Siapa Cakap Lelaki dan Perempuan Tak Perlu Scrub! | JI-JI Body Coffee Scrub No.1 Malaysia | Julia Johari
Booking.com

Siapa Cakap Lelaki dan Perempuan Tak Perlu Scrub! | JI-JI Body Coffee Scrub No.1 Malaysia



Lama betul tak buat body scrub, mai sini julia nak perkenalkan satu produk buatan Malaysia yang diperbuat dari pelbagai bahan 100% organik. Menariknya dimata julia paket body scrub coffee ini sangat kedap udara dan mudah dibawa ke mana sahaja termasuk travel jauh. 

Maksud scrub melalui mykamus.com ---> perbuatan menyental. Haa kita sental kulit mati, daki dan selulit yang duduk jauh dibawah kulit tu lah korang. Faham dah kan, lagi satu pertama kali julia perhatikan scrub ini sangat istimewa.

Sebab utama julia berkata begitu adalah paket dia diperbuat daripada plastik yang tahan lasak, ada pelekat seal istimewa dan pada bila-bila masa kita nak scrub pun boleh tak payah risau botol kaca mudah pecah atau anak anda main campak-campak paket ni, sangat selamat.

Biji kopi sangat sinonim dengan dunia kecantikan kini, julia tak nafikan dimana-mana media sosial sekarang giat aktif berkongsi info mengenai kebaikan biji kopi untuk kesihatan luaran bukan sahaja untuk wanita bahkan untuk kaum lelaki juga.

Lelaki pun kena SCRUB?
Bau badan, mandi tak bersih, daki degil inilah masalah yang selalu di rengekkan oleh kaum lelaki. Mereka nak cepat, aktif dan selalu alpa bab penjagaan badan dan wajah. Nak beli skin care jarang sekali, caranya julia nak bagi tips mudah je, gunalah JI-JI Body Coffee Scrub No.1 Malaysia.


Anda Perlu Tahu!

Coffee terpilih yang diadun untuk dijadikan scrub bukan di borong dari negara China seperti sesetengah scrub yang berada di pasaran. Hasil kajian dan pembacaan julia ia di adun secara 100% homemade dengan kasih sayang dan ia menjadi peminat tegar bagi body scrub seluruh Malaysia. Woww! Menariknya!



Mudah dan tak perlu banyak masa diperlukan. 
Penting sungguh bagi mereka yang mementingkan penjagaan kulit wajah dan badan.

Apa yang korang perlu buat, hanya ambil beberapa sudu besar dan sapu secara membulat dengan teknik urutan lembut keseluruhan kawasan badan termasuk wajah pun boleh tau selama beberapa minit selepas tu bilas dengan air biasa, settle. Nanti kulit mati akan tertanggal dengan mudah, penyakit kulit pun jarang akan hinggap kalau amal scrub kopi dari JI-JI Body Coffee Scrub No.1 Malaysia.


8 Keistimewaan Kandungan JI-JI Body Coffee Scrub No.1 Malaysia
  1. Premium Coffee USA - 100% organik agen khas exfoliator untuk singkir kulit mati dan mengurangkan selulit degil.
  2. Jojoba Oil - ini paling penting, ada PELINDUNG SINARAN Ultra Violet, sekarang kan musim panas dan ekstrim keterlaluan, kulit kita sangat terdedah dan perlu rawatan awal. Selain itu ia juga dapat mengatasi masalah kulit berminyak.
  3. Shea Butter - bertindak sebagai melembutkan dan meremajakan kulit badan.
  4. Cocoa Butter - antioksida, buat kulit tampak lebih muda dan sihat.
  5. Raw Sugar - membantu merawat kulit merekah dan agen kulit lebih glowing.
  6. Argan Oil - melembabkan, mencantikkan kulit.
  7. Olive Oil - mengelakkan liang-liang pori kulit badan tersumbat yang boleh membawa faktor masalah kulit lain.
  8. Vanilla Extract - agen antibakteria dan merawat luka kepada kulit

