Hangatnya Bauan Perfume Angkasawan Inspire by Dr Sheikh dan Desire by Dr Halina | Julia Johari
Booking.com

Hangatnya Bauan Perfume Angkasawan Inspire by Dr Sheikh dan Desire by Dr Halina


Paling suka sedondon, selalu kita tengok baju sedondon kan, kali ini julia nak kongsikan satu koleksi perfume angkasawan negara kita khas keluaran limited edition INSPIRE BY DR SHEIKH + DESIRE BY DR HALINA.  

Kedua-dua perfume ni pertama kali launching dan julia tengok dah membuak-buak nak dapatkan dua koleksi ni terus, angkasawan kottt, rare plak tu, limited edition, harga pun berbaloi tu yang tak sabar nak grab and now yessss, akhirnya julia dapatkan dari pengedar sah tau yeyy...meh sini nak story cam ne bau dia...korang pun mesti nak juga kan bauan angkasawan kan kan haha meh sini rapat sikit baca...

Romantik !
Alolololo romantik yer couple angkasawan ni kan...dah la sama cantik sama padan, senyuman diorang tu sangat ikhlas dari hati dapat rasa sampai sini tau...makin hebat bila perfume ni diorang sendiri keluarkan...powerlah!

Apa KELAINAN Perfume Dr. Sheikh & Dr. Halina?

For sure, inilah soalan yang biasa kawan-kawan julia tanya, apa yang kebooom sangat perfume angkasawan ni berbanding perfume branded yang kat luar tu? Korang tau tak, tak semua perfume boleh bawa solat, itu yang penting sekali kita kena tanya tau, tapi perfume angkasawan ni boleh bawa SOLAT. Mahal macam mana pun perfume, wangi macam mana pun perfume, kalau tak boleh bawa SOLAT...kira makhruh kan...so perfume ni selamat dan bersih.

Kelebihan perfume romantik pasangan angkasawan ini ialah...

  1. Exclusively Made for Dato Dr Sheikh Muszaphar & Datin Dr Halina
  2. Eau De Parfume
  3. Boleh Di Bawa Solat
  4. Mudah Di BawaTravel
  5. Tahan Lama (lebih dari 8 jam)
  6. Pati Original yang terbaik
  7. Produk Bumiputra
  8. Setanding Produk International
  9. Harga Mampu Milik

Sedapnya bau, huhhh dah gian pulak tak pakai sehari...asyik nak bauuuu aje fresh!


Rahsia Kandungan Perfume Inspire (man) + Desire (woman)


Inspire by Dr Sheikh : Bau musky, woody, cinnamon and clove and ember scent. - Bauan bersifat kelakian, kesadoan, kebanggaan bagi kaum lelaki kalau memakainya, husband julia spray sikit je dekat baju...perghhhhhhh bau tu menusuk kalbu...bauan machoooooo! Abam Qi pun nak jugak pakai hahaha.

Desire By Dr Halina : Bau Apple and exotic flowers and sensual woods. - Bauan lembut Desire buat julia rasa fresh, bersemangat dan pengerak kepada fikiran positif tau, kalau mood down je spray sikit bauan Desire ni terus rasa macam wahhh berkeyakinan gitu, memang sesuai untuk kegunaan harian dan yang pastinya rasa sangat feminin.


INSPIRE 
Lihat pakaging kotak Inspire ni, nampak sangat ekslusif dan jitu gitu...wauuu! Kalau dihadiahkan kepada pria kesayangan, abang-abang suami kesayangan, pakwe kesayangan dan ayah kesayangan pastinya mereka nampak lebih nampak hensem...haaa kalau muka je hensem tapi bau badan tak hensem orang pompuan tak selesa tau...nak pakej hensem kena jaga bau badan, biar wangi dan nampak cool...

DESIRE
Pinky Gold ! 
Menawan sangat botol perfume Desire pink ni, cantik dan sangat sweet, lebih kurang macam pink belacan warna dia, tak besar sangat dan tak berat sangat, just nice. Julia suka bawa perfume jenis kecil...yang besar selalunya letak kat rumah je...tu pun kadang-kadang lupa nak pakai...sebab lebih suka selongkar isi beg apa yang ada hahahaha...sebab tu Desire ni kena dengan selera julia, bukan setakat bau je yang lembut, rasa anggun memakainya, tapi design botol ni sangat cute...geram kot nak tengok selalu, tu yang terus simpan dalam handbeg hehe.



