Tuesday, October 24, 2017

SHINS 18th Anniversary - Play Along, Buy & Win The Voice


Baru-baru ini julia ada jalan-jalan dengan family ke Mid Vally Megamall, mata terpaku dengan SHINS outlet yang serba oren. Hati memanggil nak masuk outlet SHINS. Hmmm julia amati sekeliling rupanya outlet ini banyak menjual barangan kosmetik dan penjagaan diri. 

Menariknya...ingat nak masuk sekejap ehh jadi lama plak belek produk comel dan cute. Tengok gambar kat atas tu hasil tuaian julia haha...lawa kan korang!

Lagi menarik sempena ulang tahun yang ke 18, SHINS menganjurkan pertandingan Lucky Draw untuk julia sertai tau...eh langkah kanan betul. 

Set The Voice Perfume warna gold diatas itu khas untuk wanita macam julia, kebetulan sambil cari hadiah julia pun tak sabar sertai sama-sama lucky draw. Cara nak sertainya sangat mudah tau.

Caranya, hanya buat pembelian di mana-mana outlet SHINS seluruh Malaysia dalam 1 resit RM100 anda layak sertai lucky draw dengan hadiah yang sangat menarik !


Julia nak hadiahkan perfume untuk suami sempena hari ulang tahun perkahwinan beberapa bulan lepas, maka perfume unik ini menjadi kesukaan julia selain baunya yang sangat harum dan tahan lama.

Cara sertai lucky draw by SHINS:
Langkah 1 : Buat pembelian di mana-mana SHINS outlet dalam 1 resit RM100 ke atas.
Langkah 2 : Scan QR code untuk memasuki lucky draw dalam website klik → SHINS
Langkah 3 : Isi butiran resit pembelian dan beberapa butiran peribadi. 

Tunggu sehingga nama seterusnya diumumkan sebagai pemenang lucky draw!
Mudah kan? Ya sangat mudah, ada bermacam jenis barangan yang dijual macam kosmetik, tapi julia suka tengok The Voice Perfume. Nampak elegan lain dari yang lain perfume yang sedia ada dipasaran.

Hadiah lucky draw pun lumayan, apa lagi laju-laju julia join mana tahu nak jadi rezeki Grand Prize 5k tu hahaha...angan-angan. Doakan julia ye korang.

Tak sabar nak surprise kan suami, almaklumlah beli pun senyap-senyap masa tu. The Voice Perfume for men bentuk macam mic ini julia suka, sambil pakai perfume boleh lah karoke seround dalam bilik tidur kan hahaha.

Julia rasmikan dulu nampak gayanya, apa lagi jom karoks puas-puas dengan produk SHINS haha.

Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh layari laman web rasmi SHINS dan sertai pertandingan lucky draw secepat mungkin. Tarikh tutup pertandingan ialah 18 Sept sehingga 3 Disember 2017. 

Kalau nak tahu cawangan SHINS sekitar Malaysia rujuk : Store Locator 

Jom semua sertai ramai-ramai, rezeki menang mana tahu !

Website: http://shins.my/
Instagram: https://www.instagram.com/shins.my/
Facebook : https://www.facebook.com/shins.my
Join lucky draw : http://bit.ly/2yK58Rq

15 comments:

  1. la... ingatkan mic. rupanya perfume. hehehe.. nice

    ReplyDelete
  2. Hahaha apalagi dah siap sembur2 tu kita karaoke laa pulak mgan mic tu hahaha..

    ReplyDelete
  3. wah..produk 2 dalm 1 ni..hihi..sblm karoks sembur perfume dlu..haha

    cantik baju baru, nak kna lawan ni..hihi

    ReplyDelete
  4. Sangat cantik dan unik The Voice Perfume daripada Shins. Kalau dijadikan hadiah kepada pasangan dan orang tersayang memang akan bertambah-tambah kasih sayangnya. Pasti senyum sampai ke telinga

    ReplyDelete
  5. wangi sangat baunya nak guna pun sayang hehe

    ReplyDelete
  6. boleh karok . aummm .. pefume ke tu ? hahah ingtkan trofi

    ReplyDelete
  7. Wahhh menarik, ada lucky draw tu.

    ReplyDelete
  8. kedai shins ni ada di mana2 mall ke camne kak juju? macam menarik jer. hehe

    ReplyDelete
  9. comel gila mic siap dalam perfume..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)