Ingat WALLA, Ingat NASI BAJET di TV1 ! | Julia Johari

Ingat WALLA, Ingat NASI BAJET di TV1 !


WALLA ! Apa khabar pembaca setia semua, sihat? Alhamdulilah julia dah kembali sihat sedia kala. Apa cerita korang hari ini? Kerja banyak? Relaks dulu kawan, ini kawan korang nak gebang lagi sekali dalam beberapa hari sahaja lagi korang boleh tonton rakaman julia bersama Brian Masterchef Malaysia di kaca TV1 mengenai segmen NASI BAJET. 

Promo Walla Minggu Kedua - 
INGAT WALLA, INGAT NASI BAJET !
Korang pasti suka nasi bajet dengan harga murah dan sedap serta portion yang banyak untuk dinikmati kan...so jangan lupa Save The Date di hp korang pada Hari Ahad, 20 November 2016 minggu ini jam 12.30 tengah hari hanya di TV1. 

Pertama kalinya dalam sejarah Julia ajak Brian makan nasi bajet di salah satu restoren terkenal klik 2 link DI SEBALIK TABIR & INGAT TARIKH INI...nak tahu dimana surprise! 

Tungguuuuu di depan TV masing-masing ye hehehe....


VANGGEY! VANGGEY! VANGGEY!

Klik Video: Promo Ahad, 20 Nov 2016
Jangan ketawa tau, sebab aksi sangat gangster hahahaha adoiyaiii...nanti nak menyorok bawah meja la tonton muka sendiri...malu yang amat sangat hahaha

Korang dah tonton nanti, kalau sudi snap sekeping dua gambar atau short video dan jangan lupa tag Julia Johari di FB & Instagram ye...terima kasih semua, saya amat menghargai anda ! :)

22 comments:

  1. hahahaha mmg gangster kak..ekeke...

    ReplyDelete
  2. Fuhh.. nasi bajet always the bestttttt

    ReplyDelete
  3. hahaha. dasyat ni. tak sabar nak tgk..

    ReplyDelete
  4. Harap akak tak lupa la sebab dah lama tak tengok tv waktu siang. Dulu rajin la tengok tv dari pukul 11 pagi sampai 5 petang.

    Rajin-rajin la bagitau kat FB ya sebab akak selalu lepak kat situ. Hahaha.

    ReplyDelete
  5. wah kena save the date ni. hikhik

    I jarang dah tengok tv sekarang ni, tapi akan cuba tengok jugak. nak tengok sahabat blogger kita ni dalam tv/ hehehe

    ReplyDelete
  6. Insyaallah kalau tak bz ... heheh sedapnya nasi bajet. rasa lapar pula dahh

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum julia..wah minggu depan julia pulak yg kuar tv pulak yer...minggu lepas uzu yg kuar tv...akak nak tengok julia pula kali ni...;)

    ReplyDelete
  8. Nak tengok! Nanti remind dalam group wassap tau Juju tau

    ReplyDelete
  9. Nyum nyum. Yang buat nampak sedap sbb ada kak juju kita hehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com