Autumz In My Heart Now! Yeppi ;) | Julia Johari
Booking.com

Autumz In My Heart Now! Yeppi ;)

Yeszaaaaaaa!
One Baby World! Yehuuu...tetiba nak lompat bintang byk2 kali ehehhehe
Cer tgk cer tgk...bukan nak menunjuk2 ye...tp nak kongsikan rasa happy dan rasa syukur yg amat2 sgt sbb dapat peluang beli barang promosi breast pump machine with pakej 1Rakyat ;)
X percaya??? x caya sudah kakkakkaa
Okey, semalam dok sibuk google sana sini dok cari brg2 kelengkapan utk breast pump set...and dok usaha google setiap ari x sangka Allah makbulkan doa2 mummy to be neh...
Sekali tgkkkk haaaaa ada mega sale utk mummy2 yg berkerjaya utk teruskan niat murni menyusukan anak dari susu ibunya sendiri (niat mudah2han di perbanyakkan susu utk bb nanti, amin)

Okey, xmo bebel banyak sgt...neh nak kongsikan barang2 yg telah dibeli mlm semalam secara pukal dan berpakej....selamat membeli ye nanti mama2 to be...kuantiti dan kualiti produk Autumz mmg rata2nya mendapat sambutan hangat sbb senang diperolehi dan diservis, yg plg ptg murah dan praktikal ;D

Tadaaaaaaa....per dlm tuh jum sekodeng ;P

Haaa neh lah dia mega sale yer...smpai bulan 9 youuuuu! Cpt jgn lepaskan peluang ye pi grab sapa2 yg mummy to be xd breast pump machine lagi yup...

(MEGA SALES 2012 is here again. OBW is proud to announce that we are running sales from 15 June 2012 till 2 Sept 2012. Hurry, discounts up to 70% . Visit our online store at www.onebabyworld.com or visit our outlets at Bandar Sri Permaisuri (Cheras), Shah Alam Section 13 or Taman Permata (ulu Kelang) today!)

Okey neh lah brg2nya lebih jelas...semua sekali satu set is just only RM599...amat2 berbaloi hokehh....kalo nak yg berjenama tuh silakan membeli ye...bagi with julia, this pakej amat2 menguntungkan bg ibu2 yg pertama kali utk beli barang2 berkenaan dgn breast pump set...

(Customer service di One Baby World Cheras siap bg penerangan secara praktikal lagi tau bagaimana nak kendalikan barang2 Autumz secara betul dan memberi nasihat2 yg berguna utk mummy baru - seeee betapa bgusnya layanan mereka...thumbs up pada Pn. Saliha customer service di Cheras One Baby World, sungguh sabar orangnya melayan karenah Julia yg amat2nya cerewet...yelah tanya soalan cm nak amik exam x lama lagi kan ahahhaha...sabor jelah)

Bottle & Food Warmer (Home & Car) + Breastmilk storage + Electric Steam Steriliser 

Reusable Ice Pack + Breast Milk Storage Bags + Organic Nursing Tea + Marvel Single Electric BreastPump 

Cooler Bag Breastmilk Storage + Dry Rack Bottle

Get Free 3 items = 
Bra Breastpump speacial, Washable Breastmilk Pad + Green Blanket

All in one Pakage = Breast Pump From Autumnz :D

Total is = 13 item only RM599....so cheap right? 
And ada guanratee utk barang2 elektrik ok dont worry about that :)  

Alhamdulilahhh!
Sekarang barang2 utk mengepam susu ibu sudah ada dirumah...terasa sgt mlm semalam x dpt tido sbb terlampau happy...kenapakah? Pelik sbb beli barang bb yg lain2 pun x terasa happy sgt pun smpai x leh dibawak tidoo...tp setelah dh dpt brg utk mengepam susu...terasa sgt2 gembira sbb dpt berbakti utk baby nanti....masyaAllah satu perasaan yg x boleh digambarkan dgn kata2...hanya yg bergelar ibu tahu akan perasaan ini...ehhehe :D TQ Allah SWT 

<<<Alright, mission seterusnya hanya tggl satu barang je lagi x beli ialah barang utk Set Berpantang....brg dan harganya dan survey...so cuma tggl nak beli je lagi...hurry up mummy julia...lps dh beli baru lega nak tumpu Puasa di Bulan Ramadhan...Selamat Berpuasa di Bulan Yang Mulia ye mummy2 to be semua dan semua para2 blogger yg dikasihi...semoga anda memperolehi rahmat disebaliknya...aminnnnn>>>


7 comments:

  1. waaahhhh..memang murah dan berbaloi2 dapat semua sekali terus..:) aty tumpang besh jugak..

    ReplyDelete
  2. wahhhh besh nya,rara nk bli jugak,tapi bila lah agak nyaaa.hee nt kena tny suami dulu.hepy for u too.

    ReplyDelete
  3. Salam.. kita pun nak beli yg ni jugak... murah kan.. jimat dan mudah.. semoga dapat bf sepenuhnya ;)

    ReplyDelete
  4. yup...autumnz bp mmg best...ari tu beli kat cheras obw gak...best pegi sane terus sbb die ley ajar camne nk gune...tkde la blur2 sgt...hihi...
    sy dlu set berpantang gune nona roguy...:)

    ReplyDelete
  5. ni review set bersalin NR...heee...so far da dapat berat asal..:)

    tp tk kisah kot set bersalin mane yg awk nk pakai...sume ok...yg penting kne sungguh2 mase pantang nti...:)

    berat mase last preggy 75kg
    berat skang 53kg..:)

    ReplyDelete
  6. http://wawazdonut.blogspot.com/2012/04/set-bersalin-nr-best.html

    ReplyDelete
  7. hai...semoga perjuangan dalam dunia penyusuan berjaya..insyaallah...pengambilan n amalan pemakanan yg seimbang sngt membantu awk n baby nti...
    boleh refer n join kat sini...

    http://www.ibuvitaminshop.com/2012/02/set-penyusuan-yang-popular-2012_29.html

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com