Genap 6 bulan sudah tumbuh gigi pertama Qaiser ilman? | Julia Johari
Booking.com

Genap 6 bulan sudah tumbuh gigi pertama Qaiser ilman?

Alhamdulilah...syukur kepada Allah...
Setiap anak2 di muka bumi Allah ini punya kelebihan dan kekuatan masing2...saya sebagai ibu amat2 mengagumi dan menyayangi anak2 di muka bumi Allah ini...sesungguhnya mencintai anak2 selain anak kita sendiri akan menerbitkan satu nilai kasih sayang yang tidak dapat dijual beli hatta dengan wang sekalipun...

Begitulah nilai cinta dan kasih syg seorg ibu2 kepada anak2nya di luar sana...

Amboiii panjang ye lah ceramah umi Qaiser nih...
Haruslah! 
Baru ada input bernilai mesej yang hendak disampaikan...baru ibu2 dan ayah2 diluar sana bersemangat utk beri galakan dan dorongan pada anak2 utk mengarap komunikasi dan kreativiti anak2 serapat yg mungkin...kerjaya, kerjaya juga...tetapi masa dan perhatian kepada anak2 amat2 cukup berharga...

Jgn sampai si anak itu nanti membesar dengan harapan untuk membeli masa anda dgn wang ringgit yang dikumpul berdikit2 semata2 utk bersama mereka wpun seminit....sedihhhh kan... :( x sanggup dengar anak2 meminta masa anda utk bersama anda...mereka punya hak terhadap ibu bapa mereka sendiri...

Opps...sedihh plak umi Qaiser...
By da way...alhamdulilahh...x sangka genap umur Qaiser 6 bulan terus tumbuh gigi susunya yang pertama di bahagian bawah...

Jom telek si anak kecil nih yg makin byk akalnya sekarang...
Hehhe... :P

 Tengok....puas umi nak snap picture Qaiser ilman nih, skrg dh pandai merangkak, pastu byk akalnye...nampak x gigi sayaaaaaaa?

 Aaaaaaaa...puas saya nganga dah umi...hahhaha umi x kira...nk gak amik...asyik tunjuk lidah je xmo...hahha

 Malu2 kucing je budak tecik nih la haiii...nampak kan gigi susu dia yg pertama?

Haishhhh main2 plak dia eh...umi pelukkkkk x lepas kang hahhaha

Inilah gigi saya umi...dah bersedia nak test solid food umi buat...yehaaaa!

Haaaaaaa...tgk x sabor si dia nk mamam umi buat bubur nasi + susu ibu...esok umi cerita ye...jeng jeng jengg hahha nak sambung keje opis dulu...:D

<<<Tidak sangka umur 5 bulan 29 hari dah muncul gigi susu pertama Qaiser ilman, selalu tgk anak2 geng lain umur 8 bulan baru tumbuh gigi...so adakah bermakna tumbuh gigi awal berjalan lambat? Itu tidak penting, yg ptg semua anak2 di luar sana membesar dgn sihat ye...umi doakan terbaik utk anak2 kalian jua...esok tunggu entry umi ye, nak story pasal solid food Qaiser ye expression hehhehe tungguuuuuuuuu>>>


12 comments:

  1. he he he setiap anak2 tu perkembangannyer berbeza2 mmg x sama!

    ReplyDelete
  2. wahh..qaiser dah tumbuh gigi...gud2...:)

    ReplyDelete
  3. org tua2 kan cakap mcm tu.. kalau tumbuh gigi dulu jalan lambat.. tapi tak juga.. ikut perkembangan budak kan.. hehe.. selamat mengigit qaiser

    ReplyDelete
  4. hi qaiser comel :)

    sama dengan Mikha 5 bulan dah tumbuh gigi. Ingatkan dia tumbuh lambat sekalinya tup-tup dah ade gigi...

    Alhamdulillah...now tgh meleleh airliur nak tumbuh geraham agaknyer...asik demam jer :(

    ReplyDelete
  5. wahhh da tumbuh gigi dah die..
    die nk x mkn?

    ReplyDelete
  6. pantas2
    pasni mommy jage2 yerk..
    qaiser nak gigit mommy :p

    ReplyDelete
  7. heee dh tumbuh gg lah.best nya.abis lah ibuu kena geget nt.

    ReplyDelete
  8. alalala comeynyer dia senyum. mitos tu tak betul, hahaha my doter tumbuh gigi awal sangat and berjalan pun awal sangat. tapi orang kata tumbuh awal, gugur gigi pun awal la. takper, esok2 pandai la depa cari gigi palsu hehehe.

    ReplyDelete
  9. wah...pandai dah si kecil ni...:) dah tumbuh gigi lagi...kakak fatihah pun xtumbuh2 lagi...bagus qaiser ilman...terbaikla boboi ni..=))

    ReplyDelete
  10. Qaiser dah tumbuh gigi...jaga2 laa sapa yg kena gigit dulu nti....

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com