Unexpected Bunch of Fresh Flowers Bouquet ! | Julia Johari
Booking.com

Unexpected Bunch of Fresh Flowers Bouquet !



So surprise day! Around 10 am nombor yang tak dikenali call...truttt truttt...dok fikir nak angkat ke tak, nak angkat ke tak hahahaha...tapi this year what ever it is kena angkat, mana tau time ni lawyer housing loan call untuk signature ke, apa-apa tentang aset info kena angkat call dah... then tanya siapa ni...

Hi Julia,
Saya dari @notjustflowers.my nak hantar fresh flower bouquet to you now, congratulations!!! 

Oh my god, oh my god!!! So surprise thank you!!! Oh my Allah! Happiness is... an unexpected bunch of flowers! You make my day awwwww, siapa tak terkejut babe! 

Serius today I'm wearing green colour, so bila terima by hand this bunch of fresh flower dah rasa macam nak pengsan...yelah...seumur hidup mana pernah dapat fresh flower bouquet tau...

Mesti korang nak tahu kan macam mana julia boleh tetiba dapat fresh flower ni, julia menang grand prize Giveaway yang dianjurkan baru-baru ini from blogger popular Miss Innanie Ariffin di instagram beliau dan paling paling touching sekali sahabat blogger Kak Nurul Izwa sendiri yang tag mesej giveaway ni kepada julia seperti dibawah....

Siapa tak rasa sebak, siapa tak rasa nak nangis...for sure saya sangat hargai mesej ikhlas khas darinya. Terima kasih kak. Barakallah semua dari Allah. 


Wangi sangat-sangat fresh flower ni you ols, rasa nak makan je, dah la julia memang minat warna pink purple turqoise green awwwwwwwww melting...so sweet !

Whole day today make me so joyfull and cheerfull, rasa macam nak mandi bunga sekali hahahaha, semoga Allah murahkan rezeki mereka semua...tanpa anda semua, julia is nothing kecuali Allah. 

Thank you!
Thank you!
Thank you!

10 comments:

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com