Ephyra Collagen Drink Rahsia Gaya Hidup Sihat Saya ! | Julia Johari
Booking.com

Ephyra Collagen Drink Rahsia Gaya Hidup Sihat Saya !

Billboard Ephyra inilah yang berjaya menjentik hati julia untuk mencuba!

Assalamualikum dan salam sejahtera semua, dah mulakan hari ini dengan seshaker ephyra? Belum? Kalau belum nak cuba dan tahu tak kepentingan ephyra collagen drink yang julia sudah amalkan? Mesti nak tahukan, saban setiap hari atau kadang kala julia selalu muat naik gambar julia sendiri minum ephyra collagen drink, rasa tak boleh tak share dengan korang sebab rasa nak berkongsi rasa seronok bersama ephyra melebihi segala-galanya. 

Masakan tidak, setiap pagi sebelum julia memulakan apa jua rutin harian, julia pastikan akan gunting satu sachet ephyra collagen drink dan masukkan ke dalam shaker, masukkan air sejuk (julia suka guna air sejuk sebagai penggalak nak minum secara enjoy) kemudian goncang. Tak sabar nak tunggu ia bertukar warna menjadi warna oren, rasa sedap sangat bila minum sejuk-sejuk!

Terpandang iklan billboard di serata hiway
Lalu dekat hiway nak balik kampung, terkejut, eh ni bukan iklan ephyra tu ke yang julia tengok di TV dan FB...banyak yer iklan billboard pergi balik kampung tentang ephyra. Terus rasa macam yakin tu lebih menebal nak tau lagi apa kelebihan ephyra premium ini. Godek-godek hp google pasal info ephyra dalam page www.oceanlife2u.com.

Sebelum guna Ephyra, jerawat halus sekitar muka, dekat dagu paling banyak jerawat, wajah sangat sensitif, kulit berminyak dan kering tak tentu masa, muka kusam dan tak bermaya langsung, nampak penat dan sembab!

Dulu...sebelum Ephyra muncul dalam hidup julia.
Nampak kan wajah julia diatas yang asalnya sebelum consume ephyra, julia adalah seorang yang sangat mudah rasa lesu satu badan, bangun pagi lesu, balik kerja lewat malam lagi bertambah lesu, mula nak marah-marah, kaki selalu rasa kebas dan tak selesa nak pijak lantai. Mula fikir mesti banyak toksik ni dalam badan, yelah makan pun tak tentu masa lepas tu memang tak ada apa-apa suplimen pun julia amalkan. Sebab faktor MALAS...

Bukan itu sahaja, bila ada anak kecil bermacam kerja kena buat, tidur tak cukup dan tekanan memanjang, terfikir sampai bila harus macam ini, umur masih muda tapi badan dah rasa macam orang tua...aku berteleku. Mengharap perubahan diri keesokkan hari mengharap aku nak jadi superwomen yang bertenaga dan kuat...

Sehinggalah julia terlihat di TV, ada iklan Ephyra Premium, Memey Suhaiza dan Norman Hakim menguar-uarkan manafaat ephyra. Masa tu tak yakin lagi, almaklumlah sentimen produk tempatan ni selalu diragui...

Sehinggalah terus TERPAUT !
Perkara yang buat julia terus terdetik nak mencuba pertama kalinya ephyra disebabkan 9 INFO UTAMA EPHYRA:

  1. Ephyra Collagen Drink - sejenis minuman SUPPLEMENT KESIHATAN dalam kategori MAKANAN TAMBAHAN. 
  2. Disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia : Ruj (10)dlm KKM-163/s/25 Jld.172 
  3. Diperakui HALAL oleh JAKIM.
  4. Mempunyai sijil GMP (Good Manufactured Product). 
  5. Dianugerahkan Anugerah Super Health Brand 2015-2017 atas kredibiliti, kualiti produk & kepuasan hati pelanggan. 
  6. Sesuai diminum oleh lelaki dan perempuan di semua peringkat umur. 
  7. Ibu hamil, ibu menyusu badan & dalam pantang juga boleh ambil Ephyra. 
  8. Kanak-kanak seawal usia 4 tahun juga boleh minum Ephyra. 
  9. Paling best rasanya segar – seolah-olah jus oren.



