Qaiser ilman 1st time testing baby walker | Julia Johari
Booking.com

Qaiser ilman 1st time testing baby walker

Huh!
Baru umur 4 bulan 6 hari dah testing baby walker?
X boleh ke? Hehehhe

Anyway Qaiser ilman ye kepala dan kaki dah kuat so tuh bg dia test walker but still belum kuat nak main dalam walker...so nak bg pengenalan pertama padanya nanti...kaki pun x cecah lantai lagi..so utk langkah2 keselamatan umi letakkan 2 bantal dibawah walker bg tinggi sikit kaki Qaiser nak jejak...

Hasilnya....dia suka sesangat sampai ketawa x berhenti2...sampai umi pun pelik apa yg kelakarnya tentang walker dia yang baru test dan tgk tuh kan heheheh...

Jom saksikan video si Qaiser nih yg baru nak jejak 5 bulan x lama lagi heheh ;P

Dah saksikan video Qaiser ilman??? Kelakar kan...asyik nak ketawa jek...tp kejap je lah umi pegang dia duk dalam walker...bg dia serasi pelan2...x lah terkejut nantikan bila tiba masanya...nasib baik dia suka hehehe.. ;)

Nih pic aksi Qaiser dok belek sakan walkernya...haaaaa nak modified apalah nih ek bila dah besar nanti...hbslah pening umi hahhahah ;D




Penat sudahhh main walker....pastu terus santai tgk tv....perangai suka angkat kaki bila tgk tv tuh favorite dia hehhe

Tadaaaaaaaa....apa lagi mana boleh lama2 baringkan...Qaiser skrg dah confident je meniarap, happy umi sbb dia kuat berlatih sakan nak meniarap dan hasilnya beberapa hari kemudian confident je meniarap...thanks Allah...pasni teruskan usaha ke tangga kedua untuk menjulur dan merangkak ye Qaiser...x sabar nk tggu peringkat seterusnya :D


<<<Pasni Qaiser ilman main kereta bomba toys? Esok umi cerita ye....
stay tune geng :)>>>






4 comments:

  1. wah..eksitednyer ilman..cumey jer naik walker....good job baby....

    ReplyDelete
  2. Heheh...kemain terujer lg die...:-)

    ReplyDelete
  3. ahahaha.kelakar je.tapi kalau nak bagi qaiser duduk lebih kukuh,letak bantal utk bagi lebih stable.bantal letak kat bahagian pinggang dia.dulu iman awal awal ibu erna letak bantal

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com