Monday, October 2, 2017

Ketahui rahsia Jus Asam Kunyit Madu (JAKM) yang buat orang tergila-gilakannya !


Sudah masuk 2 minggu julia mencuba Jus Asam Kunyit Madu (JAKM). Tergerak hati rasa nak cuba sebab lihat ramai rakan-rakan julia yang rapat dan minum jus ini tau. Lagi satu siapa dah kenal julia, julia memang suka dengan natural produk. Apa sahaja natural produk julia memang suka nak mencuba sebab kandungan natural ni lebih mesra dalam badan dan tidak meninggalkan kesan sampingan.


Bila dengar jus asam kunyit madu, tetiba terfikir sejenak.
Boleh ke lalu kat anak tekak sebab kunyit tu mesti baru tengik kan. Mula la timbul pelbagai spekulasi dalam diam, tak cuba lagi tapi dan bagi pelbagai reaksi sebaliknya.

Bagi wanita dan lelaki, termasuk anak dara sekali pun jus ini memang sesuai untuk kekal mutu kesihatan, selalunya kunyit lebih terkenal dengan reaksi buang angin dalam badan atau dimasukkan dalam masakan. 

Cuma kali ini ia berbentuk cecair dan perlu di minum dengan sukatan tertentu...tapi boleh kah julia telan?


Oleh kerana perasaan ingin tahu terus memuncak, julia terus order untuk consume 1  bulan terus. Alang-alang kan baik order untuk sebulan, kalau beli sebotol macam tak boleh nak kongsi sangat rasa efek kepada badan betul tak?

Apa kandungan dalam JAKM?

Untuk pengetahuan korang, JAKM adalah 100% homemade dan tanpa bahan pengawet. Ia banyak mengandungi ibu kunyit, halia, asam jawa, temu kunci, madu, saffron, habbatussauda, gula melaka. 

Setiap ramuan ni mengandungi manfaat yang tersendiri. 

  • Ibu Kunyit mampu menyembuhkan luka dalaman, mengempiskan perut, mencantikkan kulit, anti bakteria. 
  • Halia boleh mengeluarkan angin. 
  • Temukunci untuk kesegaran badan dan menambahkan tenaga, menghilangkan kelesuan dan letih badan. 
  • Saffron bagus untuk penjagaan dan kecantikkan kulit. 
  • Habbatussauda mampu menstabilkan gula dalam darah, meningkatkan sistem kekebalan tubuh. 
  • Madu untuk tingkat daya ingatan, anti kanser, tingkatkan kesuburan suami isteri dan manisan pengganti gula. 
  • Gula Melaka pula sebagai pemanis bersifat antioksidan juga mampu mencegah serangan asma.

Banyak khasiat jus asam kunyit madu homemade, di masak dari bahan tradisional. Untuk kesegaran berterusan disaran seeloknya diletakkan JAKM dalam peti sejuk. Kesegaran akan kekal selama 2 ke 4 minggu.





Lihat, rakan-rakan lain suka minum jus ni tau, sedap!


Kesan selepas 2 minggu lebih amal JAKM.
  1. Badan rasa ringan - angin keluar banyak dari atas dan bawah haha faham2 ya.
  2. Wajah dan badan nampak bercahaya - glowing tu kawan-kawan tegur semakin cerah.
  3. Bertenaga - rasa tak penat, badan mudah rajin buat kerja hehe
  4. Lawas - setiap hari membuang dengan sangat mudah, jarang sembelit.
  5. Kurang rasa lenguh badan - angin dah kurang dalam badan so urat pun rasa sihat.
Sangat berpuas hati dengan hasilnya. Boleh order lagi ni nampaknya !

Tambahan info, jus ni boleh membuang angin dalam badan, mencantikkan kulit, awet muda, mengurangi lemak dalam badan, memperlambatkan proses penuaan, menyegarkan badan dan melancarkan peredaran darah.

Rasa masam manis, segar semestinya sangat sedap. Boleh diminum sejuk/suam.
Minum 1/2 gelas (-/+60ml) pagi sebelum sarapan @ malam

Berat -/+ 360ml
Harga RM12 sebotol sahaja😍😍😍
Jika berminat anda boleh hubungi terus website di bawah ya.

Klik Link: 

8 comments:

  1. Bab buang angin tu memang, nasib baik memula minum dok kat umah leh relek 'lepas' hahahaha

    ReplyDelete
  2. Hahahahaaa lepas minum jus nie memang buang angin betul

    ReplyDelete
  3. Fir pun minum jugak... Serius dapat rasa perubahan dia... Badan jadi ringan,

    ReplyDelete
  4. tktau la bole ke minum sbb dgr kunyit kn hehe

    ReplyDelete
  5. Badan segar je lepas consume..kalau tak letih balik koje macam kain buruk.

    ReplyDelete
  6. wah best ni..bolehlah cuba nanti ni..bab ringan badan paling best bonus awet muda hihi

    ReplyDelete
  7. minum jus ni sejuk-sejuk hilang dahaga semua kan... *nampak macam sedap. hehe

    ReplyDelete
  8. Airnya memng sedap..lagi2 kalau sejuk..tapi kene minum sikit je..takut ketagih

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)