Manfaat Scrub Kopi Bagi Kecantikan:
  1. Menghilangkan Selulit
  2. Membantu Menghilangkan Sel Kulit Mati
  3. Menghilangkan Bau Badan
  4. Mencegah dan mengurangkan Kerutan di Kulit
  5. Menghaluskan Kulit
  6. Mencegah Timbulnya Jerawat
  7. Melembabkan Kulit
  8. Meneutralkan Kulit Yang Teriritasi
  9. Memberikan Nutrisi pada Kulit 

Korang dah baca kan betapa banyaknya manfaat JI-JI Body Coffee Scrub No.1 Malaysia, kalau jenis malas nak pergi spa dan dengan kos yang mahal sekarang ini, pilih cara mudah dengan menggunakan peluang ini...lihat gamba rrajah diatas jenis kulit badan anda jenis kategori apa? 

Kalau kulit jenis kering, berjerawat badan, berminyak, sensitif mahupun normal anda sesuai untuk mencuba scrub coffee yang 100% organik dan tidak mempunyai kesan bahan kimia terlarang.

Inilah gambar jenis berkulit kering, mengelupas dan berkuping, bahaya kalau tak ditangani awal, itu sebab kita kalau malas sekalipun at least la sebulan sekali kena scrub, pulihkan kulit dan tanggal kulit mati untuk elak penyakit kulit dimasa akan datang.

Harga berapa?
Mesti korang nak tahu harga kan? Untuk pengenalan, JI-JI Body Coffee Scrub No.1 Malaysia nak bagi korang percuma limited edition punya gift, siapa cepat dia dapat...so apa lagi cepat baca peluang dibawah.

PERCUMA! PERCUMA! PERCUMA!!!


Julia nak kongsikan berita gembira ini untuk pembaca setia blog Julia
JI-JI Body Coffee Scrub No.1 Malaysia nak bagi 100 unit PERCUMA!
Yes! 100 orang akan menerima 1 unit PRODUK EKSLUSIF PENYELESAIAN KEPADA MASALAH KULIT BADAN DAN WAJAH.

Sebab barang ni terlalu premium untuk diberi Percuma begitu saja, JADI...

Caranya mudah sahaja :

2. SHARE POST ini di wall anda
3. KOMEN "SAYA NAK" di bawah.
4. ISI MAKLUMAT anda di sini untuk kami poslaju hadiah anda->http://www.ji-ji.my/

TERHAD UNTUK 100 ORANG SAHAJA TAU!

Dah dapat hadiah korang tu, mai sini klik cara guna scrub ni, best oooo, feeling bersih dan licin je...bau pun sedap!



Keterangan lanjut :
WA/PM: 012-3377045
Website: www.ji-ji.my
Facebook: Jijicoffeescrub
Youtube link: Ji-Ji Coffee Scrub

12 comments:

  1. kopi memang bagus tuk kulit. ramai yang tak tau ..hehe ehh lelaki pun sekarang pndai jaga kulit

    ReplyDelete
  2. baru tau kopi bleh dgunakan utk jdkan scrub.. sllu dok jdkan minuman je...

    ReplyDelete
  3. thanks sebab share. haruslah nak sebab memang tengah cari Scrub mcm nih..nak try.hehe

    ReplyDelete
  4. kena bagi encik shuben test ni.. hehe..

    ReplyDelete
  5. Ena memang akui yang coffee scrub sgt best dan effective.. ena tonyoh kat muka

    ReplyDelete
  6. best scrub cooffee ni..dahlama sebenarnya nak cuba ssb sllu dok tgk dlm ig je..inshaAllah ada rezeki boleh cuba

    ReplyDelete
  7. Bestnya!!! Percuma lagi. Nak cuba juga.

    ReplyDelete
  8. Badan nad memang tak pernah scrub..hahaha..best ni nengok kak juju review

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com