When You Tell Me That You Love Me Awwwwwww! | Julia Johari
Booking.com

When You Tell Me That You Love Me Awwwwwww!


Korang...aku tengah mabuk cinta...5 tahun dah julia kahwin...nak bagi tahu 23 Julai hari Sabtu baru ni ulang tahun perkahwinan julia yang ke lima tahun....sekejap je dah genap 5 tahun....kasi can juju nak nyanyi sikit lagu romantik cikit...


Everything you ask for 

Nothing is above me 

I'm shining like a candle in the dark 
When you tell me that you love me.......... 

awww jatuh terpeleok terpijak heels sendiri hahaha


By the way, tarikh anniversary yang ke-5 tahun tu suami decide nak ke MPO (Melaka Premium Outlet) yang sudah semestinya bertempat di kawasan Alor Gajah Melaka...sebab dah lama letak wishlist dekat suami so suami perkenankan doa tu haha...nak harapkan julia sendiri pergi idok lah teman...juju suka suami yang bawakan bersama abam Qi...barulah seronok jadi sleeping partner hahahhahaha motif?

On the way ke MPO from KL...kemain kak long sebelah tu spek mata besor...hehe...tema pink belacan sedondon dengan suami...abam Qi xd warna tu...so bedal lah apa aje janji ko berbaju dik hehe

Pinjam gambar dari google ye bawah ni sekeping...haaa gini la rupa MPO tu...best kat sini lapang dan besar macam JPO cuma kat sini tak bertingkat tau...semua setingkat aje...mudah nak berjalan tak sakit kaki dan tak ramai orang...jom window shopping!

Macam biasa lah kan semua outlet jual barangan branded yang banyak betul harga clearance...tapi kena hati2 lah buat pembelian terkadang nama je clearance tapi macam tak berbaloi kan ...terjahan pertama terus ke Toy World...budak bertuah ni lah tak habis2 mainan mainan...mujur julia dok luar hahahhaha...aku malas melayan toys...bagi suami dan anak dia bergather puas2 dalam ni...juju ada motif lain heeeee

Haaa beli pedang mainan je pun...tu pun lama julia tunggu kat luar haishhh abam Qi ni mcm kt KL tak ada...kat sini gak nak pedang...hehe


Relaks je...hari sabtu pun parking banyak kosong, kereta tetap banyak...tapi orang semua pi mana?
Mesti dalam outlet letewwww

Suka sangat Qaiser ilman dengan air pancut...layan kan aje...eh sini ada KFC dan mesin ATM...masuk je memula dah nampak mesin ATM...bestnya!


Kedai minion ni best...semua baju sangat cantik dan smart ! 

Wahhhhhhh ada kincir angin...jommmmmmmm

Lawanya! Ya Allah lawanyaaaaa!

Korang...percayalah...permandangan cantik aku tak sabar nak posing hahahhahahaha...matik la orang keliling melayan aku pose depan kolam...depan kincir angin...kalah fazura...ehhhhhhhhhh....awakkk cantik kan...happy anniversary to us...weeeeee terus rasa nak terjun kolam hahaha



Korang...cantiknya sini awwwwwwww....mati lah kena selfie sampai lebam...layan tau korang jangan bosan hahaha

dan lagi OOTD anniversary hehehe...

Habis satu kincir angin ni kami gomol bergambar dengan Abam Qi...hehehhehe best anak dah besar ni layankan aje umi dia bergambar...

Awak! Lawa kan awak...awak nak nangis tengok permandangan cam ni awak...awwwwwwww TQ husben...

Mata terpaku dekat Victoria Secret...hati membuak nak masuk sebab julia memang pengemar bauan perfume Victoria Secret Nombor 1 Malaysia hahaha amboiiii....terus grab 2...coz why?

Sebab by one free one...harga 50% dari harga asal sebotol Fragrance Mist
...arghhhhhhh murah...
TQ husben for the anniversary gift...weeeee!


Tadaaaaa....cantik kan botol dia...fink fink...bau paling suka Victoria Secret Angel (fragrance mist), Ya Allah sedap sangat bau dia...rasa melayang-layang kat awan bila pakai...sebelah tu Victoria Secret BombShell...aummm pun sedap, tidur malam spray...pi keje spray...amboiiii kemain semua nak bau victoria setiap masa...hehehe

HAPPY FACE!
thank you sebab ucap dan mendoakan kami sempena ulang tahun perkahwinan kami yang ke-5 tahun...semoga kalian di murahkan rezeki tak kira masa oleh Allah...amin :*

15 comments:

  1. selamat ulang tahun Juju. kejap je dah 5 tahun ye tak?

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary both of u.. Semoga kekal ke jannah... Amin...

    ReplyDelete
  3. happy anniversary juju..smoga berbahagia di samping suami & ank tercinta..akak pn tk smp lg MPO...pinky gift tu bestnye...akak pn suka victoria secret..dlu bli ms pi JPO ada lg

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun juju,siap dpt perfume lagi u

    ReplyDelete
  5. Happy anniversary juju
    Akk dh smpi sini tp sini tak sebest mitsui outlet klia tu...apa2 pun enjoy sgt tgk pemandangan mpo yg lawa tu kan..hehehhee

    ReplyDelete
  6. Happy anniversary juju
    Akk dh smpi sini tp sini tak sebest mitsui outlet klia tu...apa2 pun enjoy sgt tgk pemandangan mpo yg lawa tu kan..hehehhee

    ReplyDelete
  7. salam juju.

    happy anniversary.
    tak pernah sampai ke sini..selalu kalau balik kg, akak ke JPO je..mana tau nnt boleh singgah sini.

    ReplyDelete
  8. salam juju.

    happy anniversary.
    tak pernah sampai ke sini..selalu kalau balik kg, akak ke JPO je..mana tau nnt boleh singgah sini.

    ReplyDelete
  9. Romantiknya suami kak juju..happy anniversary kak..semoga sentiasa berbahagia bersama keluarga

    ReplyDelete
  10. Happy anniversary kakak cantek. We love u.

    ReplyDelete
  11. sorry ju lambat ucap..:) selamat ulang tahun perkahwinan..semoga kekal bahagia hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  12. Happy anniversary kak Ju. Moga bercinta sampai syurga. Hehe. Aaaa memang lawa sangat tempat ni hah. Ada jugak dalam wishlist nak pergi tapi tak tahu lah bila tu kan. Wah habis semua tempat nak berposing. Haha :D

    ReplyDelete
  13. Amboi!! puas sungguh berposing ye Ju:)
    Kakak tak sangka perfume kita brand yg sama. Kakak pun suka victoria secret.

    Apa-apa pun nak wish HAPPY ANNIVERSARY buat Ju dan suami.
    Lambat sikit kakak wish tak apa kan:)

    ReplyDelete
  14. Happy Anniversary buat JJ dan suami. Moga kekal bahagia hingga ke syurga.
    Wahhhh tang soping dapat bawak balik barang tu mmg best...Confirm dWangi satu rumah nohhhh hihi

    ReplyDelete
  15. Happy Anniversary buat JJ dan suami. Moga kekal bahagia hingga ke syurga.
    Wahhhh tang soping dapat bawak balik barang tu mmg best...Confirm dWangi satu rumah nohhhh hihi

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com