Part 2: Gateway to Menara Taming Sari (MTS) Melaka | Julia Johari
Booking.com

Part 2: Gateway to Menara Taming Sari (MTS) Melaka

 Hari demi hari....saat demi saat ditempuhi....
Umi Qi bersyukur ats kurniaan rezeki yg dikurniakan oleh Allah setakat ini...utk esok dan hari mendatang Umi Qi teruskan berdoa panjangkanlah umur kami agar dapat melayari kehidupan bahagia setiap hari...

Hari tuh ada story pasal click sini River Cruise Melaka (RCM) kan kan kan....hahhaha 
Ok jom saksikan sedikit sedutan gambar2 menarik sekitar dan diats Menara Taming Sari....yehhuuu...

Ini kereta walid QI....perghhh dpt parking depan2 MTS...weeeeeeee

Yeyyyy dh dpt tiket....x mahal pun..
Dewasa - RM10
Newborn - FREE
Sonok ar Qi semua benda dia free....huwaaaaaaa nk jugak hahahha

Aksi muka manja ke gediks?
Hahahahahhaha get ready u olls gojes...umi QI nak berlepas ke angkasa nih hahahha

Geram ini budak tuh umi Qi dukung cm tuh...sbb mulut dia ya Allah pot pet pot pet sna sini...pakai paci pun leh ckp tau....ajaib hahhaha...hbs semua orang dlm MTS dok tgk dia...umi Qi gak malu hahhahaha terlebih PR Qi nih :)

Yeyyyy!
MTS dh mula naik pelan2...yeahhhhhhh....lets see the great scenary from MTS tower yehuuuuuuu

Cantik yer viewwwwwwwww....yehaaaaa

Wajib amik gambar bertiga....sgt seronok bila berholiday yg x disangka2 kan...wpun dlm Malaysia je pun jimat beb!

Qi sgt suka tgk...siap pegang cermin MTS lagi hahhaha x gayat langsung budak Qi nih...suka lagi ada lah...tp umi Qi yg gayat hahahha x leh diri lama2 kang rasa mcm nk terjatuh jek hehhehe....

View dari ats pun kami dpt tgk Hotel Seri Costa bawah pic nih yg kami menginap sehari semalam...weeeeeeee hbs semua nampak...jom layan pic jom!


Yeyyyy MTS dh mula turun pelan2...x terasa pun dia turun pelan2 tau....bagus bwk baby sbb xd masalah angin kt telinga tuh....hahhaha kang rasa pekak baby x selesa akan nangis kan...tp MTS sgt selesa...dah selamat mendarat :)

Bergambar dpn kereta Melaka dan Bas merah....weeeeeeeee 

Ingat nk jumpa mama umar raihan...geng blogger gojes gak...tp apa kan daya umi Qi yer hp low baterry...so langsung x leh nak call atau wassap...mmg betul2 bateri kong....nyampah tauuuuuuuuuuu dah ler mama umar raihan tuh dtg bandar melaka gak nk jenjalan...alih2 call atau wassup langsung x dpt...ampunnnnnnnnn mama, umi Qi langsung x perasan hp kong huwaaaaaaa rugi x dpt jumpa huhuhu....umi Qi terlupa nk charge...rasa nk je beli charge bateri hp utk traveller tuh...hahahhaha kt ne eh nk beli?

<<<Esok pagi nk update Part 3: Kek Hari Jadi Walid di SR Mahkota Parade....hahhahah tunguuuuuuuuuuuuuuuuu>>>







18 comments:

  1. iols dah lalu tempat naik river cruise tu tauuuuuu....iols call, tp tak dpat lakkkk...so balik jelah sebab umar raihan pun dah bangun waktu tu...hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum
    anum singgah sini
    best jalan2

    ReplyDelete
  3. kalau naik malam mesti lagi best tau umi Qi..next time la pulak ye..tunggu 2nd baby keluar,pastu boleh dtg lg..erks!lariiiiiik

    ReplyDelete
  4. mama yaya tiap kali blk raya msti naik taming sari la, cruise la..
    taon lps xnaik sb yaya kecik lg taon nie insyallah lau sempat nak bwk dia naik..
    msti dia suka cam QI..maknya lg suka sb xyah byr tuk dia free kan..hihi

    ReplyDelete
  5. Bestnya jalan2 dgn family kan...

    ReplyDelete
  6. seronok berjalan kalau anak tak meragam,kan...jenis budak baik Qi tu hehe..

    ReplyDelete
  7. umie Qi..len kali standby power bank..senang nak charge bateri bila kong

    ReplyDelete
  8. amin..mudah2hn di murah rezeki..

    ReplyDelete
  9. amin..mudah2hn di murah rezeki..

    ReplyDelete
  10. eeeiiii xgayat ke ju.kalo rara dh gayat dh.hehehe.ooo murah je eh.rm10.t leh naik.hehe

    ReplyDelete
  11. Besttt nyee laaa.!!
    jealous niee >,<
    eiqa jarang dapat pergi berjalan macam nie, mse kecik2x dulu jee sebab adik beradik sikit sekarang dah ramai susah nak gerakk mana-mana, ehhee

    eiqa tunggu eiqa tungguuu..

    ReplyDelete
  12. selalu balik Melaka pun tak tersinggah2 lagi kat situ.. :(

    ReplyDelete
  13. Ala...bila la dpt cuti g melaka nih..haihh

    ReplyDelete
  14. adik kawasan oiii..kakak kawasan ni kg melaka jer tapi tak pernah naik benda alah ni hahaha..acaner tu?

    ReplyDelete
  15. Kemain sonoknya Baby QI.. Uminya jangan kata lah.. over sonok hehe *jgn marah yer Umi*
    suka tgk Umi jalan2 sana sini.. QI beruntung lah semua free hehe

    Mommy Zaza pernah naik, tapi bukan kat melaka.. Kami naik dekat Legoland last year tp tak tinggi macam kat melaka punya MTS huhu

    p/s charger tu Umi boleh beli je kat mana2 kedai accessories hp atau kat petronas pun ada jual ;)

    ReplyDelete
  16. KA pun pernah cuba bila ke melaka hari tu hehehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com