Happy 1st Anniversary Wedding to Us! ;) | Julia Johari
Booking.com

Happy 1st Anniversary Wedding to Us! ;)

Syukur padaMu Ya Allah...
Sudah genap rupanya setahun kami berkahwin...(see cer tgk ticker banner kt atas wink3x ^___________^V) dan xlama lagi dalam sebulan lebih je akan timang hadiah pemberian cahaya mata dari Allah...

SubhanAllah! 
Pagi tadi bersahur bersama2 dgn hubby
Menu:
Bihun Goreng handmade from julia and segelas tea o'
Lepas je bersahur, kemas2 umah sikit and mandi terus utk mengerjakan solat subuh secara berjemaah dgn hubby...seronok dpt menunaikan solat jemaah bersama2 semasa di bulan ramadhan tahun 2012.

Lepas siap semuanya...terus pakai baju kerja. Siap2 molek...and capai hand beg...tetiba tgk napa hand beg rasa cm demukkkk jek...xpk banyak just capai and terus ke pintu utama umah nak keluar ke tempat kerja...kali neh hubby sendiri dgn baik hati nak htr suri hatinya ke tempat kerja...weeeeeee suka sgt2...xyah drive kekkeke :p 

Tup tup...saje bukak hand beg nak ambil kunci umah pastu ternampak satu bungkusan biru dalam beg...Apakah....??? Ke beli barang smpai lupa...ke apa benda yer...
Sekali bawak keluar bungkusan comel tuh rupa2nya hadiahhhhhhh....

Haaaaaaa Hadiah 1st Wedding Anniversary from my beloved hubby ;D suka x terkataaaaa, Alhamdulilahhhh

See...(Lompat Bintang 3x) yehuuuuuuu
^
^
^
BlackBerry Curve 9220 latest one!
Baru je launching pada sebulan yang lepas di Malaysia (Hubby ckp lah, nak harap mek julia neh mmg selalu ketinggalan zaman ahahhah ;P)

Thank you so much abggggggggg...pandai my hubby ambil hati...tetiba suka and nanges in the same time...yelah jarangkan org lelaki nak ingat tarikh2 penting cm besday ke atau hari2 bersejarah...tp me beruntung sgt2 dikurniakan seorang hamba Allah seperti abggg abie :D

Selama neh kalo hujung minggu nak berfb ke atau nak layari internet pinjam jek Blackberry Smartphone Touch hubby jek...kekkeke dulu ju pakai Nokia X3 jek...yelah hp pun biasa2 jek...mana ada BBM or FB or internet bagai...itu pun kalo pi tempat ada wifi mujur leh online...tgk resepi or blog ke kan kekekke

Okey, sekarang pi ofis terus bawak hp demuk BB neh...siap BBM ngan hubby jek...senang dan jimat hubby kata just reload RM25 jek sebulan utk BBM, FB, and internet.......seeeee sgt2 berbaloi...senang lah mek julia nak berblogging pas neh masa berpantang nanti ;P

Terasa sgt nak tgk Trailer and MTV Video perkahwinan kami setahun yg lepas...
Here we are.....

Trailer Video Perkahwinan Julia dan Habibullah 23-24 Julai 2011

MTV Video Perkahwinan Julia dan Habibullah 23-24 Julai 2011 
Nikah : Rumah Pengantin Perempuan, Gombak, Kuala Lumpur
Sanding : Dewan Wisma Sejarah, Kuala Lumpur

Ermmm Full Video mana?
Full video kena mai umah julia ye baru leh tgk puas2....betapa banyak yer celoteh kami kekekekeke...

<<<Terasa mcm baru je tawin2 and sanding2 neh taw...moga ia mekar mewangi sehingga ke akhir hayat kami berdua...aminnnnn ;) >>>

10 comments:

  1. hehehe so sweet.semoga kekal ke akhir hayat!

    ReplyDelete
  2. congrats dear.. semoga kekal selamanya tau.. insyaALLAH.. Amin..

    ReplyDelete
  3. Congrats dear.. Sweet sgt ur hubby..
    Nk pin.. Hihi

    ReplyDelete
  4. Seamat Ulangtahun... hehe kita minggu depan 29/07 ni.. hadiah untuk hubby dah bagi Awal2..Bagi Galaxy TAb2.. untuk kita takder lagi ni... heheh kena sabar tunggu ni.. apa yer tahun ni saya dapat??

    ReplyDelete
  5. selamat ulangtahun perkahwinan julia... semoga berkekalan hingga akhir hayat... :)

    ReplyDelete
  6. happy anniversary buat jujue and hubby...semoga kalian berbahagia sehingga akhir hayat disamping zuriat yg bakal dilahirkan.. :)

    ReplyDelete
  7. Congrats kak juju...
    Wah, dapat BB!!!
    So sweet hubby kak ju...
    Happy Anniversary kak juju & hubby..
    (^_^)

    ReplyDelete
  8. tahniah moga terus bahagia hingga hujung nyawa ye.. salam kenal dari KA n dah follow u yek 173

    ReplyDelete
  9. Wow... Video... Yg ohsem.. Suka lagu dlm tu

    ReplyDelete
  10. tahniah...hepi anniversary...dapat baby gak..:)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com