Buy Online: Multi-function car cushion and Bugslock | Julia Johari
Booking.com

Buy Online: Multi-function car cushion and Bugslock

Hari ni up new label....label Belian Online....senang gojes nak cari entry umi Qi just scroll tgk sebelah kanan sekali kt bawah sikit ada byk label2 yg umi Qi dah key in kan...utk semakan diri sendiri dan gojes sekalian if nk buat rujukan review items or else.
Alright...by the way Umi Qi dah lama decide nak update about Buy Online nih lama dah, tp need time from time to publish sampai umi Qi betol2 rasa puas hati baru buat review product...sometimes umi Qi suka mencuba new product...but x semua lah dpt masuk channel blog...yg hanya miliki kepuasan yg tinggi sahaja di reviewkan disini...

Sebelum Umi Qi habiskan masa gojes semua...baik kita tgk apa yg Umi Qi dah beli....
Tadaaaaaaaaa!
Parcel dah sampai....besar gedabak....suka!

1 x Multi-function car cushion - RM65.00
2 x Bugslock + 1 Free - RM11.80
Total - RM76.80

After diskaun 20% (Menang contest)
Total - 61.40
Murah kan?


Lama dah mencari jenis car cushion utk baby Qi yg sekarang dah berumur 10 month ++
&
Memang nak cari ubat nyamuk yg jenis x perlu gunakan elektrik...
Berjumpa gak akhirnya...
Ok nih peraturan yang mesti dibaca sebelum pasang utk bagi sang anak pakai ye...


Kaedah pemasangan...

Umi Qi pilih warna merah itam....haishhhh mentang2 tema baju raya tahun nih kaler merah...tengok kaler merah semua galak ahahahhaha


Keluar dari bungkusan...sgt kemas.!

Depan
Keluarkannnn ya keluarkannnnn....haa sgt nipis dan yg ptg wpun nipis ia sgt comfort ok...lapisannya sgt selesa dipegang....good choice.

Belakang
Mmg byk tali keselamatan kena pasang.. :)

Ok, ini adalah BugsLock
Nak beli dua je...tp FREE gift satu warna biru tuh...
Bagus utk halau nyamuk if pi tempat2 yg byk nyamuk...kalo kt umah rasa agak byk nyamuk better letakkan di penjuru tingkap rumah..
Kalu baby lagi umi qi x galakkan buh ditgn diorg..nanti diorang termakan atau teralergik kulit susah...so better letak di tingkap yg boleh disangkut sbb baunya boleh tahan busuk gak hahahhaha

Kuning 2 keping tuh satu utk walid, satu untuk umi Qi...wehuuuuuuuu pakai time bila nk pi park atau tempat2 yg rasa was2 byk nyamuk...
Gambar doraemon tuh utk Qi....yeppiiiiiii no more mosquito!!!!


Ini dia rupanya...jgn bau ok...busuk gak lah...rasa yer better kalu keluar pi outdoor better buh tmpat stroller baby atau gantung kt beg baby...sebab ia mmg mujarab halau nyamuk dari datang dekat ngan kita tau...

Percubaan pertama.
Good Qaiser ilman...
Walaupun pada mulanya belum pernah duduk car seat sendirian, tp percubaan kali ini perlu aksi memujuk utk bg kata2 semangat yang QI boleh duduk berdikari sekarang tanpa bantuan pelukan dari Umi lagi kecuali minum susu hahahhaha

So far Qaiser ilman boleh duduk dgn baik...mudah pergerakkan dia nak main atau apa2 sahaja...

Qi....hehehhe tanjat dia bila Umi Qi ckp good boy!
Hahahahah lepas nih balik keje je Qi balik duduk car cushion baby nih.... :) 
Apa yang ptg Qi selesa, Umi Qi puas hati membeli online!
:D

Ingin beli perkara yang serupa....

Selain itu banyak lagi barangan baby yang dijual murah dari harga asal...good choice gojes

V-Cool Cover 
(Bagi susu sentiasa panas sehingga 3-4 jam) sesuai utk yg suka travel dan jalan2 mcm Umi Qi :)

<<<Esok nak update Buy Online: V-Cool Review....tunggu tau>>>

19 comments:

  1. untung qi..byk dah brg umi dia beli hehehe..pasni leh jln2 ngn umi..dating berdua ;)

    ReplyDelete
  2. waaa...
    nak kne beli bugblock tue
    nak balik kg raya nnti
    confirm kene gigit nyamuk
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. akk x de can la nak beli ni ju. dah x de bb.

    ReplyDelete
  4. ok boleh terjah utk bottle cover tu..tq umi QI:)

    ReplyDelete
  5. amboi bestnya qi... syok la lepas ni.. tapi kalau kak ranea memang kirim salam la dia nak duk dalam tu

    ReplyDelete
  6. Anak ros xmau duduk dlm tu.. Menangis selok...mkikiki.. Smpan jugak la.. Tggu humaira lak :)

    ReplyDelete
  7. Macam berminat je nk bli utk aish..sbb umi q pun cakap elokkan..blhla cuba..xpyh pakai dah car seat..besar gabak..makan zpace

    ReplyDelete
  8. serius ari tu jumpa kat groupon ke mane ade jual ni ain nak beli..tapi cam x yakin je dengan multi function car cushion..bila ju da review rasa cam nak beli tuk raees lah..:)

    ReplyDelete
  9. waaahh..besh nyer barang2...!!

    ReplyDelete
  10. Multil function car cushion! Ermmm. Mcm portable seat lah kira ny kan? Mencari! Ku mencari! ; D

    ReplyDelete
  11. hari tu nak beli gak tapi ntah apasal tak jadi... huhuhu.. tapi pas ni confirm nak beli... :)

    ReplyDelete
  12. murah ni.. bagus QI, duduk baik2 tau.umi nak drift tu.. eh drive laa :p

    ReplyDelete
  13. sempoi ar car cushion tu..ringan je nak bawak..carseat berat huhuhu..

    ReplyDelete
  14. eh berminat la car seat tu...ni nak citer hari tu gi my dear kan..car seat fayel cam ni akak dah terbuang...huwaas syhh takut papa fayel marah ni...nak ganti yg ni

    ReplyDelete
  15. bagus lah kan.xmengunakan ruang yg banyak.nk beli jugak lah.thanks ju sbb review.,

    ReplyDelete
  16. waaa.memang tgh cari pun cusion bby ni..aisy dah tak nak duduk dlm car seat..tq mommy qi..

    ReplyDelete
  17. i dah lama cari multicushion tu..tq review!

    ReplyDelete
  18. As usual, Zaza tahu Umi Qi mmg concerned bab2 barangan baby.. especially for Baby QI kann..
    Gud mother Umi QI ;)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com