i-City & Snow walk with Love :) | Julia Johari
Booking.com

i-City & Snow walk with Love :)

Mesti ramai tertanya2 kenapalah With Julia nih lama betul menyepi ehhehe,
Sebenarnya With Julia sibuk sikit bulan nih (wat2 sibuk) ehehhe uruskan kerja-kerja di pejabat & ada tugasan luar daerah, so by the way With Julia x lepaskan peluang kumpul dulu pic2 holiday baru nak di ceriterakan disini...

Ok, cepat betul masa berlalu. Sekarang dah nak masuk penghujung minggu terakhir bulan Disember 2011, maka tahun baru 2012 akan tiba x lama lagi...
Kerja2 di pejabat sudah beransur kurang so ada lah masa utk berblogging sepenuhnya....

With Julia dan suami x pernah pun pergi ke I-City walhal dekat je kt Shah Alam tuh...so kami amik kesempatan utk ke sana buat pertama kalinya pada 20hb Disember 2011 waktu malam....Uihhhhhh tgk dari pintu masuk ke I-City pun With Julia dah rasa gembira yg amat...apa tidak yer semua lampu2 pokok cantik bangatttttttt.......
ehehhe

Cer tgk cer tgk cer tgk, sapa x pergi lagi angkat tangan???
Rugi ooooo x pi sana...Jom2 tgk pic kami...ehhehe

Cantik x lampu2? ada rel permainan kt ats tuh...x sempat nak naik sbb teruja tgk lampu ehehhe

Ala-ala bollywood menempel di pokok letrik dgn ibu saudara suami ahahahha ;P

Model I-City yg x bertauliah...mmg pun ;P

4 become 1 family, with ibu saudara suami dan cousin2.



Menarik kan? :)

Snow Walk Time!
Okey, nih lah acara kemuncak yang ditunggu2...
Aktiviti main saljiiiiiiiii yeyyyyyy!
Yelah mana penah tgk salji depan mata kan so inilah peluangnya...
So, my hubby beli tiket, ramai betul org tp line mmg cepat je x yah berdiri lama2...
Murah jek adult baru RM25, siap dia bg cop kt tgn, baju sejuk free dia bg pinjam dan leh kuar masuk berapa kali nak masuk.....
Seeeeee......apa lagi jom lah!
Cejukkkkk oooo ;P












<<<Terasa kepuasan apabila dapat meluangkan masa emas bersama keluarga tersayang, ada lagi episod holiday yg lain haaaaaaaaa tunggguuuuuuuu cerita Penang Vacation Trip for 4 days, kelassssssssss you ehhehe>>>

8 comments:

  1. Hamboii... Jalan sakan rupanya dia... Jeles sbb akak lom sampai sana lagi.. huhu...

    Mmg best kan jalan2 dgn family.. :)

    ReplyDelete
  2. akak azz: ehehhe a'ah lah kak terlebih sakan lak jenjalan ehehhe bukan jauh pun dalam selangor gak kak...nanti akak azz g tau bawak family ramai2 baru sonok cuti2 msia :)

    ReplyDelete
  3. Julia, nanti tinggalkan alamat emel kat ruangan komen blog akak ehh.. Jgn risau, akak tak akan published komen tu.. Akak nak bg code pasal tak leh copy tu... Malas nak bagi secara open... :)

    ReplyDelete
  4. sonok sonok... sy pun plan na bwk anak2 g i-city during CNY nanti...harap2 cuaca cantek la ari tuh..... bdk2 mesti suke kan!

    ReplyDelete
  5. kak azz: ok kak azz nanti saya tggl kan email saya...sayang kak azz emuahhh :D

    puan ros: yey! bak jgn x bawak tau pun RM10 je sekali masuk pastu kena byr kt mesin dia...puan nanti dpt je resit masuk terus byr tau kt mesin sbb xnak nanti balik kena beratur pjg mcm kami ari tuh...terang2 singboard mesin tuh kata bayar dahulu awal2 utk elak beratur pjg ehehhe sbb x baca lah kami kene beratur pjg jauh yg amat2...ehehhe best tau puan:)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. I-city belakang umah saya jer...sedara mara datang kitorg la pemandu pelancung..hehehe....tak pernah gi berdua dgn hubby..sbb pergipun sbb bwk org...ingat nk ajak hubby gi la..romantik sikit...jln kaki je....hehehe

    ReplyDelete
  8. Nurryama: wahhh umah yama dekat ngan i-city erk...leh lah julia ziarah yama nanti...leh kenal2. X jumpa maka x mesra gitu ehehhe...wah best kan tiap2 ari dpt ngadap lampu2 i-city...so romantik...a'ah nanti bawak hubby berdua je jln2 ye...baru ada feeling cikit ehehhehe ;)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com