Kompilasi Telatah Qaiser ilman Membesar Menjadi Kanak-Kanak Riang ! | Julia Johari
Booking.com

Kompilasi Telatah Qaiser ilman Membesar Menjadi Kanak-Kanak Riang !

Nak bagi dia try baju jalan baru beli, dia punya meraung teresak-esak, mujur time ni walid dia tak ada...so apa lagi umi menganas la nyakat anak hahaha paksa dia jugak pakai baju baru nak tengok cam ne ngam ke tak...mujur okey just nice...mata geng mak-mak memang tajam kan shopping baju anak tak bawa anak pun teror...haha

Asal mengusik je julia lah juara...kehkehkeh...yeeeee...juju suka mengusik anak sendiri, suka nyakat tak kira masa hahaha, selalu kena marah dengan husband ngusik anak dia...geram tau haha juju ngusik sampai nangis budak tu cam ne walid tak marah hahaha...

Bukan apa, dia mudah dipujuk...sangat mudah...sebab dia sendiri automatik lepas kena nyakat dia akan sebut ayat keramat ni "Umi nak sayanggg"

Haa betul weh...gitulah hari-hari...senang aku tak yah pujuk budak ni, dia sendiri tau cara nak pujuk diri sendiri sambil paksa umi dia sayang kat pipi...dari nangis teresak-esak, terus magic jadi elok hahaha...mudah betul nak kacau budak ni lagi hahahhaha

Ni kalau apak dia tau juju deco gambar kat atas cam ni mesti kena marah lagi...biar lah...sekali sekala nyakat anak sendiri hahahha dia kalau tak cukup tidow mula ar kann semua benda tak dak mood nak layan...

Meh sini dekat-dekat...julia tengah rajin nak kosongkan memori hp, dari nak delete sayang so julia buat kompilasi telatah Qaiser ilman membesar...senang satu video je...yang lain dah boleh delete kekal dalam hp...hooooreyyyyy!

Jangan ketawa dengan budak ni berkata-kata...kelakar betul budak 4 tahun bercerita haha

6 comments:

  1. kan..nak sakat anak memang best..hehee..

    ReplyDelete
  2. lagi dia teriak lg mama kunyah..hahah
    saje mengusik, bila besor kang xdpt dah moment mcm ni..

    ReplyDelete
  3. alahai youtube blok plak...baik wat kompilasi ..esok2 qi dh beso die bole tgk videonya mcm2 telah tu

    ReplyDelete
  4. Hahaha.. comel je tengok dia kena sakat..

    ReplyDelete
  5. pantas saja masa berlalu.. dan akhirnya semua ini menjadi kenangan paling berharga. (:

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com