Friday, October 20, 2017

Galakkan Anak-anak sertai Kids Eco Dash - Kids Fun Run Taman Eko Rimba Bukit Nenas Kuala Lumpur

Kids Eco Dash 2.0 2017
Sat 28 Oct 2017
"KIDS ONLY fun run event"

Taman Eko Rimba Bukit Nenas Forest Reserved @ Menara Kuala Lumpur, Kuala Lumpur. Penganjuran Kids Eco Dash ini sangat disokong oleh NBOS dan Kementerian Pelancongan & Kebudayaan Malaysia. 

Aktiviti larian ini memang khas untuk anak-anak sertai dan ternyata bukti acara yang lepas telah berlangsung di Taman Botani Negara Shah Alam dengan penyertaan anak-anak serta ibu bapa sangat mengalakkan sekali. 

Maka Kids Fun Run 2.0 pula akan diteruskan di Taman Eko Rimba Bukit Nenas. Taman ini memang cantik sekali dan pastinya kita sebagai ibu bapa pun ada yang belum sampai disini kan? Jangan lepaskan peluang keemasan ini, didiklah anak suka dan sayangi alam sekitar dan sukakan aktiviti riadah.

➡5 hari je lagi untuk daftar!! Jom daftarkan anak-anak kita semua sekarang! Aktiviti sihat lahirkan bakal generasi yang sihat! 



Tujuan utama kita galak anak-anak sendiri untuk sukakan aktiviti outdoor dan mesrakan mereka dengan alam sekitar. Pasti menyeronokkan sebab kita sebagai parent boleh turut serta sekali tau hooreyy. Mesti meriah hahaha. Ayuh!

Caterpillar, Rabbit, Tiger adalah jarak km larian umur anak korang tau. Macam abg Qi 5 tahun geng Caterpillar yeyy 😘


Love ❤
www.juliajohari.com

#1MVoluntourism #SayangMalaysia #NBOS #motac #tourism #Malaysia #kbba9 #TamanRimbaEkoKL #juliajoharidotcom 
#lifestyleblogger  #kelabbloggerbenashaari

18 comments:

  1. Wahh. Bagus aktiviti sebegini untuk anak-anak dan ibubapa. Terima kasih atas info Julia Johari

    ReplyDelete
  2. Badan yang Cergas membentuk minda yang cerdas bagus aktiviti ini

    ReplyDelete
  3. wahh, galakan utk anak2 sihat ni

    ReplyDelete
  4. Huhu.. Tarikh yg sma ada event lain

    ReplyDelete
  5. Bestnya! Kalau bukan dalam pantang dah daftar untuk anak².

    ReplyDelete
  6. Bagus aktiviti macam ni. Mengurangkan kanal-kanak dengan gadget.

    ReplyDelete
  7. skarang dh byk run utk kids....kalo ikut kategory tu tisya kategory TIGER hehe

    ReplyDelete
  8. Untung budak2 skrg ni..macam2 aktiviti ade

    ReplyDelete
  9. Teruja nak daftar anak² Nina join larian ni

    ReplyDelete
  10. bagusnyaa, kecil2 dah join aktiviti ni, boleh tambah kawan2 sekali kan.

    ReplyDelete
  11. baru gi eco rimba ni ..anak2 pun suka

    ReplyDelete
  12. Elok lah Ada aktiviti macam ni utk Kita semaikan kecintaan of nature

    ReplyDelete
  13. Lahaiii comel2 nyaaa . Mesti teruja dorang ni :)

    ReplyDelete
  14. Bestnya dapat buat aktiviti macam ni dengan anak2.. Hopefully yg 3.0 nanti dapat join..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)