ZARA super duper gift | Julia Johari
Booking.com

ZARA super duper gift

 Huyoooooooo.... (>____< V)
ZARA???
Super duper gift dari walid again.... waweeeee...
Selama nih i jeleng2 jek kt butik zara nih sbb ongkosnya mahal bebbb...ratus2 main dia...
X sangka walid bg hadiah yang xd apa2 sambutan pun...nak kata birthday jauh lama dah sambut bagai...bila ditanya walid...dia just make a BIG smile and said..."Surpriseeeee"

Oh....awwwwwwwww (jerit mcm iklan zalora sambil lompat bintang youuu hahhaha)
Thank u so much walid....amboi beranak pinak lah handbeg i...need more speacial space simpan elok2...bukan entry nk menunjuk2 ye...nih khas entry utk si walid baca kt SNote 1 dia dan utk tatapan geng mommy yg suka beli hbeg...

Setakat nih i suka kumpul hbeg...donno why...rasa puas kot....bukan membazir ye...i tiap2 minggu tukar pakai...
Setakat nih hand beg i yg ada made of brand
Seeds
Polo
and latest one is
ZARA???

Here we are... :D

Hehehe apasal tak tunjuk dlm dulu? Surprise lah beb...umi suka sbb beg nih sgt2 besar dan muat utk bubuh segala benda barang susu Qaiser...wahhh gitu...pandai si walid pilih.... dah jadi mak2 nih harus berbeg style yg bosar...org pun x perasan kita bawak beg diapers or beg susu....sekali ko pakaiiii amboiiii mengalahkan retis2....weeee

Ada pin...senang jek nak seluk amik purse dan botol susu...

ZARA Basic design...selama nih i jeling kt u tau.... x sangka u dah ada kt tangan i ...officially!

Ini harga walid x buang....haaa kan dah pecah rahsia, lupa lah tuh...if u all selalu jeling2 kt butik zara..almost hand beg ZARA makan 3 atau 4 ratus ke ats....haaaaaaa ko i x berani nk beli mahalllllll....
Nih tag oren ada diskaun walid kata....wauuweeeeeeee....untung umi yer...berjimba sakan lah pandai walid sekodeng butik zara eh...kena lak time sale plak tuh....haishhh!

Haaaaaaa close up babeh ZARA....stylish betui....nak bawak jenjalan holiday beg nih..sgt comel dan comfort....mcm leather je kulit beg nih....patutlah memahal bebenorrr....weee syukur alhamdulilahhhh!

<<<Walid Qi....Umi Qi wanna say Much...much much Thank You dear.....unexpected surprise!
Gorgeosssssssss! :* >>>


16 comments:

  1. amboih kemain suka...
    reward tuk umi la tuh sbb tlg jaga anak die kikiki

    ReplyDelete
  2. dah lama tak beli handbag! ;-).. pandai walid QI beli tuk julia kan?? stylo you!

    ReplyDelete
  3. soronot tol dapat bag baru kan..:)

    ReplyDelete
  4. mesti seronoklah dapt gift nikan! cantik beg tu !

    ReplyDelete
  5. Cantik n simple... lamanya x beli handbag...

    ReplyDelete
  6. seronoknyer! ZARA uolss! :P hehe.....;)

    ReplyDelete
  7. Best nyer dapat handbeg...dapat suprise dari yang tersayang lak tu...

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum ... bila la saya nak dapat suami camni ... huhuhuuu ... ngences doh !

    ReplyDelete
  9. Wahhh seronoknya dpt hadiah... cantik

    ReplyDelete
  10. wieee memag seronok la dapat hadiah out of blue gini, Zara I pun suka, design dia tak macam2 sangat, simple but nice. enjoy ur new bag, kot2 takder space nak simpan, boleh jer tumpang space I kosong ni hehehe.

    ReplyDelete
  11. special rewards for you lalinggg :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com