Babymoon @ Pangkor Island 21-23 Jun 2012 ;) | Julia Johari
Booking.com

Babymoon @ Pangkor Island 21-23 Jun 2012 ;)

Helloooooooo...yuhuuuuu geng blogger!
Haaaaa mana lah mama juju menghilang sejak akhir2 neh ek?
Haaaa mama ju ngan hubby pi holiday babymoon kt pangkor baru2 coz nak celebrate belated besday hubby kt sana weeeeeeee best2...
Aik? Lagi 3 bulan je lagi nak deliver kuat berjalan eh? ehehhe kalo nak tau mak buyung neh mmg hobby dia melancong sakan...sakanlah sgt kan kekkeke

Anywayyyyy percutian yg amat mengembirakan hati dan baby dalam perut neh....tenteram, tenang dan damai melihat kecantikan pantai pangkor dan suasana ceria....itu yg mama juju dpt setelah menjejak kali buat kali pertama yer disana...
Mungkin dikalangan para blogger dh byk kali ke sana kan? So, mama juju ngan hubby amik kesempatan masa org dok sibuk kerja, kami pi holiday ngan keluarga mertua sekali.......seronokkkkk! Syukur sgt2...pasni nak aim pulau lain lak pi melancong pas deliver nanti...bg baby leh wat istana pasir kt pantai ehehhe :P

 :Dalam feri ke pangkor island....cantik view pantai disekitarnya, x sbar nak mandi laut ahahha sah balik kl itam muka i pieuuuuuuuu ;P
 : Kami menginap di Sew View Hotel, acntik hotel neh dan x ramai pengunjung, tenang jek...dpt rate murah dari harga asal sbb uncle kami tour guide.......weeee best2:

: Neh kt Jeti Lumut sebelum naik feri, bergambar dulu gan keluarga mertua, sporting habissssssss :

 : Neh naik bot laju.....plg best yer aktiviti wpun nak bercuti santai2 jek menikmati keindahan alam ehehhe :

 : At coral island pangkor...tmpt plg seronok nak mandi manda sbb pulau coral neh jauh ke tengah2 laut...pantai dia pun cantik...puas dpt mandi kt situ pakai life jacket... :)  

: Jalan2 sekitar pangkor island with scooter hijau weeeeeee sonok2 sbb dh lama betul x naik motor tau...bertahun dh kot :

: @ pantai depan hotelllll...weeeeee besttttt :


: Last day, hari ketiga at pangkor island :) berbaju biru sedondon ehehhe kami mmg ada satu hobi menarik, kalau pi holiday jek mesti nak cari baju baru yg sedondon tema dan warna...itu mmg jadi prinsip kami...nampak x pewot mummy juju? haa dah becar kan? Sekarang dah 7 bulan...ada lagi dua bulan nak struggle ehehhehe:

<<< :D senyum lebor ^_________________^ mama juju dan hubby dapat bercuti dgn seronoknya tanpa ada sebarang halangan...Ya, Allah terima kasih byk2 sebab permudahkan segalanya....moga dpt holiday lagi lepas neh, yehuuuuu>>>

4 comments:

  1. best nya bejalan.ptt lama hilang.ala pic kecik.xdpt tgk peyut.

    ReplyDelete
  2. seronoknya dapat bercutii...weee.. ^__^

    ReplyDelete
  3. waaa....babymoon lar dia...ira dulu pon sempat gak babymoon...hihihi...sebenarnye beli tiket ke surabaya untuk honeymoon...tetibe jadi babymoon plak...rezeki awal :)

    ReplyDelete
  4. Sian baby dalam perut tu.. Mesti dia pening sebab naik bot yg melambung2 tu... hehe..

    Akak belum pernah sampai Pangkor.. Suka pergi pantai tapi fobia nak mandi laut... :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com