Showing posts from May, 2019Show all
Photoshoot Raya 2019 di Studio CVS Production Cheras Balakong

Semangat! Haa, semangat nak raya ni weh. Korang semangat tak? Jangan tak semangat, kena semangat sekarang, lagu raya berkumandang sana sini dah, kuih raya dah mulai bertambah atas meja dah, baju raya dah siap, aksesori raya …

Star Vendors Mega Raya Fest 2019 di PWTC Kami Datang!

Amboi, banyak-banyak tahun, tahun 2019 lah paling meriah Kuala Lumpur anjurkan jualan hari raya berkonsepkan Bazar Raya sama ada cara outdoor, khemah mahupun didalam bangunan seperti Star Vendors yang baru kami lawati pada har…

Buka puasa bersama keluarga suami di Kuala Sungai, Kuala Selangor

Udang lipan tu 2 talam tau ditambah, kemain anak-anak buah suka  termasuk Abg Qi pun haha Setahun sekali mesti datang sini, rasanya lebih dari sekali sebab julia suka sangat dengan satu menu kesukaan keluarga Siakap Stim…

YOUTUBE Julia Johari berwajah baru!

Julia kadang kala suka compose new video tau, kalau travel ada juga vlogging tapi tak secantiklah macam vlogger tegar di luar sana hehe, ni yang rasa macam nak beli gadget DJI Osmo Pocket Video, cun seyhhh kalau dapat beli. 😆…

Bazar Perdana Buffet Ramadan 2019 di PNB Perdana Hotel Kuala Lumpur

Rendang paru, 'killer dish' paling digemari ramai, hirisan besar tau. Pernah tengok konsep buffet ramadan gaya ala bazar dalam hotel? Tak pernah kan! Selalu kita nak tengok bazar mesti dekat jalan raya dan kawasan…

Hari Ibu, Nak Dengar Ibu Teriak?

Warkah khas Abg Qi - nanti dah dewasa, buka blog umi, bacalah isi hati umi. Hari Ibu... Anak-anak ramai kongsikan kasihnya mereka pada ibu... kali ini bagi peluang pada si umi seperti julia untuk kongsi rasa selama 7 ta…