9 Kelebihan Ephyra Kepada Badan Kita. 

  1. Meningkatkan sistem imunisasi badan - ini betul, julia dapat rasakan badan julia jarang demam dan sakit-sakit urat walaupun kerja dalam long hours, tak mudah rasa mengantuk dan segar sepanjang hari.
  2. Melancarkan sistem pencernaan dalam badan - setiap pagi atau tak kira masa, julia lawas nak buang air kecil dan besar, tak sembelit macam dulu.
  3. Sebagai agen detoks yang baik bagi mengeluarkan toksik-toksik daripada badan - rasa badan agak ringan dan tak mudah sakit tapak kaki, orang kata sakit rengat tu dah mulai hilang.
  4. Menyeimbangkan hormon dalam badan kita - rasa jerawat di wajah pun tak naik besar dah, dulu kalau naik jerawat mesti besar dekat wajah.
  5. Meningkatkan kadar metabolisme yang dapat mengawal berat badan ideal - badan tak rasa lesu
  6. Menganjalkan kulit untuk jadi lebih halus dan cerah berseri - ya, ini betul...rasa wajah dan badan nampak berbeza, dulu kulit agak kusam dan mudah kena sunburn tapi sekarang berjemur lama sikit di tengah panas tak mudah kena kulit bertelau...wau!
  7. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah - kulit sensitif macam julia dahulunya sangat berminyak dan kering tak tentu masa, tapi sekarang sentiasa lembab.
  8. Memberikan tenaga yang berpanjangan - betul sangat, tenaga luar biasa, impian nak jadi supermom berjaya di realisasikan dengan jayanya tanpa keluhan rasa penat.
  9. Mengembalikan keremajaan kulit wajah dari kekusaman dan kelesuan - ramai tegur saya tak macam kakak, tegur saya muda lagi berbanding usia sebenar. 
Cara Penggunaan Ephyra

EPHYRA mempunyai PREMIUM PACK untuk penggunaan selama sebulan (30sachet) beserta shaker, dan TRIAL PACK untuk penggunaan selama 10 hari sahaja (Tanpa Shaker)

  1. Dilarang bancuh EPHYRA menggunakan air panas kerana khasiatnya akan terbantut -  julia suka bancuh ephyra guna air sejuk, sedap!
  2. Banyakkan minum air masak selepas minum Ephyra untuk hasil optimum - memang julia amal minum air masak setiap hari 2 liter.
  3. Kurangkan minum cafien, bagi mereka yang suka minum kopi boleh jarakkan masa pengambilan kopi – 1 jam selepas minum Ephyra 
  4. Ambil Ephyra ketika perut kosong adalah digalakkan kerana ia meningkatkan kadar penyerapan nutrient - julia amalkan cara begini sebelum makan tengahari. Jimat duit selain boleh detoks badan.
  5. Tindak balas terhadap badan adalah berbeza-beza mengikut kadar metabolisme seseorang - ya, badan julia lebih mudha bertindakbalas awal pagi sebab itu julia pilih minum diawal pagi setiap hari, malam pun boleh ikut kesesuaian korang macam mana.
  6. Minum secara konsisten adalah digalakkan - sebaiknya minum seawal pagi masa perut kosong, memang tenaga julia rasakan sangat berpanjangan.


Sebelum buat sebarang pembelian Ephyra, julia pastikan akan buat semakan produk macam cara dibawah. Mudah caranya, lebih tepat dan cepat tahu jawapan segera untuk mengenalpasti label original produk keluaran Oceanlife.

Perubahan selepas amal Ephyra Collagen Drink dalam masa 3 minggu....Jangan Terkejut! 
| 7 Perangai Julia Berubah |
  1. Hari-hari nak telek wajah, jadi seakan satu budaya julia hari-hari nak telek wajah kat cermin - wajah berseri, kulit halus, bekas jerawat mulai pudar.
  2. Selama 3 minggu awal aku jadi tak tentu arah - hari-hari nak cerita kat FB, kt IG, kt Twitter.
  3. Hari-hari tanya suami - abang okey tak saya amal ephyra, ada nampak perubahan tak, dia jawab okey suka muka nampak berseri.
  4. Tak boleh duduk diam - Ya aku faham aku bekerja duduk je kat opis, tapi aku fokus selama 3 minggu  consume minuman ephyra tu, pelik sangat rasa. Tak lapar langsung, pastu badan cergas, kulit macam glowing.
  5. Tak penat langsung - paling ketara nampak badan julia sungguh bertenaga, dah mula rutin setiap pagi sarapan mesti satu shaker ephyra...seronok sebab tak perlu sangat selalu makan-makanan berat, minum ephyra je dah buat badan rasa kenyang.
  6. Hari-hari nak pakai cantik - bila kita yakin dengan kulit dan dalaman kita, automatik nak beli baju cantik, serius ni, aku dulu paling pemalas nak beli tudung baru lah, baju barulah, sebab aku rasa rendah diri je, but now aku rasa luar biasa sebab aku rasa yakin bila nak jumpa orang. 
  7. Hari-hari SELFIE - Dah jadi gila nak selfie amik gambar hari-hari lepas minum ephyra pastu muat naik dalam FB dan IG, bukan nak menunjuk tapi nak kongsi betapa seronoknya consume ephyra!

