Wednesday, April 12, 2017

Tunda siaran





Makluman terbaru! Terima kasih sudi save the date siaran klik link Rancangan 'Tumit Tinggi' Bersama Blogger pada hari Ahad ini, 16 April 17 ya...untuk makluman siaran berkenaan di tunda pada suatu tarikh yang akan ditetapkan. 

Tarikh sebenar akan datang nanti julia akan update 2 hari sebelum siaran sebenar ditayangkan di TV1. 

Lagi terharu bila one of my readers komen macam ni...*speechless*

Maaf ya semua, hehehe jangan serik ikuti kisah julia lagi. 
Lagi bertambah debaran la nampak gayanya hahaha.

Terima kasih kerana anda terus setia membaca dan menonton !

7 comments:

  1. MasyaAllah.. singgah sini terus jatuh cinta dengan header blog ni.. cantikkkk!!!

    Haaaii.. TB datang melawat blog.. tak dapat nak komen sangat sebab tengah blogwalking dah singgah blog2 yang lain.. TB doakan untuk awak semoga hari ni hari yang lebih baik dari semalam .. K bye..

    ReplyDelete
  2. Alaaaa kenapa kena tunda pulak tu ehehe.

    ReplyDelete
  3. memang kak julia kene inform selalu..nanti takut lupa

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)