Showing posts from January, 2020Show all
Geng Sedia Makan Tengahari Lapan Orang

Air tangan juju, giliran juju hari ini.  Semangat tahun baru 2020, buat pertama kalinya sejarah dalam 13 tahun bekerja geng pejabat termasuk bos join Group Sedia Makan Tengahari. Seramai 8 orang ahli yang berminat. Siste…

Plaster Ceiling Minimalis | Deko Rumah  Part 3

Pemasangan wayering lampu sebelum projek plaster ceiling. Oh macam ini rupanya wayering dibuat. Lepas dapat kunci, buat defect selajunya. Perkara seterusnya kami urus adalah survey design plaster  ceiling  melalui online…

Sikap Penting Yang Harus Anda Cari Dari Seorang Broker

Sudah bukan rahsia lagi, industri investasi memiliki banyak konflik kepentingan yang terlihat sulit untuk diselesaikan. Broker ingin mendapatkan komisi besar dan seringkali melakukan hal yang berlebihan untuk itu. Namun kad…

Singki Dapur Idaman | Deko Rumah Part 2

Jenis tanam dalam, memula aku suka yang macam ini tapi entahlah aku beli yang lain hahahaha 😝 (Sumber gambar : Google) Asah kuku jap! Haha, haaa dah masuk channel kisah perihal rumah. Part 2, lebih senang aku cakap nak…

Kunci rumah pertama Julia !

Sebak juju! Hanya Tuhan je tahu macam mana perasaan aku. Hari yang ditunggu Jumaat, 20.09.19, hari penuh sejarah, tarikh ini tidak boleh aku lupakan sampai bila-bila. Hampir menjangkau 4 bulan sudah aku pegang kunci rum…

Masjid Sri Sendayan, Negeri Sembilan keunikan dan kecantikan tidak terperi !

Gambar rasmi di rakam oleh juju sendiri ya. Tika ini baru selesai usai menunaikan solat Zohor. Seni bina tu indah belaka. Nampak tak setiap tiang ada kalimah ayat, "Laiilahaillah muhammadurrasullulah". 😍 Dari …