Penyelamat kecil dikala sangat diperlukan, luar rumah & dalam rumah sendiri.


Garci Pro Gel x Juju kisahnya ๐Ÿ’ช Dekat sebulan juju & suami pakai gel ni. Sejak rajin pi gym & bersenam power walk kat rumah, terkadang urat kaki juju jadi lenguh & cramp tau. Tipulah cakap memula tak tangkap cramp wpun dah panaskan badan dulu sebelum bersenam. Sekarang sapu gel ni dulu, baru lancar urat nak hadap senam 50 min. Yeyy๐Ÿ‘ Jadi sebelum start pi gym, juju sapu dulu kawasan yang mudah cramp tu. Rasa sejuk je, bau epal hijau syok plak bau dia tak menyengat.

Masa sebulan ramadan ni kita aktif sangat, memasak lah, mengemas rumah lah, masa ni la nak alih mcm² perabot... pinggang lenguhlah, belakang badan ada kala sakit tau sebab angin tak keluar.

Sapu Garci Pro Gel ni terus boleh sambung kerja... haishhh mudah sangat nak bawa ke mana².

Bahan kandungan Garci Pro
Paling penting, sebelum buat belian juju pasti semak dahulu apa bahan kandungan dalam sesuatu produk.

Kalau banyak sangat bahan kimia yang kita sendiri was-was berhati-hatilah sebelum membeli. Dikhuatiri ia cuma bersifat sementara dan merosakkan saraf je nanti. Takutkan?

Patutlah juju tengok sejak akhir-akhir ini, ramai dikalangan rakan-rakan juju sendiri beli Garci Pro untuk ibu ayah mereka, atok nenek diorg lah, bahkan untuk diri sendiri mereka juga tau. Kebetulan juju ni banyak angin dalam badan.

Terkadang tu dah sapu minyak angin biasa minta suami urutkan pun belum tentu mengurangkan angin juju. Haishh susah tau hahaha.

Jadi juju beli garci pro ni, tengok bahannya terdiri daripada minyak kayu putih atau lebih dikenali sebagai Eucalyptus Oil. Rupanya ia adalah agen utama yang dapat membantu mengurangkan kesakitan dan keradangan otot.

Yang menyokongnya ada kandungan bahan lain seperti Argan Oil, Peppermint, Menthol Crystals, Green Apple dan Aloe Vera.

Nampak tak? Tiada unsur bahan kimia lain yang berlebihan. Grab terus!!!

Kelebihan yang ada pada Garci Pro!

❤ Membantu urat saraf penyebab kebas 

❤Membantu melegakan kekejangan otot dan sendi

❤Membantu melegakan sakit urat dan sakit lutut

❤Membantu mengurangkan risiko penyakit strok dan serangan sakit jantung mengejut

❤ Membantu melegakan selsema dan pening kepala

❤Membantu melegakan sakit perut @ senggugut
❤ Membantu membuang angin dalam badan

Cara guna senang sahaja, cuma buka penutup tiub, picit dalam sedikit anggaran yang diperlukan. Kemudian sapu dikawasan yang kebas, tegang atau bermasalah.  

Kalau pening tu sapu sikit di kawasan belakang leher dan sedikit atas kepala.

Nyaman dia tu fuhhhhh boleh buat lena wakkk haha!!!
Rutin juju selepas balik bekerja, juju akan ke gym tau workout dalam 50 min. Jadi sebelum workout wajib sapu sedikit di kaki juju yang mudah tangkap kebas tu.

Bila dah amal dekat sebulan April 2021, nampak makin lancar dah rutin hidup juju seharian tau. Suami pun cakap, makin mudah nak guna, kalau urat tegang sapu je terus malam boleh tidur lena dan tak mengerang kesakitan dah. 

Hari Raya 2021 nak dekat dah...
Juju cadang, nanti nak tempah lagi dan hadiahkan produk ni pada keluarga mertua dan ibu ayah juju. Walaupun tak boleh merentas negeri untuk beraya, ganti badan dengan hadiahkan Garci Pro dapat membantu mereka saat menyediakan juadah raya nanti kan.

Yelah mesti berdiri lama nak buat rendang, ketupat dan seangkatannya betul tak?

Mesti diorg suka!

Syukur alhamdulilah.
Okey, ramai yang bertanya berapa harga satu tiub Garci Pro tu juju...

๐๐ž๐ฅ๐ข ๐Ÿ: ๐‘๐Œ๐Ÿ—๐ŸŽ ๐๐ž๐ฅ๐ข ๐Ÿ: ๐‘๐Œ๐Ÿ๐Ÿ•๐ŸŽ
(Percuma lagi 1 botol jadi 3 botol lagi jimat woww) Memang melegakan. Terbaiklah! Untuk maklumat lanjut dan pembelian sila layari dengan tekan link biru dibawah ya.

Produk keluaran MISG Global

FB: Garci Pro Malaysia - AppleFit

Website : garciprohq.com

IG: garcipro malaysia

Layari Youtube: Garci PRO Gel

4 Comments

  1. alhamdulillah kak kalau serasi, jd mudah nak bersenam ekkk...Sally pun lepas guna ni kurang la rasa sengal dekat bhgn sendi sbb kena PsA tu...haihhh.

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing this with us. Will be useful for those will joint pain indeed. :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  4. Kami pun pakai ni.. Best... Lega sakit2 pinggang tu

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)