Pengalaman Pertama Kali Guna Losyen SECRET CORREA Premium | Julia Johari
Booking.com

Pengalaman Pertama Kali Guna Losyen SECRET CORREA Premium


Nak tanya, perasan tak kalau korang lalu tepi highway Utara Selatan nampak bermacam jenis billboard naik tumbuh macam cendawan? Pasti nampak kan, banyak-banyak iklan julia tengok, iklan SECRET CORREA berwarna biru ni kemain banyak tepi jalan raya highway, serius banyak. Dulu julia buat tak tau je kalau pi travel nampak, tapi lately lalu tepi highway terdetik tanya suami...papa kena banyak betul iklan secret correa, secret correa aduiii pening la, asyik iklan ni je nampak...huhh! 

Billboard Secret Correa Berlambak!
Aku merengus la beb...yelah aku ni kalau dah selalu nampak billboard yang sama aku curious tau nak tahu...mesti owner ni hebat masakan tidak dia boleh jana duit naikkan berpuluh billboard di tepi jalan raya banyak kali....serius banyak! Tak percaya korang pi la lalu okey...mesti nampak billboard macam kat bawah ni.

Bila julia google, cari info Secret Correa (SC) ni rupanya sebanyak 33 billboard telah dipasang sekitar highway...wauuuuuuu! Patutlah asyik nampak kebiruan je sekitar jalan raya...hahaha.


Paling pertama kaji dulu ketulinan produk, sah atau tidak !
Ya, julia bukan jenis manusia yang terburu-buru nak guna produk, pertama sekali dah tahu kewujudan produk apa yang julia buat julia research dulu page NPRA. Bagi korang yang tak tahu, ini link klik Kementerian Kesihatan Malaysia . Disana korang boleh letakkan nama produk atau nombor siri produk untuk mengenal pasti adakah produk Secret Correa ini disahkan oleh KKM atau sebaliknya.

Alhamdulilah, Secret Correa memang sah dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Yeyyy boleh guna tanpa waswas dah lepas ini sebab tak punya kandungan kimia yang terlarang. Kena jaga tau faktor ini paling utama, jangan main belasah je guna ya...hati-hati.

Pertama kali guna Secret Correa (SC)
Julia dapatkan produk SC ini dari Puan Sara dealer sah yang berdaftar dengan SSM tau. So julia tak ragu-ragu dan tak waswas lah sebab produk yang julia dapat bukan fake atau tiruan....takuttt oooo sekarang kan banyak produk nampak sama tapi tak serupa. Bahaya tau! So julia suggest kalau korang nak beli, beli dengan puan sara...nanti julia kongsi nombor contact beliau ye.

Banyak kelebihan Secret Correa bila julia kaji dan baca antara yang julia ingat....
✔ hilangkan selulit
✔ hilangkan strecthmark bersalin
✔ losyen khas bersalin normal hingga ke cesarean
✔ melawaskan masalah sembelit
✔ haluskan kulit
✔ legakan gatal resdung
✔ hilangkan sengal badan
✔ buang angin dalam badan
✔ legakan batuk 

    dan bermacam lagi

Pengasas Secret Correa - Puan Nor Azila

Nanti next entry julia share lagi pengalaman julia lepas habis guna Secret Correa ye dalam minggu depan...sebab julia baru guna beberapa hari je ni...losyen ni bila sapu sejuk betul rasa, bau pun tak ada, cepat meresap, ehhhh best lah guna dimana sahaja...lagi-lagi bagi korang yang nak kempiskan perut (flabby skin) dan kawasan bermasalah macam selulit degil tu, untuk wanita lepas bersalin dalam pantang sangat digalakkan guna losyen Secret Correa...nanti minggu depan julia story lagi ye my full pengalaman dan cara guna...stay tune beb!

Harga berbaloi, tak mahal sangat tak murah sangat, nak tahu hubungi Puan Sara untuk konsultasi lebih lanjut ye.

Info lanjut klik link:
Blog: Losyen Cesarean Secret Correa
Contact: Puan Sara 014 - 837 1485

12 comments:

  1. Wah macam best je ni. Selalu nampak billboard diorang :)

    ReplyDelete
  2. Berkesan tak?nanti bagi tau eh..bleh bleh gak nanti

    ReplyDelete
  3. wah bagusnya boleh hilang kan strech mark :D

    ReplyDelete
  4. sapu sejuk ok...sukaaaaaa..berangin....nanti share ye lps dh abis guna

    ReplyDelete
  5. waaa lps ni tak kenal dh la juju..
    compius nora danish ke juju hahaha

    ReplyDelete
  6. dkna boleh cuba lepas bersalin nanti.. buang lelamak2 yang degil hihiiii

    ReplyDelete
  7. Nak try! sebab perut akak buncit! huwaaa stress dgn buncit!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com