Mince dan Gel Cool Rose gabungan mantap untuk KURUS ! | Julia Johari

Mince dan Gel Cool Rose gabungan mantap untuk KURUS !



Ramai sekarang disana sini share azam baru nak kurus...nak langsing...nak kempiskan perut...nak pantang 100 hari...so kali ini julia perkenalkan dua gabungan mantap penjagaan kesihatan luaran dan dalaman untuk korang dapatkan hasil yang diingini tau. Inilah dia dua gabungan produk Bumiputera keluaran Dimar iaitu Mince (gula-gula kurus) dan Gel Cool Rose (firming gel)

Pengalaman menggunakan produk keluaran DIMAR.
Julia dah cuba kedua produk ini, Mince mudah diamalkan, hanya kemam macam gula-gula tu...rasa sedap...manakala Gel Cool Rose tu adalah gel sapuan di kulit yang bermasalah. Kalau berlemak di sekitar kawasan lain lepas bersalin kan rasa macam mengembangkan so buat teknik sapuan membulat. Bau mint yang segar dan tidak melekit memudahkan urusan seharian tau. Kalau korang rajin bersenam (workout), gel Cool Rose ini berfungsi sangat baik dan berkesan tau. 

Pengasas Dimar #GulaGulaKurus Puan Marziana dalam Majalah Mingguan Wanita. 

Nak tahu bahagian mana?

Terus cari di bahagian Wanita Inspirasi m/s 32-33 keluaran Nov 2016.

MINCE #GULAGULAKURUS
Untuk pengetahuan anda semua, produk Mince dan Gel Cool Rose telah mendapat kelulusan dari Pusat Racun Negara. Mince adalah gula-gula kurus tau. 

Cara pengambilan pun sangat mudah sekali. Ikut berapa berat anda, kalau berat kurang 80kg hanya amalkan 1 tablet pagi dan 1 tablet petang. Kalau berat lebih 80kg ke atas 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. Rasanya sangat sedap, kemam macam makan gula-gula tu, rasa oren dan tak masam. 

Okey sekarang julia nak dedahkan kandungan 5 bahan utama dalam Mince #gulagulakurus. Ia  terdiri dari daripada... 

5 BAHAN UTAMA DI DALAM MINCE: 

  • Delima
  • Guarana
  • Garnicia
  • Vitamin C
  • White Kidney Beans
5 bahan ini bagus tuk turunkan berat plus ada lagi vitamin C dalam Mince dan selamat untuk dimakan:
  • Tidak Cirit-Birit
  • Kurang Selera Makan
  • Kecil Dan Mudah Dibawa
  • Tanpa Kesan Sampingan
  • 100% Daripada Bahan Semulajadi


Kelebihan Mince #gulagulakurus
  1. Anti kanser
  2. Agen awet muda
  3. Menurunkan kolestrol
  4. Mengawal berat badan
  5. Membuang toksin dalam tubuh
  6. Menghalang pembentukan lemak
  7. Menjaga kestabilan gula dan darah
  8. Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan
  9. Menukarkan lemak yg tersimpan sebagai tenaga
  10. Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme
  11. Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan kesan sampingan
GEL COOL ROSE (FIRMING GEL)

Haa... ni la gel Coolrose yang disebut-sebut tu. Bau dia best tau. Bau mint gitu. Haa biasanya gel yang bakar lemak lepas sapu je kulit rasa panas kan. Gel ni special tau. Lepas sapu rasa sejuk nyaman je kat kulit. So kulit korang taklah rasa tak selesa.

Siapa yang sesuai guna gel Coolrose?

Semua golongan masyarakat yang nak buang lemak pada badan, yang nak dapatkan bentuk badan yang cantik, ibu mengandung dan ibu dalam pantang. 





Kelebihan GEL Cool Rose
  •         tidak melekit - betul, bila sapu di kawasan sekitar luaran cepat meresap.
  •         tidak panas rasa sejuk - rasa dingin bila sapu.
  •         bau pun wangi - warna gel kuning emas, bau yang sedap dibau.

Sekarang, marilah kita amalkan konsep Happy to Healty, gaya hidup sihat dan tingkatkan kesihatan dengan pengambilan produk halal.



Lebih menyakinkan ramai yang kongsi testimonial menggunakan produk Dimar Exclusive tau...wauuu menakjubkan.




10 TIPS Dimar Exclusive

Harga
Mince - RM80 (free postage)
Gel Cool Rose - RM60 (exclude postage)

Ini harga asal ye kawan-kawan...sekarang Dimar Exclusive ada promosi harga diskaun menarik sehingga 10 Disember 2016 tau...

SET: 2 botol Mince + 1 Gel Cool Rose = RM190 
Free postage
Free skipping
Free tape
Free kalendar 2017

Info lanjut boleh layari : 

011-29596740

14 comments:

  1. ape2 pun semangat tu yg penting..caiyok.

    ReplyDelete
  2. bagi semangat dekt mereka yang nak kurus..ade promotion tu

    ReplyDelete
  3. Wahh tengok testimoni tu ramai yang berkesan :)

    ReplyDelete
  4. Kak Nina pun suka firming gel nya. Sejuk wangi

    ReplyDelete
  5. Wah.. menarik tu.. tiada alasan lagi untuk tidak kurus...

    ReplyDelete
  6. menarik promosi tu.. kena beli ni!

    ReplyDelete
  7. Wah semakin berseri2 la ju lepas nie.. nice review dear..:p

    ReplyDelete
  8. menarik kan kak..yanie suka sgt dengan gel cool rose.. tak panas, wangi dan tak melekit...

    yanieyuuf.com

    ReplyDelete
  9. waa.. bestnye ade pil hisap hisap lepas tu kurus nih !!!!! kena beli ni..

    ReplyDelete
  10. weee..byknye produk2 kurus..rambang mata dh ni tau..hihi

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...