I pun tumpang happy for you Umi.. :)

    Banner tu cute lah.. tak sabar nak tengok tergantung banner tu nnt hehe

    InshaAllah semoga semuanya akan berjalan lancar nnt.. *excited* =)

    ReplyDelete
  9. Kakak doakan semuanya berjalan lancar. Kalau Qi dah faham dia pun dah tak sabar utk menanti hari yg dirancang.

    ReplyDelete
  10. org dlm pantang pn x sabar gak ni hahahaha..acaner ni???

    aunty nk join la qi..nangissss

    ReplyDelete
  11. meriah ,meriah sungguh.. ..semoga happy semua..

    ReplyDelete
  12. moga majlis tu menjadi kenangan terindah untuk ummi Qi.. ;)

    ReplyDelete
  13. rock n roll.tapi kami pakai baju kruung dtg boleh ke.hehehe

    ReplyDelete
  14. alalalaa..camne lady bird nak bertukar jadi rock kapak ni umi qi..kekekee

    ReplyDelete
  15. ala cute sgt tshirt tu. auwwwww

    confirm tambah cute la semuanya nnt

    btw salam ukhuwah dr nanie, first time komen da jatuh chenta..

    lalala

    ReplyDelete
  16. ala comelnya baju Qi tue....saya suka saya suka (ajuk cara mei mei)...hehehe

    ReplyDelete
  17. Hihi.. sempoi la baju rocknroll..

    Semoga majlis qi berjalan lancar aamin..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com