Take Home Chef & License To Grill. | Julia Johari
Booking.com

Take Home Chef & License To Grill.

You all pernah tengok x segmen 'Take Home Chef (Chef Curtis) & License To Grill (Chef Chris Knight)' kt Astro?
Hehehe, so With Julia kali ini hendak berkongsi rasa minat dan hobi masa lapang tonton segmen masak2...mmg best!
So, yg kt bawah ni ialah Chef Curtis dalam rancangan 'Take Home Chef'.

Best cara Chef Curtis serbu salah seorang masyarakat yg leka membeli belah barang2 rumah dan terus minta persetujuan untuk dia masak dishes anda pada hari tersebut serta merta....best yerrrr....
Bilalah kt Malaysia ni nak buat cm nih...dok leka2 beli barang keperluan ada chef datang nak ikut kita balik umah tlg masakkan makanan yg sedap2...ahahhaah
(angan2 With Julia mana tahu esok2 nie ada kt M'sia kan...layannnnnnnnn) heheehhe


Oven-Roasted Organic Chicken with Garlic Marjoram Butter - By Chef Curtis
Cedap kan tgk? Nak resepi ?

******************************************************
Okey, seterusnya jom kita tengok segmen  License To Grill by Chef Chris Knight. Chef yang teramat sempoi habis sebab suka sgt grill...kira semua yang dia nak masak kasi bako cukup2 ahaha. Itu yang den suko tuh...simple dan yg ptg tgk cara dia msak mmg sodap...amik yg ingredient halal je ye...yg x halal tuh ganti yg lain harap maklum ehehhe...so nak tahu siapa dia
Chef Chris Knight??
Jom tgk kt bawah :D



Grilled Stuffed Chicken Breasts - By Chris Knight
Nak tgk recepi grill dia?? Jom click sini  License To Grill Recipes - With Julia link.

Hope para blogger semua dapat berkongsi minat dan hobi julia nih...ehhehe (berangan2 dpt belajar masak best2 utk seisi keluarga).....layannnnnnnnnn kan ajerrrrrrrr zasssssssss ehhehe

-The End Celoteh With Julia-

3 comments:

  1. Assalam...minat gak tgk dieorg memasak...sempoi jer...and suka gameshow yg kontest Iron Chef master tuu hebat gak...

    Terbaru►100Penulis : Kalau saya seorang pengarah filem

    ReplyDelete
  2. adamxis: yes u are totally right...agreed :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com