Korang komen Umi Qi baca ke? | Julia Johari
Booking.com

Korang komen Umi Qi baca ke?

Aah kan...betul x?
Umi Qi dok berkarang berjela-jela mengalahkan amik exam karangan SPM mesti korang nak tau Umi Qi baca ke komen korang?
Pastu ada ke umi qi reply balik jawapan korang?
Ke abaikan jek mcm retis2 tuh jawab
NO KOMEN....NO KOMEN....
Hahahahahaha

So sory beb!
Siapa kata setiap komen anda yang ikhlas dan tulus murni tuh Umi Qi x baca dan x reply balik? Cer bagi tau?

Apabila anda sebaik sahaja komen setiap entry Umi Qi...
Komen anda akan naik di HP umi Qi...haaaaaaa setiap kali itulah umi Qi baca wpun x boleh reply direct...sbb yer butang reply di komen umi Qi non hado...nanti nk try tukar template baru yang hado butang reply tuh...

So bila xd butang reply komen gojes...so umi Qi reply caranya dengan kunjungi blog anda...bg salam atau jawab pertanyaan...ini cara yer...bila orang buat baik kita balas semula...jgn diam ajer kang org kata sombong....

Pastu setiap minggu Umi Qi rajin gak lah tgk statistik view blogger yang selalu visit blog umi Qi...haaaaaaaa jgn x tau...umi Qi tahu siapa yang selalu view wpun x tggl kan komen sekali pun...silent reader pun banyak baca blog picisan umi Qi...tq dear tq...nanti murah rezeki kalian...

Statistik...eh u olss cer check korang yer view entry this month...yg mana plg byk di view? Hohhh ruper2 yer menjelang ramadhan nih diorg semua dok cari entry click!
Resepi Ayam Masak Halia Umi Qi 
hahahahahaha...hamboiiiiiiiiii...cari resepi je ek...Cheeskut pun tersenarai...alhamdulilah...wpun x berjuta2 view mcm korang...tp umi Qi bersyukur masuk dunia blogging nih...sgt fun!

Referrers yang terbaik...TQ kalian sudi baca blog buruk umi Qi hehehhe segan gan korang yang famos amos... (tunduk hormat) :)


<<<Haaa siapa kata? Siapa kata....semua yg masuk Blog Umi Qi...sure Umi Qi leh jejak anda kembali menerusi elemen2 statistik dan komen yang diberikan...if umi x balas komen ada di blog anda hari ini...mungkin plg lewat esk umi Qi terjah blog anda...Kalian semua terbaikkkkkkkk>>>

25 comments:

  1. Mesti sedap resepi Ayam Masak Halia Umi Qi .. sebab tu ramai yang cari :D

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  2. tajuk entry "ketuk ketuk" tu best tu. hehehe..nanti ramai2 me'review resepi ummi qi :)

    ReplyDelete
  3. ciknaa tengok keadaan ofis, klu tak bizi zaasss terus balas. tapi klu tak reply tu mmg tak sempat or mood tak bape nk cun la tu..hihi :)

    ReplyDelete
  4. hehehehe tau lah.umi Qi mmg akan dtg balik blog kita punya.hehehe

    ReplyDelete
  5. link saya tak naik pulak sedih hihihi...link kak aty paling banyak kat blog akak kan.samalah blog saya pun kak aty rajin terjah walaupun tak tinggal komen mungkin dia membaca kot.

    ReplyDelete
  6. nak try gak la masak halia tu..mesti letop ni..hehe

    yang part balas komen tu memang la..kdg balas kdg tidak..

    ReplyDelete
  7. one of them mesti lah Zaza hehehe
    Wahhh fofular lah gitu Umi QI.. mesti banyk dapat earn kat nuffnang kannn.. :)

    ReplyDelete
  8. Hehe..akk suka baca blog sis..tulis panjang berjela..syiokk baca

    ReplyDelete
  9. Aku pun sama....komen klu sempat balas. Pastu lawat2 blog kengkawan yg lain. :D

    ReplyDelete
  10. Kite jarang sgt dpt reply. Huuuuu. Sy ska belog balas balik. Heeeee.

    ReplyDelete
  11. nnt nak try ayam masak halia ummi Qi

    ReplyDelete
  12. kalau komen ai lebih senang komen balik kat blog empunya diri.. ;)
    kalau memerlukan jawapan ai akan buat satu entry bagi semua tau.. ;)

    ReplyDelete
  13. hehhehe.... tau tau. umi qi mesti dating punyaa.. macam ida , dating tapi lmbt sikit. hehehehh

    ReplyDelete
  14. datang? hahhaha.. datang laaaa.. typo ;p

    ReplyDelete
  15. Pecah kaca pecah gelas..sudah bace harap balas...eeaahh...*tetibe...hahaha...aty pon selalu tak sempat nak balas2 jugak..bace jer rajin..uhuukkss

    ReplyDelete
  16. Kakak rasa bulan ramadan ni kan ramai yg cari resepi utk buat iftar. Tara-rata blog pun sama tau resepi jadi rating yg tertinggi.

    ReplyDelete
  17. nory kadang2 cepat, kadang2 lambat balas komen...heheh..

    nak try lah resipi ayam masak halis akak tu...mesti sedappp kann..

    ReplyDelete
  18. Akak pun sama kadang2 tak sempat nak balas komen kawan2.

    ReplyDelete
  19. hadik kawasan kesayangannnnn..tak dapat nak meramah mesra di alam maya dgn hadik kawasan...

    hadik kawasan ku mmg rajin tinggal jejak walaupun bekeje..saper yg cakap tak baca tu mmg tak patut aaa..

    camner bahagi masa niiii??

    ReplyDelete
  20. su je payah sikit nak blas komen.internet sgtlah slow kat kapar ni.........tensen.baca blog pun xleh tgok gmbr

    ReplyDelete
  21. best la kan dah ada follower setia ... cam saya nih jauh lagi kot ... heheheee

    ReplyDelete
  22. saya biasa akan balas jejak balik. kalau diam tu, bermakna saya sibuk lah tu.hehehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com