Monday, November 20, 2017

Macam mana cara nak tunjuk kita sayang kat dia.


Ada kala bila dah berkahwin, makin lama makin malu nak tunjuk sayang kita kat si dia kan, apa kata korang patahkan ego tu sekejap, bangun pagi, balik malam kerja pun, cuba buat perkara yang asing bagi korang, katakan I love you! This Much, No Lie !

Mesti si dia senyum dan berkaca air matanya kan, setiap pasangan halal suka kata-kata yang keluar dari anak tekak dan diterjemahkan di mulut, bukan selalu kata-kata di WhatApps semata, emosi di situ tak dapat diluahkan. 

Maka luahkanlah sekali sekala...biar aura kasih sayang tu mengalir selalu, katakan pada si anak dengan gaya mendepakan tangan seluasnya, kata sayang padanya, kata kita sentiasa ada untuknya.

Pasti dia pergi ke mana sahaja, tak sabar nak pulang awal lihat kita...serius buatlah. Seronok berkasih sayang dengan status halal...

5 comments:

  1. Aah kan, bila dah kawin jarang sangat nak say I Love U, time cintan cintun sehari entah berapa ratus kali cakap

    ReplyDelete
  2. hehehe..betul tu..dh tua pun kene tunjuk kasih sayang

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)