Wednesday, April 26, 2017

Pengumuman Dua Pemenang Bertuah Giveaway RockStar Gym Malaysia ! Jeng Jeng Jeng...


Jeng-jeng-jeng! Berdebar nak umum pemenang Giveaway (GA) yang anda sertai minggu lepas jejak entry klik link di SINI. Haaa, ramai yang komen, semua komen best-best, tapi julia pilih berdasarkan point yang wowww, wowwww. 

Pemilihan sangat ketat mengikut spesifikasi jawapan yang menarik sebab hadiah tajaan GA kali ini paling mahal yang di sponsor penuh oleh RockStar Gym Malaysia. Terima kasih pihak penaja kerana sponsor hadiah membership berjumlah RM2,000 kepada followers julia yang terpilih. 

Sekarang julia nak umumkan [2] pemenang pertandingan:

"GIVEAWAY: RockStar Gym Kids & Teen 
anjuran 
Blogger Julia Johari Dot Com"

Tahniah! 
Anda dan anak sangat bertuah!
Kepada yang terpilih sila email segera: juliajohari84@gmail.com

Nama Penuh:
No Kad Pengenalan:
Email Adress:
No Telefon:

Kepada yang lain,terima kasih menyertai GA anjuran Julia Johari. Lain kali ada GA sertai laju-laju ya. Selamat RockStar Gym Malaysia !

15 comments:

  1. tahniah kepada pemenang!! yeahhh!

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada yang menang, best tu hadiah lumayan sangat!

    ReplyDelete
  3. Eh..betul ke ni? 🤔
    Alhamdulillah..tq kakak juju..
    Rezeki abg syafi laa ni..alhamdulillah..tq..😘😘😘
    Akakn di gunakan sebaiknye peluang ni..hehe..tq lg skali..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..syukur ya Allah. Terima kasih banyak Jue. Macam tak caye..nak nangis pun ada. hehe. Jom kita dating kat sini jue :)

    ReplyDelete
  5. tahniah pd pemenang..tk sempat join

    ReplyDelete
  6. Wahhhh.. tahniah pada yang menang

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)