Tengah belajar nak susun frame gambar di dinding rumah. #DekoRaya | Julia Johari

Tengah belajar nak susun frame gambar di dinding rumah. #DekoRaya






Oh hai korang, juju tengah belajar ambil mood nak deko dinding rumah...ruang tamu, ruang meja makan, ruang dapur...so amik masa sikit. Aku rasa nak borong je frame gambar cantik-cantik dan kata-kata quotes di kedai nanti. Pastinya yang jenis ringan. 

Tadi aku usya blog rakan-rakan...diorang ada share cam ne nak tampal frame gambar tak payah drill dan paku semua tu...yeyyy...nanti nak cari...janji aku dah dpt gambar barang nak cari pastu aku try dulu...kalau okey kuat dan kukuh aku share sini naa....

Doakan aku bulan ni nak beli chandeliar 1 pun jadi lah lepas gaji...nak deko rumah ala-ala hotel sikit...hahahhaha amboiiiiiiiii niat tu kan....yelah dari aku perabis cuti sana sini...baik duit tu aku deko rumah sikit. Ye dok!

9 comments:

  1. wah mcm2 susunan ye juju..slamat mendeco ..nanti dh gantung frame share ye

    ReplyDelete
  2. Nani sukaa tengok orang deco2 rumah ni. Taksabar nak ada rumah sendiri. Hehehe :) Selamat mendeco kak.

    ReplyDelete
  3. nanti share yer yang tak pakai paku drills segala,kita tak leh paku2 tuan rumah marah nanti-nasib la menyewa huhuuu...

    ReplyDelete
  4. suka kan kalau dapat hias rumah cantik2? IQ pun teringin nak hias cntik...tapi nak drill sana sini risau kena marah dengan tuan rumah plak..macam mana nak gantung frame tanpa drill tu? tunjuk cara sikit!

    ReplyDelete
  5. Aww, I can imagine the room you're going to decorate later. It's going to be a fantastic place to rest or/and to look for. Let us know everything about it. Mana tahu, you can inspire us to decorate ours too.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. juju, elok sgt ni, ni nak raya time to deko raya..

    ReplyDelete
  7. Wow... mau juling biji mata tu nak pilih yang mana satu ^_^

    ReplyDelete
  8. Wahhh nak mendeko deko laaa ni ya.. sila2 semoga berjaya juju..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)