Photo Corner: Birthday Qi Shout Out!!! | Julia Johari
Booking.com

Photo Corner: Birthday Qi Shout Out!!!

Hip hip hooreyyyyy! Eahhhhhhh aummmmm! Hahahha
Itulah dia Umi Qi korang...mmg terkenal dgn sifat daya gumbira dan happy go lucky...nampak je serius garang kemain ken ken ken kikiki...tp bila sapa2 yg baru menyapa pasti x kering gusi kawan gan umi Qi...coz of What?
Bcoz Umi Qi nih mmg xleh serius lebey2 nanti kematu den sbb rasa mcm bukan original Umi Qi...ok2...stop...byk dah bebel kelaut....bosan bosan daku bosan pada diriku awwwwwww...

Kira2 kt kuku tgn jari jemari dah x cukup nak countdown wehhh...laa nih dok project sakan 1st besday Qi...ala simple2 jek pun....amboi simple pun hadooo shout out utk photo corner wehhh kemainnnnn....(kalu dah dasar suka bergambar pasti hadooo jek taktik nak mencari perkara2 berkaitan gambar kan kikiki)

Ok ini adalah sikit2 umi Qi berjaya buat kt komputer walid Qi kt umah...pinjam sat toner kaler2 tuh ye walid Qi...hahhahah halalkanlah eahhhhhhh!

Tadaaaaaaaaaa meh baca meh setiap satu....yg dpt invitation untuk jemputan ke besday Qi jgn lupa korang sign autograft kt buku wedding dak tecik tuh dulu pastu bershout out lah korang puas2 ngan benda2 alah nih dpn banner Qi...esok umi Qi uar-uarkan banner Qi tuh acaner ye hehehhe

Omey ke dok eh? Ke jiwang sgt? kikikiki








Dah tgk kan? ala ini jer termampu umi Qi buat dik non...nk lebey2 x reti tgn2 nih x super kreatif mcm korang...kiki belum letak gam lg...nanti nak trim kasi cantik2 sikit atas playcard...baru keras...kukuh jitu korang nak melasak bergambar ngan besday Qi nanti hihihi

Ambang Merdeka....eh salah ambang sebalik tadbir...hahhaha ambang merdeka tggu sabtu nih yea kita sama2 kibarkan jalur gemilang sambil lambung2kan si Qi...dont worry jalur gemilang tecik satu umi Qi letak sekali dalam shoutbox...leh korang nak kibarkan jalur gemilang puas2 hahahha
Ini printer kt umah...hak walid Qi punya...nk guna kena mintak kebenaran hahahhahah wekkkkkkk....x koser wehhh...buat dekk jek...hahhaha lepas guna baru ckp boleh kan kan kan hahahhaha :p

Haaaaaaaa ini kerja dtg awal pagi tadi kt opis...curi masa sejam potong play kad keras....kikiki kalu x umah confirm x leh buat...si besday boy tuh ngaco cokmo...kenkonon nk tlg sepahkan lg grrrrrrrr....

Stand play card shout out....weeeeeeeee best2...


Ke semuanya sedang berbaris...tggu masa nk dikahwinkan stand jap lg....weeeee x sabar nak amik gambar gan korang semua.......

<<<Seram sejuk kaki nak buat 1st birthday Qi...apakah daku kekurangan kalsiummmm? Kalsiummmm mari di kau kemari...Umi Qi nk aummmmmmmmmm hahhahaha tggu kalu rajin nanti update entry baraan gojes...amik mood kerja di opis jap...hukhukhuk>>>

25 comments:

  1. wahhhh...mesti meriah besday Qi kan..kan..bestnyer..auummmmmm.. =)

    ReplyDelete
  2. comell...
    rajinnya akak ..
    bertuah Qi dpt ummi kreatif cmni..hehe

    ReplyDelete
  3. rajinnya umi qi ni... mesti happening la party qi nanti

    ReplyDelete
  4. buat rse xsabor je nk g party QI.hehe

    ReplyDelete
  5. Semangat Birthday, semangat party, semangat raya, semangat merdeka!! hahaha
    Umi mmg creative lah bab2 mcm ni.. better you jd event consultant babe.. coz you bnyk idea2 menarik hehehe

    ReplyDelete
  6. vahhhh gigih~ hehehehe.bagus nya umi Qi.

    ReplyDelete
  7. Gigih nye umie Qi ni.. xsbr dah ni..aummm!

    ReplyDelete
  8. wahhh comel..bestnyaaa kalau dapat join niiii..

    ReplyDelete
  9. ouwh tetiba rasa sedih pulak..daku pun buat jugak props tuk alisha.sudahnye kelaut sebab dah ala2 open house kan.rasa cam tak masuk pulak..huhuh

    ReplyDelete
  10. rajinla sis..kalau akk tak tahula..ni birthday aish blan 10 tak pk lagi nak buat ke tak..hahaha

    ReplyDelete
  11. tabik dgn umi Qi. gigih buat preparation utk anak...

    ReplyDelete
  12. rajinnya awakkkkk....hehehe...semoga semuanya lancar..jaga kesihatan tu.. ;)

    ReplyDelete
  13. betul2 rajin ummi Qi ni au....kire kreatif la ummi QI ni...:)

    ReplyDelete
  14. baru je nak pergiii besday Qi, tapi ada hal pulak 31ogos tu.. duhhh! selalu ada hal.. urghh tapi kita tengok la ye nanti camne.. kalau dapat pergi mesti best.. huhu.. sedihhh!

    ReplyDelete
  15. jgn lupa post semua photonya nanti yer ...

    ReplyDelete
  16. bestnyer...harap2 dpt la Sofiyya join besday Qi nnt...

    ReplyDelete
  17. Umu Qi rajin..! Terbayang majlis mesti meriah..!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com