YOUTUBE Julia Johari berwajah baru!

by - Wednesday, May 15, 2019

Julia kadang kala suka compose new video tau, kalau travel ada juga vlogging tapi tak secantiklah macam vlogger tegar di luar sana hehe, ni yang rasa macam nak beli gadget DJI Osmo Pocket Video, cun seyhhh kalau dapat beli. 😆

Selalu tengok tutorial geng mat salleh buat perbezaan gadget, ternyata pocket video memudahkan cara nak vlogging cara paling nampak menarik dan paling penting kecil. Eh terpromote plak, harga mau 1.5k juga tuuuu, lagi murah dari gadget julia klik 👉 Sony Mirrorless Camera A6300 yang ada sekarang. 


Rezeki blogging, dapat beli seketul gadget yang diidamkan. Hasil Youtube kebanyakkan dari kamera inilah. Genap setahun dah usianya. 💘

Tak apalah, kita wishlist je dulu, sebab bila fikir balik nanti dah on nak travel baru fikir nak invest ke arah tu, senang on je leh dah bebel dengan view ohsem! Ehhh dah rasa macam kena beli pulak haha. 

By the way, julia nak ajak pembaca sekalian, jemput tekan butang subscribe di link: 
Youtube Subscribe

Mana tahu, julia buat live update boleh korang ikuti sama.
Sekarang julia ada 192 subscribers tau, alhamdulilah. Tak ada lah sampai riban lagi, yang penting syukur dengan rezeki Allah beri, kita bukan retis nak ribu bagai janji apa yang di sampaikan membawa manafaat kepada penonton semua. 



Nampak lain kan Youtube Julia?
Haa julia dah hias bagi ceria dan bertenaga sikit, baru nampak semangat nak upload video. 

Bagi anda yang pertama kali mengunjungi Youtube julia, jangan lupa tonton Segmen Bersama Blogger Julia Johari, disitu kalian boleh tahu apa sebab julia suka blogging dan dari mana julia dapat semangat dan idea untuk blogging lebih aktif lagi walaupun sibuk dengan rutin seharian sebagai pekerja dan ibu. 

8 orang lagi nak cecah 200 subscribe, jom sokong!
Nanti julia subscribe akaun korang pula ye. 

Joined 13 Feb 2011
134,082 views
Bye! 💗

You May Also Like

5 Komen Sini [Click]

  1. selamat beryoutube.. moga terus maju.. done follow blog awak.. jika sudi jemput singgah ke blog sis dan followback ya... Terima kasih :D

    ReplyDelete
  2. OK.. Nak follow.. Jemput follow kita jugak... Baru2 gak berjimak dengan utube ni.. Noob level

    ReplyDelete
    Replies
    1. Typo tu Alia juju betulkan ye haha 'Berjinak'

      Delete
  3. Wow.. ber youtube... sy segan bervideo. Pnh cuba tp result hampeh..hahaha..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

FOLLOWER