3 Angels Belated Birthday @ Spring Potato Restaurant :) | Julia Johari
Booking.com

3 Angels Belated Birthday @ Spring Potato Restaurant :)


Hari ini dalam sejarah sebab 3 orang sahabat baik menyambut Birthday Party @ Spring Potato Restaurant di Sri Gombak, Kuala Lumpur.
Aifarina, Siti Zubaidah dan Julia....Tq Aifa coz bg Mr Bobo (Red Lady Bird), Besday card and Thank You book mark...for sure i love it! Tq Aifa and Ct ehhehe :P
So, u all leh kongsi2 tgk picture2 di bawah tuh mana tahu blogger yg nak datang try mkn @ Spring Potato di Sri Gombak mmg teramatlah sedap espeacially Korean Food & Spring Potato dia....so marvelosss, yummy.

Lovely gift...Mr Bobo (red), Book mark, and nice card...I'm Lovin it. :)

 Kad Birthday...

Two Lovely gift to aifa and ct....hope u all like it :D
Here there are! nice restaurant...

The Menu...of courselah Korean Food...halal taw....sah!

Aifa & Sis Julia....posing je keje ahahha..peace!

Yummyyyyyyyyyy...Korean Dishes!

This is mine...
Sudubu jigae atau sup tofu lembut yang dimakan bersama nasi dan kimchi...with Longan drink...arghhh in heaven!

Spring potato cedapppp...!!!!!!!!!!






Lastly...hahhaha autograft....lovin it...hope u all enjoy it!
Thanks!
-The End-

3 comments:

  1. wah2 sedapnya harganya pun musti sedap kan, kat sri gombak ek..hmm nnt nk ajak en hubby belasah makan kat situla...hehe

    ReplyDelete
  2. wah,,,,....sedap tue..t g k.l, leh makan kay sana......tq coz bagitau tempat yg sempoi mcm nie.....hwhehehehe.....

    ReplyDelete
  3. marnan: yes...must go dear..try baru tahu. ehhe

    myfandy: yup of course tmpat sempoi dan cedap lah terbaik...tq..:)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com