Sekarang juju dah bersedia nak kongsikan rak susun atur dalam kitchen cabinet. Kalau beberapa hari lepas juju update kisah klik ๐Ÿ‘‰ susun atur balang dapur , ingat lagi tak? 

Kalau ingat bagus, kalau lupa mohon klik link biru di atas okey. 
Juju fall in love sangat balang transparent 3 size tu, memang memudahkan mata juju nak melihat dan memilih barang semasa, pertengahan dan selepas memasak susun semula di tempat asalnya. 

Bila kita rajin organize...
Semua menjadi mudah,
Paling penting kena ikut prinsip minimalis.

Kalau nak organize tapi barang yang kita ada atau penambahan barang baru yang kita beli berlebihan sangat pun masalah besar juga. 

Ia mungkin menambah beban dalam kitchen cabinet dan menyebabkan berlaku ketidakselesaan untuk kita mencari dan mood pun susah nak kekal lama.

Siapa cakap benda nak organize ni tak perlukan perasaan yakni mood?
Mood yang selesa dan mempunyai kewangan khas yang diperuntukkan ke atasnya secara bajet pasti semuanya berjalan dengan lancar mengikut taste kita sendiri.

Okey, ini adalah video khas perkongsian juju melalui YouTube. 
Pembelian barang banyak di Kaison tapi ada juga sisipan SSF sikit dan kedai lain juju beli.

Tiada gambar berjelar-jelar dalam entry kali ini tapi sebuah video terus juju shoot tau. 
Harap korang berpuas hati.
Jangan lupa tekan butang subscribe, like dan tekan loceng ye.

Selamat menonton!

6 Comments

  1. done subscribe..cantiklah ju

    ReplyDelete
  2. Dengan adanya rak ni maka lebih rapi dan teratur dapur. Memang cantik and simple.

    ReplyDelete
  3. alahai..geram nya nak deko dpur, kena ni kalau storage tu dh bercmpur sbb ada yg ibu bgi..hehe. done subs

    ReplyDelete
  4. Ju..yang rak kayu unlimited tu dia ada kaler tu je ke? kaler putih ada?

    Lepas ni tunjuk jap tempat Ju simpan periuk dengan kuali. Simpan dalam CK juga atau atau rak lain . Ada orang suka gantung2.. saya tak minat gantung. semak..

    ReplyDelete
  5. Saya sangat suka organization / susun atur. Atas dasar suka sangat dan minat sangat dengan Organization, l started the idea of starting a small business , named LuvSusun. www.facebook.com/luvsusun . You are most welcome JujU to follow LuvSusun on FB and IG to get an ideas of storage and organization =)).

    ReplyDelete
  6. Masuk Kaison macam-macam nak dibeli nanti. ada beli bakul macam tu tapi saiz kecik sikit warna hitam. cantik letak barang-barang atau produk.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)