Mana kek 1st birthday Qi tuh? | Julia Johari
Booking.com

Mana kek 1st birthday Qi tuh?

Tetiba* soklan kan hihihi 
Helluuuu olss gojes...laa nih nak habaq mai...si kek 1st birthday QI tuh dah tempah kt
King's Confectionary
Hampa semua besa dengaq kan...? kan? Tempah biasa2 ja...janji hado nombor 1 Malaysia....1 Malaysia...(dah lahir tahun merdeka kan, tp kek xd ar warna bendera malaysia...kikikiki)

Ok lah loghat kedah kemain kan umi Qi...hihihi....
Ada tanya tema apa?.......amboi tema eh...xdak tema2 aihhh...jenis hentam kromo jek...janji berbesday ler budak tecit tuh...nanti besaqqq baru pk tema...penat ehhh mak ko pak ko kuarkan duit nk berbesday kt ala-ala MCD...janji simple udeh leh...x memenatkan kami anak beranak...sempoiiiiiiiiii

Penat eh pagi isnin korang dengar umi Qi dok bebel...yolah minggu nih ngan minggu depan je tinggal nk buat preparation bagai kata kooo....mcm nak kahwin si Qi jek...itu pun otak dok pk itu ini...ermmmmmmm janji kome semua belasah burger mcd ngan kek besday Qi cukup ler tuh...itu jaa mampu kami buat...nk buat kt rumah takut kang x cukup ruang sbb apartment kami x ler sebesar cm korang...hehehhe...

Ok, lepas kami pi tempah lokasi MCD di Kepong utk Qi tersayang...
Walid Qi terus nk booking cake kata yerrrrr....walid Qi nih jenis kalo dpt apa2 job mmg express habis...itu umi Qi suka bangat...semua yer wpun last minit mmg walid Qi akan pastikan ia yer mcm dh sedia sebulan yg lalu...haaaaaaaa itu lah dia walid Qi yg bekerja sendiri...pantas cap extra harimau hahhaha...(Umi Qi tau walid QI baca blog umi QI hari2...siap perli lagi ar hahahhahaha)

Tadaaaaaaaaa kemainnn banner kt Kings kan...kemain...tp umi Qi langsung xdak hati nk bertema bagai...janji happening udah ler ye nak...hehehhe (padahal dok letih pilih tema, padahal MCD dh kasi tema Ronald and the geng kan...layankan ajoooo)

Haaa nih dia nombor 1 Malaysia kek Qi...tang kaler kek atas tuh umi QI ubah corak lain...xkan pink kaler...apa kelassssss anak bujang trantang berpink kek nih mana mauuu yer kikiki...so kaler yg lebih colourfull umi QI pilih...tunggu eh surprise... :)

Apa2 berkenaan gan deal serah pada walid Qi...mmg bgus lah tang PR nih...umi Qi setakat menyampuk bleh ar heheheh

Kamera cap kapak dok menerawang kt sekitar Kings....tudiaaaa lapaq lak tgk kek lelama hehehhe

Walid....umi dh pilih kek tuh...nanti walid bayar eh deposit weeeeeeee (lariiiiiiiii) hahahhaha dasar pompuan tau lariii je kan...walid gak kuar peluh kuar uit hehehhehehhehe syg walid heheh

Kami tempah kek besday Qi nih kt Giant Batu Caves je...senang beb...nanti dat day terus walid amik pi Kepong senang sekali jln...Qi kena dera dok dlm troli giant hahahhaha kemain ko kecik2 dah usya kek besday sendiri...umi Qi dulu kek besday pun ala2 80an...kekekekkeke

Kemainnnn pinky Qi berbaju hehehhehe jambu sungguh Qi...

Terimalah picture jambu kami berdua....hahahahhaha sgt2 jambu Qi pinky sgt...mak yer over...sila nyampah cpt hehehhe...

<<<Balik koje ini hari nk pi amik sticker door gift dah siap....yeyyyyyyyyy x sabor malam nih berperang gan Qi dan walid nk tampal sticker kt door gift, door gift pun dah beli tau, siapa cpt sampai dapat ler...kalo lambat mkn jelah MCD hahahhaha...weeeeeeeeeeeee :) >>>

20 comments:

  1. Seronoknya tgk umi qi bt preaparation besday qi :)

    ReplyDelete
  2. waaa....
    x sbr nak pi besday Qi nie
    aunty nak kek 2 slice tau
    satu utk zara, satu utk aunty
    hehe

    ReplyDelete
  3. tu dia preparation yg sgt teliti oleh parents QI.. mesti majlis akan jd gempak nanti hehe.. ;)

    ReplyDelete
  4. Nie nk kna smp 2jam sblm mjlis setat sb nk kn gift nya psl..xmalu tul mama yaya nie~`~
    Ish xsbrnya nk g mjlis besday merdeka QI.

    ReplyDelete
  5. gambar last qi macam dah big boy sangat dah....nak pergi besday qi....doakan kamiiiiii tau..hahahaha

    ReplyDelete
  6. wahhh.......xsabarnye nk pegi birthday QI..dah save the date dah time tu.....harap2 dapat lah Raees jumpa ngn QI nanti....syoknye wat preparation birthday....Raees belum prepare ape pun lagi..hehe.

    ReplyDelete
  7. Wah..bace je dh seronok...InsyaAllah takde aral hasif dtg sambut besday Qi..

    ReplyDelete
  8. sakan umi Qi buat preparation utk bday Qi

    ReplyDelete
  9. wahhh..terbaiklah umi Qi.. :)

    ReplyDelete
  10. saited kan anak nk staun..wee~ xsbr nk g besday party qi..

    ReplyDelete
  11. simpan dua doorgift satu utk mikhail & satu utk mikayla. kikiki. kami dari putrajaya jauuhhhh nau nak sampai kepong tu...hukhukhukhuk. amboi jambu llaaaaa ummi qi ni. ley ngorat dop? hihihihi

    ReplyDelete
  12. ok QI,jmpe nt eh..mama iman pn dh msk dlm list dh.hihi

    ReplyDelete
  13. untie nk datang awal la camni..lalalaa

    ReplyDelete
  14. seronok tengok persediaan untuk birthday Qi...mesti meriah...wah umi qi dah macam nak sambut menantu...hehehe

    ReplyDelete
  15. In Sha Allah kak mila datang kalau takde aral.

    ReplyDelete
  16. Akk pulak yg excited tgk ju buat prep ni. X sbrnya nak sambut majlis tu nanti kan.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com