Attention To All Mommy Blogger Gorgeous!!! | Julia Johari
Booking.com

Attention To All Mommy Blogger Gorgeous!!!


Alohaaaaa to all mommy blogger gorgeous!!!!!!!
Awwww... pepagi dah puji eh...hehhe 
Okey, niat di hati lama dah nak list kan semua mommy gojes umi Qaiser nih bersatu dalam satu channel umi...

Lets LIKE our new page:
Gorgeous Mum Team Blogger

Bukan tujuan nak kejar fofular ke apa kan...
Just nak mommy & blogger semua listkan dalam komen tuh sikit detail dibawah

Contohnya:
Nama mommy blogger: With Julia.
Bermastautin sekarang: Kuala Lumpur.
Email: julia_84pingu@yahoo.com
Jenis conference u olls prefer utk berhubung (Group chat): BBM, YM, Viber, Wassup or any else.

Thats all...simple jek, petik jari x sampai seminit u olls boleh komen kan...senang umi nak buat list kt sebelah kanan blog umi by negeri :)

Mana tahu nanti boleh discuss arrange satu jamuan potluck atau apa2 event yang u olls decide nak buat with mommy2 blogger around KL atau Selangor kan...

Yang lain daerah atau negeri pun nak turun pun x kisah, lagi bagus...mana taw boleh eratkan lagi erat silaturrahim antara sesama mommy blogger...

Lama dah niat nk create event with mommy2 blogger...meet up pun sure seronok kan...boleh bertambah kenalan lagi mendalam. :)

Ini adalah bukan paksaan...tp hanyalah impian umi utk bagi cadangan dan memudahkan kita semua bersatu...insyaAllah...

That why we call you all is.....

<<<Listkan ye mommys,...i'm waitinggggggg with full of love, Much thank you bcoz cooperate With Julia :)>>>

13 comments:

  1. Best best..suka gathering2 ni.

    Hai..saya Erina. Panggil Ena. Mamanya si Aqil Hamzah. Duk Shah Alam. Email erinaasma(at)yahoo(dot)com. Takde wasap,vibeer segala tapi pape ley lah sms kat 0126424061.Tarikh besday nak tak?? hehehehe

    ReplyDelete
  2. Erina: Noted...much thank u dear...nanti i list kan terus kt link sebelah kanan tuh...ada masa i buka ruangan nak gathering kt mana with our kids...leh suai kenai...weeee seronokkk :D

    ReplyDelete
  3. safura @ rara

    lipslikesugar87.blogspot.com

    kuala lumpur,

    safura.rara@gmail.com

    whatapps pon okeh.hehe

    ReplyDelete
  4. Mama rara...noted...tq dear...will be listed in my Mommy Gorgeous Team...weee :)

    ReplyDelete
  5. - syamimi @ mimi
    - mimiaquamarine.blogspot.com
    - syamimie_86@yahoo.com
    - temerloh, pahang
    - by fb pun boleh (mimi aquamarine)

    thanks :)

    ReplyDelete
  6. -Ain
    -aeenfadzilah.blogspot.com
    -Gombak,Selangor
    -email:sitinurainfadzilah@ymail.com
    -FB: Siti Nurain Fadzilah

    :)

    ReplyDelete
  7. @julia...

    idea yg sgt ohsem...:)

    Nama mommy blogger: mynameismy
    Bermastautin sekarang: Rawang, Selangor
    Email: mythegreat87@yahoo.com
    Jenis conference u olls prefer utk berhubung (Group chat): Whatsapp

    ReplyDelete
  8. Salam...saya org baru dlm dunia blog ni...nak join boleh?

    ReplyDelete
  9. Saya saya
    Yati @ www.blogaku83.blogspot.com
    Now @ JB

    Wasap wassappp..hihi

    ReplyDelete
  10. Assalam,

    selamat bersegmen, moga berjaya..

    ReplyDelete
  11. :) best!

    MamaHaraz
    KL
    zahrah.alattas(at)gmail(dot)com
    http://ourwonderland.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Tq semua...hope link kecil ini can gather together soon...Alhamdulilahhh :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com