Marrybrown Caltex Sungai Choh Rawang kini dibuka!

by - Thursday, August 15, 2019

Julia bersama suami dan Abg Qi di pagi hari, musim cuti sekolah maka julia pun cuti kerja sama hargai kualiti masa bersama keluarga, jom Marrybrown Caltex Sg. Choh Rawang Selangor!

Congratulations! Grand opening #Marrybrown Caltex Sungai Choh Rawang, Selangor. Thursday 15 August 2019. ❤ 

#FREEMEALS #SIAPANAK ? 😱😱😱
Nak uar-uarkan berita gembira dekat korang, tahu tak 100 pelanggan pertama setiap hari selama 3 hari mulai hari ini dapat makan FREE, wahhh siapa tak nak kan, mestilah nak! 

Jom! Kalau nak apa lagi jom singgah outlet terbaru Marry Brown di Sg. Choh Rawang bersebelahan stesen Caltex. 👍
Dato' Joshua Liew 
CEO of Marrybrown

Kalau nak tahu inilah rangkaian outlet Marry Brown (MB) di Sg Choh Rawang Selangor yang paling terkini. Terletak betul-betul bersebelahan dengan stesen minyak Caltex Sg Choh. Tahniah! 👏👏

Siapa duduk kawasan sekitar wilayah Rawang dan luar kawasan boleh singgah makan di sini. Port baru dengan kawasan parkir luas, tempat duduk yang selesa mesra keluarga, ada kerusi buaian kalau nak merasai suasana romantik haa menarik.

Paling penting, inilah port mainan anak-anak suka. Abg Qi rasmikan dulu kawasan baru ni tau. Suka betul dia dapat tengok kartun dan main mainan baru. 😍👍

MB Korean Sensasi Marrybrown, menu paling disukai !
Tahu tak? Suami julia peminat fanatik MB Chicken Korea Marrybrown, ni bukti gambar lepas kami makan di Marrybrown bulan lepas. 

Memang sebulan sekali mesti nak makan dekat MB, chicken Korea ni paling sedap, pernah rasa kedai-kedai makan lain buat tapi tak sesedap MB buat tau. Jujur ni cakap bukan rekaan ayat semata ye. ✌👏
Nasi lemak MB punya lah banyak, pedas sedapnya. Serius MB dah banyak buat perubahan dari segi teksturnya. Dulu aku tak berapa suka MB, sekarang MB carta pertama di hati tau. Ohsem!

Suka sangat Abg Qi dapat makan FREE! Enjoy betul dia! Ayam MB sangat crispy, ranggup dan sangat sedap. 😘

100 orang terawal datang akan dapat seperti dibawah: 
💚15 Ogos 2019 (Khamis) - FREE* Nasi Marrybrown untuk 100 pelanggan pertama. 

💜16 Ogos 2019 (Jumaat) - FREE* Chicken Burger untuk 100 pelanggan pertama.

💙 17 Ogos 2019 (Sabtu) - FREE* Satu ketul MB Crisphy Chicken untuk pelanggan pertama.

Take note: Dengan pembelian sebarang menu Marrybrown, terhad kepada satu penebusan setiap pax sahaja.👏

Tunggu apa lagi? Julia sekeluarga nak terjah outlet Marrybrown Sg Choh Rawang ni esok pagi. Kebetulan cuti sekolah dan cuti kerja maka jalan-jalan cari makan lah. 💋

Jom kita, jangan lepaskan peluang keemasan rezeki percuma. TQ Marrybrown! ❤

Info lanjut layari ~
Youtube: MarrybrownTV

You May Also Like

12 Komen Sini [Click]

  1. Senangnya kalau dah ada marrybrown cmni di semua caltex..senang nak pergi makan, tak payah masuk Mall..

    ReplyDelete
  2. ayam goreng dengan mee kari MB ni kak ana suka makan kalau pi Marrybrown ni Ju :)

    ReplyDelete
  3. Kepada yang berhampiran... Boleh pergi ni..

    ReplyDelete
  4. Tempat fav suatu ketika dulu . tapi still suka . hehehe

    ReplyDelete
  5. wah...
    lama juga aida x singgah marrybrown.
    sedap. dulu kat rumah lama, depan rumah je.

    ReplyDelete
  6. Wah.... Dekat ni..!! Kena pi serbu rebut peluang before sabtu ni. Thanks sharing juju. Right on time cuti sekolah ni

    ReplyDelete
  7. Ju memang duduk area Sg. Choh ke? Tetiba teringat pulak kat ex-boss. Rumah dia kat situ.

    ReplyDelete
  8. seronok abg qi dpt join sama event pembukaan marry brown...hah yg dkt ngan sg choh tu cpt2 la pegi bole dpt mkn free tu kan

    ReplyDelete
  9. lama tak makan marrybrown..wah dah banyak outlet dia..

    ReplyDelete
  10. Nanti nak singgah mkn sini lagi. Anak kita suka makan ayam marrybrown

    ReplyDelete
  11. wah best yer tengok ang qi, siap pakai cap deco marry brown lagi. kids playground pun ada, mesti anak2 suka ni

    ReplyDelete
  12. new follower here, lawa tema blog sis.. terbaik!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

FOLLOWER