Showing posts from May, 2017Show all
RETRO RUG Karpet #DekoRaya

Gambar ihsan Google. Sebut RUG, maksud dalam bahasa Melayu "Permaidani". Sekarang dah jadi satu trend karpet retro ini jadi pujaan. Julia sebenarnya terpanah melihat ruangan dekorasi artis-artis baru-baru ini …

Hidup macam lalang atau hidup macam lebah

Seronok cuti sekolah 2 minggu, juju pandu kereta tenang sekali. Keluar lewat sikit pun tetap sampai awal di pejabat, oh riangnya! Alhamdulilah masuk je bulan Ramadan tahun ini, mencurah-curah rezeki dari blog, biz part time ep…

Sarung Bantal Sofa #DekoRaya

Orang sibuk cari baju raya, kuih raya, aku dengan husband sibuk dok cari deko raya tak habis-habis haha. Bila angau nak berdeko tu sampai laki bini, memang angau hari-hari Google kami dua orang apa lagi nak touch up kasi mat…

Wishlist Modern and Contemporary Chandeliers #DekoRaya

Nak puasa tak lama lagi dah, semua pakat dok tanya julia dah beli baju raya ke, julia nak tempah kuih raya ke, julia ko nak masak berbuka apa nanti hahaha. Tapi kami ada rancangan lain, we all nak deko raya!  Seriusl…

Street Churros MyTown Kuala Lumpur Rasa Churros Tiada Tandingannya !

Kerap juga julia ke MyTown, selalu ke food court dia aje. Tapi kali ini julia sekeluarga turun ke B1 MyTown dan ternampak Street Churros! Wah! Ramainya orang beratur. Sebenarnya ini bukan kali pertama julia merasai Churros dan…

Wajah Kembali Pesona bersama Voqq Skin Care 100% Natural !

Kebaikan buah tomato sejak azali sudah diketahui memang luas manafaatnya untuk keseluruhan kesihatan manusia. Zaman kini ramai yang kembali kepada kaedah semulajadi, walaupun kesannya mengambil masa 2-3 bulan, tapi untuk jan…