Isi Kandungan Ephyra Premium

Tadi julia ada bagi tahu Ephyra Premium diformulasi oleh 9 bahan semulajadi yang kaya dengan anti-oksida, inilah bahan kandungan yang terdapat dapat setiap sachet :

  1. Kolagen Ikan Laut Dalam 
  2. Acai Beri 
  3. Gam Akasia
  4. Salmon Ovari Peptida
  5. Ekstrak Bunga Marigold 
  6. Acerolla Ceri 
  7. Serbuk Tomato 
  8. Superberi 
  9. Astaxanthin 





6 Kelebihan untuk Ibu Hamil/ Menyusu Badan / Dalam Pantang 
  1. Mempercepat penyembuhan luka bersalin dgn pantas - sangat bagus untuk diamalkan semasa didalam pantang untuk penyembuhan luka luar dan dalam dengan baik.
  2. Memberi tenaga agar boleh melakukan rutin harian - ya, kita sebagai ibu semasa hamil dan berpantang memang banyak menggunakan tenaga untuk menjaga diri dan bayi serta nak hasilkan produk susu badan berkualiti perlu suplimen tambahan yang baik.
  3. Menambahkan susu badan - memang betul, ramai yang kongsi pengalaman dengan julia sendiri susu badan mereka bertambah selepas amal ephyra 1 kotak dan terus repeat untuk kekalkan produktiviti aliran susu badan mereka sehingga anak cecah 2 tahun.
  4. Mengelakkan masalah sembelit akibat kekurangan serat - semasa hamil dan selepas pantang, aspek sembelit selalu ditakuti oleh kaum wanita, dengan amal ephyra masalah ini dapat diatasi dengan mudah sekali.
  5. Menjadikan kulit cantik, tidak kusam dan berseri - mestilah masa hamil dan semasa pantang nak kulit wajah cantik kan...1 sachet semua lengkap.
  6. Bayi juga mendapat manfaat melalui penyusuan badan - ya betul tu, bukan setakat kita je cantik, susu meriah, tapi bayi pun dapat aliran nutrien yang mencukupi.
Video Tutorial 
Cara Guna Ephyra Collagen Drink


Testimonial
Paling julia suka baca adalah review dari pelanggan-pelanggan yang sudah amalkan ephyra, rata-rata yer ramai beri 4-5 bintang dengan Ephyra. Kagum!



Kesan yang julia rasakan....
Inilah wajah julia sebelum dan selepas amalkan Ephyra, tak tahu bagaimana nak gambarkan perasaan. Sebab tersangat beza berbanding dulu dengan sekarang. Dulu wajah nampak agak sangat teruk jerawat halus, muka sembab, dan muka berminyak serta nampak muka sangat penat walaupun keluar pagi hari kan...

Bila tengok wajah selepas tu, kurang berminyak, jerawat halus hilang dan muka nampak muda dari sebelumnya beri julia keyakinan tinggi ephyra memang banyak membantu julia menjaga kesihatan dan kecantikan luar dan dalam secara menyeluruh.

Terima kasih Ephyra!

HARGA: RM 197 sekotak
Nak diskaun? 
Nak harga promo boleh pm 013-6327 333 
Free postage + Free Gift

Cara beli / dapatkan produk :
IG : @ephyra2u
Whatsapp : 013-6327 333 / 019-3999 238 / 03-4141 7889

Boleh dapatkan ephyra melalui para pengedar, kedai-kedai jamu dan farmasi terpilih seluruh Negara.

14 comments:

  1. wow, terus nmpk flawless.
    sekarang mmg nmpk bnyak sigbord ephyra ni, insyaAllah satu hr nti nak cuba la

    ReplyDelete
  2. No 6 tu SS setuju... bila wajah dah cantik automatik kita nk pakai cantik2... baguslah sesuai dgn juju produk ni

    ReplyDelete
  3. Suka tengok muka juju lepas amal ephyra ni, nampak berseri & glowing ja

    ReplyDelete
  4. suka dengan epyra , selain rasa ... juga kulit pun rasa tak kering ..

    ReplyDelete
  5. sebab tu dkna setia dengan ephyra dah hampir 2 tahun..

    ReplyDelete
  6. Mmg banyak sgt perubahan kulit juju..i like it..nti mmg nk cuba la minumam ni..tp tula..banyak komitmen dgn anak2 skang ni..tgk juju minum .gedik sgt nk cuba tau

    ReplyDelete
  7. yup setia dengan ephyra.lagi dia tambah susu..bertambah sihat fariza

    ReplyDelete
  8. Ephyra memang best. Sampai sekarang guna :)

    ReplyDelete
  9. mmg nmpk keserlahan skin ju. sis pun berephyra cuma tak konsisten hihi

    ReplyDelete
  10. Tak baca pun tahu sebab sy dah rasa dh kebaikannya.. harap tahun depan dapat sambung semula minum Ephyra...

    ReplyDelete
  11. nampak sedap bila dah dibancuh.

    heheh kalau minum dengan konsisten , mesti nampak perubahan kan

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com