Thursday, July 13, 2017

Manis-manis Lebaran

Sambutan penuh gilang gemilang di pejabat hari ini, nanti julia story next entry dgn gambar-gambar menarik ye...meriah sungguh!

Selagi Syawal tak habis, selagi itu beraya lah kita hehe, korang nak tanya korang suka dengar lagu raya tajuk apa? Julia tahun ini suka tajuk lagu Manis-manis Lebaran, ya Allah lagu ini kalau berkumandang hari-hari semangat rasa, dari rasa down terus rasa energy sampai on the dot tau.

Betullah orang kata, kalau nak semangat cari lah aura yang boleh buat kita rasa semangat dan gembira. 

"Hari mulia, hari bahagia, saling memohon kemaafan, lupakan sengeketa, kita sesama insan, lebaran mulia sambut penuh kesyukuran."  antara lirik dalam lagu berjudul Manis-manis Lebaran.
Lagu ini berjaya suntik semangat perpaduan dan rasa cinta terhadap sesama insan. Inilah lagu moden yang julia paling suka, lirik dan lagu yang sangat merdu dan ada nilai tradisi Melayu tu...syabas komposer dan pengubah lagu ini.

Jom dengar lagu manis-manis lebaran kat bawah, selamat beraya sebulan Syawal, erat silaturrahim, mohon ampun maaf sepanjang julia menulis. 

10 comments:

  1. amboi semua manis-manis dalam gambar tu.. Selamat hari raya..hihih

    yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  2. comei2 belake..jenuh cari Julia kat mana ;-))

    kite pun suka lagu manis2 lebaran ;-)) semua lagu raya lama, lama sikit (zmn siti nurhaliza, siti nordiana) kite suke..hahah

    ReplyDelete
  3. Kannn! Selagi tak habis Raya, kita beraya lah. Heheh. Lagu Raya dulu dulu memang fav betul :)

    ReplyDelete
  4. manis2 smua bergaya...syok kn mkn2...posing2 hehe..tgu next entry juju sure mcm2 gmbr lg

    ReplyDelete
  5. Ingatkan pencarian gadis Dewi remaja tadi semuanya cantik2 laa

    ReplyDelete
  6. ceria semua orang.. baju cantik2 ^^

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)