Food Feeder Baby Brand KidsMe | Julia Johari
Booking.com

Food Feeder Baby Brand KidsMe

As Salam Jumaat semua mommy gojes and all blogger out there...
Sihat? Ceria? Masih berholiday?
If yes....i likeeee...

Ok those mommy yg dok tertanya2 mcm mana nk bg ur baby seronok enjoy makan buah-buahan...without stim or blend...haaaaa i use...

KidsMe Brand : Your Feeding Partner

Okey dah faham kan apa itu Food feeder?
Nih Umi Q.I nak review about kepuasan guna food feeder utk si sayang Qaiser ilman...
Membuak2 hati dah lama nak beli benda alah nih...mommy lain dah berzaman pakai dah...umi ju ja baru beli kt Camy Babyland at Sunway Giza Kota Damansara....
Hamboiiiii jauh yerrrr....yolah susah bebenor nak cari benda gadget sporty cmnih...pastu umi ye jenis susah nk beli brg online hahah suka pegang, tengok, rasa dan sesuai atau x utk Qaiser baru decide beli....mahal ke murah itu tolak ke tepi...

Yg penting adalah kepuasan umi membeli brg dengan penelitian yg berhemah gitu...haaaa ko byk ceramah plak dah hahahha...serius itulah sifat umi....org lain ckp senang ala beli je dlm online bla bla bla...umi baik jwb je baik baik baik hahhaha...
So baik susah2 dahulu berpuas hati kemudian hari...setiap org lain2 kan caranya...
inilah cara umi.

Alhamdulilah...gadget mamam buah...yeyy!

The best is puting bubuh buah tuh ada gantinya di kedai berkenaan..mcm puting botol susu anak2 lah leh ditukar ganti...so gadget nih pun hado...so beshhh ye baru tau umur 4 month dh leh perkenalkan kt baby buah2han...coz ada gadget 4 month ++ ok...tecik jek comellll...see nampak bebenor umi ye buta alam pasal gadget baby hehhe....itu ar kena selalu belek brg2 baby baru taw hahahha :P


Beli epal...kupas kulit basuh bersih dan potong tecik2...masukkan dalam Food Feeder..sebelum guna Food Feeder pastikan anda strelize dulu ye....

Tadaaaaaaaa...percubaan pertama...
Qaiser Ilman: Umii...nih gadget apa plak eh?
Umi: Gadget mamam buah...sedapppp...cuba rasa :)
Qaiser Ilman: Jap nak cuba dulu eh...hehe

Hehe tgkkk muka dia...seribu satu soalan tuh nak tanya...agaknya benda baru kan...asyik teether je belasah kali nih bagi food feeder...leh isap air buahan fresh gitu heheh

Siap belek kiri kanan depan belakang gadget baru dia hehhe.....siap kaler oren hijau tuhhh hahahha kaler full... :)


Jom tengok video Qaiser mamam buahhh....hehhe

<<<Seronok leh didik anak awal2 makan buah...jgn x tahu dlm food feeder nih pun buleh buh sayur sayuran...weeeeeee beshhhh, nak beli pisang dan straberi nanti try kt dia...yeppi>>>


17 comments:

  1. afiq mse kecik taknak guna mende alah ni ju.. dia main ketuk2 pastu baling.. geram mak! huhu..

    ReplyDelete
  2. xpnah beli benda ni..zaman ameer dulu xde lg kot hehehe..nnt baby adik bru nak try lah..hehe..btw strawberry masam tau..if delay ckit dlm 10m+ ke 12m kot bru sesuai dgn perut dia

    ReplyDelete
  3. Hahhaa..anak i still xnk pegang barang lagi so i rasa i blm sampai time bli ni lagi tapi i sgt2 lah berminat nk bli FF ni..

    ReplyDelete
  4. wahh menarik lah..nak cari jugak r FF ni..ntah si yaya tu brkenan ke tak..bagi teether pun dia wat main campak2 je..hehe

    ReplyDelete
  5. wow bestnya.. sekali gigit sekali makan buah..

    ReplyDelete
  6. alahai comelnya.. heee
    zaman skrg ni mcm2 benda canggih manggih ada.. hehehe

    ReplyDelete
  7. senang nak travel jugakkan =)

    ReplyDelete
  8. hehehe.. maknye terlebih excited.. dulu2 xde.. sekarang dah macam2 ada utk anak2.. ;)

    ReplyDelete
  9. thanks for the info ... bila ada anak nanti leh la beli ...

    ReplyDelete
  10. Yippiee... lagi bagus benda ni dari puting biasa tu kan,I tak pernha guna tapi tengok2 orang duk pakai. Enjoy ur fruitis Qaiser ;)

    ReplyDelete
  11. Sekrg ni macam macam ada..tak macam masa kak zu beranak tahun 90an dulu..

    dulu nak bagi anak makan buah ibu kena gigit kasi hancur dulu...hehe

    ReplyDelete
  12. Sekrg ni macam macam ada..tak macam masa kak zu beranak tahun 90an dulu..

    dulu nak bagi anak makan buah ibu kena gigit kasi hancur dulu...hehe

    ReplyDelete
  13. wahhh senang la keje hehe.
    bape hinggit ni ju?

    ReplyDelete
  14. hehehe.. teringat waktu anak2 baby dulu !

    ReplyDelete
  15. Saya ada jual berminat wasap 0146093808(mira)
    Rm15

    ReplyDelete
  16. Saya ada jual berminat wasap 0146093808(mira)
    Rm15

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com