Secret Correa Premium Losyen Cesarean Pertama di Malaysia | Julia Johari

Secret Correa Premium Losyen Cesarean Pertama di Malaysia


Sebelum ni julia ada ceritakan pengalaman pertama menggunakan Secret Correa klik di SINI. Sekarang dah habis 1 tiub julia guna, jujur nak kongsi kisah benar. Pertama kali guna Secret Correa - Losyen Kurus Sejuk Pertama di Asia julia dapat rasakan sapuan pertama kali sudah menunjukkan perkembangan yang sangat mengejutkan. Julia sapu di bahagian perut sehingga ke belakang pinggul sahaja. Selang dalam masa 1 jam, badan mula berinteraksi dengan losyen.

STRECTHMARK di bahagian perut ↔SELULIT sekitar badan ↔ PERUT MENGELEBAR dan mengelebeh

Kejutan...demi Kejutan...
Losyen ni buat perut aku asyik nak kentut bukan sakit perut ya. Bukan kentut biasa-biasa, ni pengumpulan angin dari satu badan dikeluarkan dengan cara drastik sekali. Serius aku cadangkan korang guna losyen ni dekat rumah bagi yang pertama kali guna ye, atau cara penerimaan setiap badan lain-lain juga interaksinya tetapi badan aku memang efek dia pertama adalah kentut.

Lepas aku kentut tak berhenti tu aku dapat rasakan badan yang lenguh-lenguh tu nampak dah surut, rasa badan segar dan keesokkan harinya perut aku lawas dan setiap hari nak membuang air besar tau. 

Lepas guna dalam 1 bulan 1 tiub ni efek jangka masa pendek dirasakan adalah kurang rasa sengal-sengal badan dan lancar masalah pembuangan. 



Penggunaan SECRET CORREA menyebabkan berlaku tindak balas pencairan lemak berlaku secara 'LIPOLISIS' iaitu proses pemecahan sel-sel lemak & selulit di bawah lapisan kulit. Lemak-lemak yang dipecahkan akan digest keluar melalui peluh atau perkumuhan. 
Sesuai untuk wanita bersalin secara pembedahan (cesarean) ketika berpantang. 
Itu sebab julia cadangkan, Secret Correa ini bagus diamalkan bagi semua golongan dewasa terutama sekali bagi wanita yang bersalin secara pembedahan cesarean, bagi wanita yang melahirkan anak secara normal pun digalakkan guna untuk sapu keseluruhan badan. 

Diyakini dan mendapat pengiktirafan dari peringkat Kementerian Kesihatan, sekarang banyak diterbitkan di media massa mengenai fungsi Secret Correa. 


Terdapat 3 bahan utama dalam Secret Correa (SC)

SUNFLOWER SEED OIL
Anti penuaan.
Anti radang/anti radikal.
Membina sel baru.
Melembapkan kulit.
Membaiki sel rosak.
Kaya dengan Vitamin C.
Mencantikkan struktuk  kulit.
Emolian yang aktif (melembapkan kulit).
                                                                                
HEDERA HELIX (SIREH BELANDA)
Anti selulit.
Bersifat anti radang.
Melancarkan peredaran darah.
Melegakan masalah pernafasan.
Memperbaiki/ memperbaharui sel kulit.
Membantu mengatasi masalah kejang otot.




GUARANA SEED
Menghalang salur jantung daripada tersumbat.
Menghasilkan tisu baru & memerangi radikal bebas.
Mengaktifkan sel dalam sistem saraf.
Memperbaiki sistem penghadaman.
Merendahkan kolestrol & asid lemak.
Memberi rasa kenyang & ejen awet muda

Mengurangkan bengkak


Cara Guna Secret Correa:
Mudah sahaja, beli dengan agen sah secret correa kemudian buka penutup dan picit losyen di atas tapak tangan. 
 130ML 


Kemudian sapu di kawasan bermasalah secara membulat, kemudian boleh jalani kegiatan biasa setiap hari. Untuk efek yang terbaik, sapu di waktu pagi selepas mandi dan waktu malam selepas mandi. Esok pagi bangun mesti segar!

Bila beli dengan agen sah Secret Correa, perkara paling penting sekali untuk kita melihat ada tak pelekat Hologram seperti digambar dibawah julia snap...
jika ada itu original produk ye. 

Testimonial Pelanggan Secret Correa
Teruja melihat perkembangan pelanggan secret correa sebelum dan selepas, hebatnya efek losyen kurus sejuk pertama di Asia ya.




Perkongsian pengalaman julia dengan Secret Correa julia videokan, jemput dengar dan hayati betapa bagusnya losyen ini. Rugi tak grab, sebab ia sangat praktikal digunakan terutama untuk ibu-ibu yang bersalin secara pembedahan (cesarean). 

Harga berbaloi, tak mahal sangat tak murah sangat, nak tahu hubungi Puan Sara untuk konsultasi lebih lanjut ye.

Keterangan lanjut dan tempahan:
Puan Sara 014 - 837 1485

15 comments:

  1. wah juju dh abis guna sebotol..tkleh plak tgk video..opis blok

    ReplyDelete
  2. wahh... nih sejuk punya version? selalu yang panas panas jer pernah try

    ReplyDelete
  3. wah bestnye... panas atau sejuk lotion ni kak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Losyen kurus sejuk dik...ada akak story kt atas...best sapu rasa segar je

      Delete
  4. nak tunggu lepas bersalin nanti la.. hilangkan selulit ni haaa

    ReplyDelete
  5. wah untuk slimming perut ye..bagus ni.. nak try gak lah kak..

    yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  6. bestnye sejukkkk..slalu losyen cmni byk yg pns2 je..

    ReplyDelete
  7. menarik sebab tak panas, bolehlah guna bila² masa je!

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Yup...setakat ini beli dengan agen sah Secret Correa...kalau kat kedai luar tak pasti la

      Delete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com