Alkisah Program Baru... | Julia Johari
Booking.com

Alkisah Program Baru...

Program 15th General Assembly Of The
Asia Pacific Parliamentarians' Conference On Environment And Development
(APPCED)
:: My Tag Name Release::

Here i Come!
With Julia telah tercalon sebagai sekretariat Program APPCED.
The Theme is Climate Change & Tourism.
Venue at Mutiara Crowne Plaza Kuala Lumpur.

WOW!
Kalau dah tercalon tu kenalah wat persiapan nih dari segi mental dan fizikal....
1st time dapat join this program dengan negara-negara pasific so apa lagi speaking time lah....ehehhehe. (berkarat dah oldies english julia nih, kena upgrade RAM :P)

Anyway With Julia dalam minggu 6-9 Jun 2011 kena buat bz lah kt sana. Byk koje kena dibuat nama pun sekretariatkan.
Huh! Tarik nafas sat...hmm huh...hmmm..huh!
Semalam meeting dah aturkan pembahagian kerja2 yg patut dibereskan on the day long.

So, With Julia kali ini kene bekerja keras siang malam selama 4 hari berturut2 untuk memastikan perjalanan Program APPCED berjalan dengan sempurna dan menjaga nama baik Parlimen Malaysia senantiasa harum serta terbaik di mata2 negara2 Asia Pasifik.

Then, today nak study sikit hal ehwal nama2 negara2 yg bernaung dibawahnya....mcm nak amik exam lak rasa degup2 jantung hehhe...
Nak tahu lebih lanjut ttg program nih???
Just Click APPCED

:: Pic diatas ialah delegates2 yang terlibat ::
Welcome to Malaysia to all delegates from Asia Pasific Country.
Doakan With Julia dapat melaksanakan tanggungjawab ini demi untuk my ofis Parlimen Malaysia dan negara Malaysia tercinta.

-Salam Hangat With Julia untuk semua para blogger yang di sayangi-
See You Again!
Tata :D

4 comments:

  1. wah...bestnye..tahniah kak ju coz berjaya jd sekretariat yg berwibawa...cogrts!!=) pengalaman baru di tempat baru...huhu.........

    ReplyDelete
  2. TQ dear ct...alhamdulilah...best dpt join seminar tuh ct...pengalaman. Congratulations juga utk ct sbb dah berjaya menempuh alaf baru...sebagai isteri...alhamdulilahhh :)

    ReplyDelete
  3. wahhhhhh.......fandy terlambat nk bagi ucapan tahniah kot....tapi ap2 pun tahniah yea jue.......ni semua rezeki kawin kot....hehehehe

    ReplyDelete
  4. fandy: julia lom kahwin lagi ehehhe jgn ucap tahniah awal2 kang x tau nak kata apa ehehhe anyway tq ye fandy to all ur support :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com