Happy Birthday MAMA ❤

by - Friday, March 08, 2019


#HappyBirthdayMAMA
Bergegar satu rumah mama abah kena serang dengan ajk team adik badik anjur birthday party tuk mama #haribekerja weh berlari amik abg Qi dari sekolah, berlari cari kek haha, setiap ajk ada potluck kena bawa dan bbq on...baru perasan menantu lelaki 3 org dia semua tak merokok, hebat adik2 pandai cari calon. 🤩

Mama dh 61 tahun, relaks je dia sihat syukur. Rajin pi kebun mencangkul dan menebas, katanya penat dok saje...tengok kebun bersih dia senang hati gituuuu la mama kami bukan biaser biaser 😂




Abg Qi?
sibuk dengan baby mikail (mika cousin 8m+), ke sana ke mari dia jaga baby mika, tak kasi umi aka maklong dia sentuh amboiii amboiii amboiiiii konker adik baru nampak hahaha🤣🤣🤣 suka dia layan budak tecik, mujur la cousin dia boy leh melasak mcm2. Baby mika, sila redha ye dgn juju si maklong yang kerjanya menyakat all time, suka ngusik haha 
Doa, mama sihat dan selalu doa kat kami selalu. Doa mama ni terpaling mahal dunia akhirat...selagi Allah pinjamkan mama kt kami, doa mama kami ketagih! 

We love mama always...mmmuah!
Suka mama tgk anak dia raikan big day dia.🤩

You May Also Like

2 Komen Sini [Click]

  1. happy birthday utk mama juju...smoga diberikan kesihatan yg baik dan berbahagia di samping keluarga tercinta anak menantu and cucu2...sedap2 menu tu yummmm

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

FOLLOWER