Gantung kuali lagi juju? 😆😆😆
Psssttt. Juju punya teringin sangat nak makan bubuq nasi wehh, tapi WAJIB ye WAJIB bubuq nasi tu lauk kena selambak, padat & banyak. 

Tak banyak tak mauuuu! Amboiii juju, haruslah kena standard i. HAHA! 

Bab makan² ni i cerewet sikit. Kehkeh🤣

Kemain tekak org berpuasa rini eh
 Abg Qi terima COD dengan owner Jim's Porridge

Google punya google jumpa satu kat FB 
"15% off RAMADAN Combo Promo Bubur Berlauk beli 3 set ke atas" apeeeee... 😱😱😱 eh kebetulan ni, kami 3 org. 

Terus klik FB >>> Jim’s Porridge 😉
Intai punya intai fuyoooooo, lauk melimpah², udang banyak, ada paru goreng, ikan masin lobak, kentang ehhh mcm² jenis set bubur nasi berlauk si Jim's Porridge ni hadooo ya. 🤩


Ish² tak tunggu dah, terus order wakkkk.... tepat jam 4 petang tadi sampai dah delivery kat rumah. 

Abg tu siap pakai kopiah lagi, tanya punya tanya owner sendiri yang hantarkan tau. Besar betul 1 portion, berat ooo. Yippiiii! 

Tukar selera order makan bubur nasi berlauk cenggini baru lah powerrrr, Abg Qi pun suka makan bubur nasi berlauk tau. 😄

Aku tau, jap lagi ramai komen, juju nak order mcm mana?

Nah order sini klik >>> https://jimsporridge.oddle.me/en_MY



Selamat berbuka puasa semua. 
Jangan kata juju tak habaq naaa, tu dah habaq nak order cam mana. Siap dpt diskaun murah lagi. Byeeee! 🥰❤

Nak tonton video julia rakam?
KLIK >>> https://youtu.be/EvwK5HZLFBI

7 Comments

  1. uihh nampak pon menyelerakan tu

    ReplyDelete
  2. sedap nmpknya menu bubur nasi berlauk tu juju

    ReplyDelete
  3. Penuh semangkuk ek, puas makan...nampak memang sedap tu...aishh Johor takde ke...

    ReplyDelete
  4. Memang puashati kannn... Selambak!
    Sedap dan berbaloi-baloi.

    ReplyDelete
  5. nampak sedap tu..lain mcm bubur lambuk die

    ReplyDelete
  6. firstime Nampak bubur selambak macam ni..memang kenynag

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)