Sebab apa korang kena beli dan pilih pengedar sah ni...

Sebab inilah...persembahan pakaging bereben-reben polkadot gitu u olss...bila buka je parcel tadaaaaaa, macam terima hadiah hari jadi tau tak...alololololo touching je rasa...padahal ko yang beli kan kan kan hahahaha...tu sebab korang kalau nak beli untuk diri sendiri...nak hadiahkan pada sesiapa pun mesti nak sesuatu yang menarik untuk tatapan kali pertama kan...

Beli dengan Puan Moon, beliau dulunya terkenal sebagai pengedar jual langsir di Globe, selalu tau dia promote dan offer langsir-langsir murah kat Sarah Hughes Globe tu yang until now dok la hunting promo dia kt IG dan FB...dia memang hebat bab deco parcel kasi cun tuk korang :)


Pakaging - sangat kemas pakaging botol perfume ni, di balut dengan kemas dengan bubble form, so tak yah risau kalau botol retak ke apa kan, selamat sampai kepada sesiapa sahaja atau nak kirim sebagai hadiah pun best, nak beli untuk hantaran perkahwinan atau hadiah perkahwinan, ulang tahun hari jadi atau ulang tahun perkahwinan pun sangat tepat ! Pasti si penerima senyum meleret-leret terima hadiah yang sangat romantik macam ni tau...berbunga je hati!

RM49 setiap satu.
RM90 couple set lelaki & wanita. 
Murah dan jimat sangat, harga mampu milik!

Beli dua lah alang-alang hadiahkan orang tersayang hihi baru sedondon dondon gitu...

Nak fefeling sebagai Angkasawan Negara & Barely Suppermommy...

Jom dapatkan sekarang Perfume Limited Edition

#InspireDrSheikh & #DesireDrHalina



Order: 
Website klik: Wangian Angkasawan
IG klik: moonpunyershop
IG moon klik: moonpunyerblog
PM/WA: 011-3999 0764

21 comments:

  1. mmg cantik packaging tu..pembeli sure tertarik..nk2 juju pencinta pink kn...akak suka juga bli perfume sedondon...slalu ada pakej utk men & women

    ReplyDelete
  2. Murah ni..packaging pun cantik. best ni..best !

    ReplyDelete
  3. sedap tak bau dia? packaging pun cantik

    ReplyDelete
  4. Suka tengok packaging dia..boleh beli nie untuk hadiah anniversary Kak Sue tak lama lagi..hihi..

    ReplyDelete
  5. Bolehlah nnt nak cuba. Mcm best je bau yg digambarkan oleh Juju!

    ReplyDelete
  6. cantik botol dia..
    nak try gaklah kalau wangi..

    ReplyDelete
  7. Comelnya botol dia. Kalau perfume lelaki i suka yg bau musky. Boleh laa try utk hubby

    ReplyDelete
  8. botol nampak mcm menarik,
    harga pun menarik.
    boleh laris nie.

    ReplyDelete
  9. murah jugak..ingatkan ratus2 tadi...mcm best jer..

    ReplyDelete
  10. wow. igt mahal gila td. menarik aihhhhhhhhh

    ReplyDelete
  11. Boleh PM atau whats app Moon aka Kak Moon langsir hahhahhaha utk cuba.. RM49 only n RM90 utk couple set lelaki perempuan

    MOON 011-3999 0764

    Baru la wangi n rasa melayang layang ke angkasa gitew

    ReplyDelete
  12. Boleh PM atau whats app Moon aka Kak Moon langsir hahhahhaha utk cuba.. RM49 only n RM90 utk couple set lelaki perempuan

    MOON 011-3999 0764

    Baru la wangi n rasa melayang layang ke angkasa gitew

    ReplyDelete
  13. ye la Ju..boleh buat hadiah kawen..kan??botol nampak mewah..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com