Showing posts from March, 2020Show all
Makcik Kiah Trendingkan Bantuan Prihatin Nasional #Covid19

Makcik Kiah, oh Makcik Kiah...😂 kita jiran kan kan hahaha i like sangat PM kami umum pakej ransangan berbentuk #BantuanPrihatinNasional secara bersahaja dan nampak sesekali senyuman kecil dituju buat kita semua, comel!  …

Keep Calm, Stay at Home - COVID19

Ya tak mudah nak ajar diri dan nafsu membuak stay at home bila wabak #Covid19 makin mengganas... Ingatlah hari-hari... Buat semua ni kerana Tuhan, family tersayang korang sendiri dan ikut perintah pemimpin. Esok semua ni a…

Kerenah urus anak bujang di tahun 2020

Muka selekeh aku lepas balik dari kerja dan baru lepas jemput anak dari sekolah haha. Masuk bulan Mac 2020, membuak rasanya di hati nak kemaskini perkembangan Abg Qi yang dahulunya 8 tahun lepas adalah seorang bayi, kin…