Tik Tok Tik Tok... | Julia Johari
Booking.com

Tik Tok Tik Tok...

Walla...hi geng bloggers and silent reader's out there :)
Aksi mengomel ari ini diteruskan dgn agenda Tik Tok Tik Tok...
Apa kebenda lah julia neh nk citer?
Cer tgk ats, cer tgk ats...cpt lah tgk...dh tgk ke?

Hahahha yelah dah x perasan langsung today dh genap 7 bulan kahwin jd isteri org.
Haa...mcm  x caye je kan.
Lagi 5 bulan genaplah setahun kot kahwin...hmmmm Alhamdulilah sgt2! ngeeeee

Romantik kan burung serindit neh ehehhehe
Semalam belajar satu perkara dari my beloved hubby
He said, "Enjoying the small things...it will make u happy and thankful :))"
Wauuuu! Simple word but deepest meaning kan...

Sometime biasalah kan kita selalu mengimpikan perkara2 atau benda2 yg besar sahaja tp kita terlupa utk enjoy dan hargai perkara yg sekecil2nya...malah perkara kecil yg ada pada kita mungkin lebih membahagiakan dari memikirkan perkara2 yg besar....perghhhhh dh jd pakar motivasi balik Pn. Julia neh yey... :P well its the truth rite???

That's why we must love our simple life today...
Masa berlalu setiap saat dan detik mmg akan jd kenangan seumur hidup kalau kita x hargainya sekarang.
So geng, sama2lah kita amik kata2 perangsang yg berkesan utk membina kegembiraan dan kekuatan hati utk kekal bahagia dgn apa yg diusahakan...insyaAllah pasti Allah perkenankan doa kita semua...

By right now, wanna wish to my hubby "Happy Anniversary For 7 Month Papa"
Nak jd papa to be dah pun kkkekekee....
Semoga papa happy ye bila baca entry terbaru julia :D
Thanks for everything!

<<< Dok pk nak belanja apa ek kt hubby utk 7 month anniversay, any idea's geng, plzz help me ehehhe>>>

7 comments:

  1. Laa... Baru jugak Ju ni kawen rupanya.. Ingatkan dah lama dah... eheh..

    Hepi enebeseri utk Ju and suami.. Hepi2 sokmo dehhh.. :-)

    ReplyDelete
  2. A'ah akak..baru x baru gak lah kak azz...ehehhe :D

    TQ so much sis azz...u are always in my heart :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Happy 7th Months Anniverssary Ju..n happy always forever n ever :-)

    ReplyDelete
  5. Ju!!! :)

    Moon tag ju join contest ni tau..

    http://www.munirahizzan.com/2012/03/share-and-win-jubah-hoodie.html

    :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com